bnde iim tatlim babamla disarda yiyelim dedik bugun...simdi girdim eve hmn size geldim:)hoşgeldin fıstıııkiyiliik çok şükür halimizee seni sormalıı?
yaptım canım 10da attırıcaz şafaklarıpofuduk yaptınmı şafak çizelgeesini bebişim
oh iyi yapmışsınız, ben de öyle ya hemen koşa koşa buraya geliyorum vallahi iyi alışmışız kızlar birbirimizebnde iim tatlim babamla disarda yiyelim dedik bugun...simdi girdim eve hmn size geldim:)
eline sağlık balımm bu arada kayseeriye gidiyomuşsun çok sevindim :)) kalıcakmısın ?yaptım canım 10da attırıcaz şafakları
oh iyi yapmışsınız, ben de öyle ya hemen koşa koşa buraya geliyorum vallahi iyi alışmışız kızlar birbirimize
teşekkür ederim canım nasipse evet kayınvalidemle gidicez 1 akşam kalıcaz :)eline sağlık balımm bu arada kayseeriye gidiyomuşsun çok sevindim :)) kalıcakmısın ?
ewet tatlım ya sorma..ilk isim buraya gelmk oluyo:)yaptım canım 10da attırıcaz şafakları
oh iyi yapmışsınız, ben de öyle ya hemen koşa koşa buraya geliyorum vallahi iyi alışmışız kızlar birbirimize
ayy aynı ben zaman zaman azalıyor bazen çoğalıyor beraberce yuvarlanıp gidiyoruz sivilcelerimle hahahakizlar askerim gittiginden beri çok sivilcelendim stresten sanirim.var mi böyle bi sorunu olan..kullandigimiz bi ürün falan
aynen valla birbirimizi en iyi biz anlıyoruz olcak o kadaarr :))ewet tatlım ya sorma..ilk isim buraya gelmk oluyo:)
oh hadi az kalmis canim benim gozun aydin :) dogru tatlim her eldiveni atkiyi bereyi kullanamiyolar hepsi ayni tip takiyo galibaAllah nasip ederse 21 Kasım akşamı otobüse biniyorum Cumartesi sabahı ordayım. Kayseri bitanem. ayaklarıyla ilgili falan bir sıkıntı duymadım e her eldiveni askeriyede takamaz dimi kamuflajlarla? o yüzden bana en mantıklısı yiyeceklerin yanında atkı örmek gibi geliyor açıkçası. ya pek resimli şeyleri tercih etmiyorum bizimki o konuda hassas biraz cüzdanında var resim onunla yetiniyor dolapta falan istemiyorum dedi atkı için iplerimi aldırayım ben en iyisi yarın anneme hihihi
kuzum çok zor dönemler ya ne denir ki. onlar öyle bir psikolojiye giriyorlar ki zaten mübarek kimseyi dinlemezler bile doğru dürüst. destekten başka çaren yok bebeğim malesef
hosgeldin tatlimmm :) iyiyim simdi sukur canim erdime kirginligim gecti, okadar ozledim ki :) sen napiyosunnkizlarrr bn geldim..Nasılsıniz keyifler nasil:)
Ben hic iyi degilim tatlim yaaaz evvel nisanlimla konustum psikolojisi bozulmus agladi yaa kendimi tuttum moral verdim, espri falan yapmaya calistim ama cok kotu oldum tlf kapatir kapatmaz ben agladim
tamam canım hadi bekliyorum bakalı fikir olur bana da :)oh hadi az kalmis canim benim gozun aydin :) dogru tatlim her eldiveni atkiyi bereyi kullanamiyolar hepsi ayni tip takiyo galiba
canim erdi de resmimi goturmedi sevmez oyle sey :) oyuzden elimle resmimizin ustunden gectim yani karikatur gibi bisey oldu, resmini cekip gondereyim canim dur :)
hosgeldin tatlimmm :) iyiyim simdi sukur canim erdime kirginligim gecti, okadar ozledim ki :) sen napiyosunn
sivilce bunalimindayim kuzum.yosun tozu iyi geliyomus maske yaptim simdi:)oh hadi az kalmis canim benim gozun aydin :) dogru tatlim her eldiveni atkiyi bereyi kullanamiyolar hepsi ayni tip takiyo galiba
canim erdi de resmimi goturmedi sevmez oyle sey :) oyuzden elimle resmimizin ustunden gectim yani karikatur gibi bisey oldu, resmini cekip gondereyim canim dur :)
hosgeldin tatlimmm :) iyiyim simdi sukur canim erdime kirginligim gecti, okadar ozledim ki :) sen napiyosunn
Al bendende o kadar tatlımAz önce konuştuk sesi o kadar kötü geliyorduki dayanamadım ağlamaya başladım sıktım kendimi belli etmemeye çalıştım 2 ay oldu üstelik bizim. Eşşk gibi çalıştırıyolar diyo çok yoruluyormuş kıyamadım Allah hepsine güç sabır versinnn...
aynn bnmde öyle bu ara aldı basini gidiyo:)ayy aynı ben zaman zaman azalıyor bazen çoğalıyor beraberce yuvarlanıp gidiyoruz sivilcelerimle hahaha
ben şu sıralar iyiyim ya maşallah diyeyimaynn bnmde öyle bu ara aldı basini gidiyo:)
kiyamam yaa bebegm rabbim dayanma gucu versin insllah ben bi gidip gorsem mi ki acaba yaa
yaa gitme özleştik o kadar. tamam hadi güzelce çalış kuzum şaka bir yana da. tamam bakayım ben de atkıya başlıcam heralde aklıma yattı bu fikir kuşum. öpüyoruz biz de seni bebeğiiimmmm güzelce çalışşşKizlar merhabaaaa ben geldim ve gidiorum bugun 2 sinav vardi ve kötu mu gecti ne anlayamadim neyse basim agridi tabiki bu durumdan suan yarinki sinava basladim bu aksam aranizda olamicam ama kalbim sizinle pofudukcum ben artvine atki orup gonderdim sevgilim geneldr sivil hem de carsida kullanir diye sende oyle yap bence cok guzel oluyo sizi kocaman optum benim yerimede sohbet edin
yaa gitme özleştik o kadar. tamam hadi güzelce çalış kuzum şaka bir yana da. tamam bakayım ben de atkıya başlıcam heralde aklıma yattı bu fikir kuşum. öpüyoruz biz de seni bebeğiiimmmm güzelce çalışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?