- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Biz annesiyle gidicektik kuzum sehirlerarasi diye arabayla gitmemi istemiyo otobuslede gelmeyin tanimadiginiz yerlere falan diyo zaten 28inde 2gun izne ayrilcam diyo ama bugun o sesini duyduktan snra istiyorum gitmek.. Endisem su ki gidipte onu zor durumda birakirmiyimKuzum ben gidip görmek istedim onuda kabul etmedi daha zor olucak benim için öyle bırakıp gitmene dayanamam diye ama seninki istiyorsa kaçırma derim yakınsınızda
bak soyle bisey kuzum :) resimlerimizi bulaniklastirdimtamam canım hadi bekliyorum bakalı fikir olur bana da :)
hadi kızlar 2014 yarenleri örüyorrrBu atkı işini benimde aklıma soktunuzz bende kargo yapıp yollamayı düşündüm şuan çok güzel olur
ay çok hoş ama bende nerde o marifeeettttbak soyle bisey kuzum :) resimlerimizi bulaniklastirdim
Kuzum ne örmesiii ne anlarım be o iştenhadi kızlar 2014 yarenleri örüyorrrhahaha olabilir tabi kuzum neden olmasıın kii
ay çok hoş ama bende nerde o marifeeetttt
kız ben de anlamam denicem zaten son çare anneme kalcam tabiki hahahaKuzum ne örmesiii ne anlarım be o iştenAnneme ördürcem ama tabi ben ördüm dicem
Biz annesiyle gidicektik kuzum sehirlerarasi diye arabayla gitmemi istemiyo otobuslede gelmeyin tanimadiginiz yerlere falan diyo zaten 28inde 2gun izne ayrilcam diyo ama bugun o sesini duyduktan snra istiyorum gitmek.. Endisem su ki gidipte onu zor durumda birakirmiyimkomutanlari falan bisey der mi acaba ondan cekiniyorum
kız ben de anlamam denicem zaten son çare anneme kalcam tabiki hahaha
benimki inanır son zamanlarda acayip ev kızı modundayım hihihiHahaha beceriksiz yarenlerZaten ben yaptım desemde inanmaz ama neyse :)
1 gün azaltçaksak yarın 113 tatlım. Ayyy heycanlandımmşafakları 1 gün eksiltip yazmayı unutmayalııım ihihi
aynn sorma cnm ya ..bu ara bnmki ler ataga geçti ..ama yılmak yok:)ben şu sıralar iyiyim ya maşallah diyeyimilk zamanlar çok fenaydım gitmesine yakın ilk gittiği zaman falan. ya bende stres kendini vücudumda hemen belli eder etkilerini mide bulantısı baş ağrısı sivilceler hemen atağa geçiyor stresli zamanlarımda
maşallah valla kuzucuğuumm1 gün azaltçaksak yarın 113 tatlım. Ayyy heycanlandımm
tabiki yookaynn sorma cnm ya ..bu ara bnmki ler ataga geçti ..ama yılmak yok:)
hoş geldin canım :kızlaar hayırlı akşamlarr ben geldiiim, dünkü sıkıntı için tekrar kusura bakmayın napıyosunuz bakalııım?
tamamdııır kuzuu
hoşbulduk bebeğim nasılsııınnnhoş geldin canım :
Ayyy coook sagol ozgecimm canim benimm:):) yarin ben bi ariyim netten bakiyim numarasinada.. Insanin kafasi oyle dolu oluyoki en basit yapmasi gereken aklina gelmiyo yaa:)Canım arayıp askeriyeye sorma şansın var mı acemilikte ziyaret edebilir miyiz diye bence öyle bi denemelisin hem yol yordam öğrenir yemin töreninde daha rahat olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?