2014 Yarenleri! :)

kizlar askerim gittiginden beri çok sivilcelendim stresten sanirim.var mi böyle bi sorunu olan..kullandigimiz bi ürün falan

oh hadi az kalmis canim benim gozun aydin :) dogru tatlim her eldiveni atkiyi bereyi kullanamiyolar hepsi ayni tip takiyo galiba
canim erdi de resmimi goturmedi sevmez oyle sey :) oyuzden elimle resmimizin ustunden gectim yani karikatur gibi bisey oldu, resmini cekip gondereyim canim dur :)
kizlarrr bn geldim..Nasılsıniz keyifler nasil:)
hosgeldin tatlimmm :) iyiyim simdi sukur canim erdime kirginligim gecti, okadar ozledim ki :) sen napiyosunn

Ben hic iyi degilim tatlim yaa az evvel nisanlimla konustum psikolojisi bozulmus agladi yaa kendimi tuttum moral verdim, espri falan yapmaya calistim ama cok kotu oldum tlf kapatir kapatmaz ben agladim

Al bendende o kadar tatlım Az önce konuştuk sesi o kadar kötü geliyorduki dayanamadım ağlamaya başladım sıktım kendimi belli etmemeye çalıştım 2 ay oldu üstelik bizim. Eşşk gibi çalıştırıyolar diyo çok yoruluyormuş kıyamadım Allah hepsine güç sabır versinnn...

tamam canım hadi bekliyorum bakalı fikir olur bana da :)

ay bilgisayarın gözünü seveyim telefonda ne kadar uğraştırıyor yaa bu site yaşasın rahatlııkk

sivilce bunalimindayim kuzum.yosun tozu iyi geliyomus maske yaptim simdi:)

kiyamam yaa bebegm rabbim dayanma gucu versin insllah ben bi gidip gorsem mi ki acaba yaa

aynn bnmde öyle bu ara aldı basini gidiyo:)
ben şu sıralar iyiyim ya maşallah diyeyim ilk zamanlar çok fenaydım gitmesine yakın ilk gittiği zaman falan. ya bende stres kendini vücudumda hemen belli eder etkilerini mide bulantısı baş ağrısı sivilceler hemen atağa geçiyor stresli zamanlarımda

Kizlar merhabaaaa ben geldim ve gidiorum bugun 2 sinav vardi ve kötu mu gecti ne anlayamadim neyse basim agridi tabiki bu durumdan suan yarinki sinava basladim bu aksam aranizda olamicam ama kalbim sizinle pofudukcum ben artvine atki orup gonderdim sevgilim geneldr sivil hem de carsida kullanir diye sende oyle yap bence cok guzel oluyo sizi kocaman optum benim yerimede sohbet edin

yaa gitme özleştik o kadar. tamam hadi güzelce çalış kuzum şaka bir yana da. tamam bakayım ben de atkıya başlıcam heralde aklıma yattı bu fikir kuşum. öpüyoruz biz de seni bebeğiiimmmm güzelce çalışşş

Bu atkı işini benimde aklıma soktunuzz bende kargo yapıp yollamayı düşündüm şuan çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…