2014 Yarenleri! :)

Kuzum ben gidip görmek istedim onuda kabul etmedi daha zor olucak benim için öyle bırakıp gitmene dayanamam diye ama seninki istiyorsa kaçırma derim yakınsınızda
Biz annesiyle gidicektik kuzum sehirlerarasi diye arabayla gitmemi istemiyo otobuslede gelmeyin tanimadiginiz yerlere falan diyo zaten 28inde 2gun izne ayrilcam diyo ama bugun o sesini duyduktan snra istiyorum gitmek.. Endisem su ki gidipte onu zor durumda birakirmiyim komutanlari falan bisey der mi acaba ondan cekiniyorum

Canım arayıp askeriyeye sorma şansın var mı acemilikte ziyaret edebilir miyiz diye bence öyle bi denemelisin hem yol yordam öğrenir yemin töreninde daha rahat olur sizin için

canlar sohbete devamm tabi ama bir yandan şafakları alabilir miyiiimm yavaştan yavaştan yazıyorum da listeyiii

aynn sorma cnm ya ..bu ara bnmki ler ataga geçti ..ama yılmak yok:)

Canım arayıp askeriyeye sorma şansın var mı acemilikte ziyaret edebilir miyiz diye bence öyle bi denemelisin hem yol yordam öğrenir yemin töreninde daha rahat olur sizin için
Ayyy coook sagol ozgecimm canim benimm:):) yarin ben bi ariyim netten bakiyim numarasinada.. Insanin kafasi oyle dolu oluyoki en basit yapmasi gereken aklina gelmiyo yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…