kuşum şafak atarsa kaçç? listemize ekliyorummm da ona göreeAyyy coook sagol ozgecimm canim benimm:):) yarin ben bi ariyim netten bakiyim numarasinada.. Insanin kafasi oyle dolu oluyoki en basit yapmasi gereken aklina gelmiyo yaa:)
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın yorduk galiba seni ellerine sağlık :)hoşbulduk bebeğim nasılsııınnn
sıkıştırmaya basladı canım ufaktan :) şafak 115 ti galiba
dahaaa cokk var safaak 276..sizin kac tatlim
358 bebegim:) yaba daba duuuuu:)şafakları attırmayan kalmasııın tiley tiley tileyy 1 gün daha bitiyorr kızlaar
yok canım estafurullah bu akşam katılım çok daha fazla katılım 22:00 da geliyor listemiiizziyiyim çok şükür canım sen nasılsın yorduk galiba seni ellerine sağlık :)
Ayyy coook sagol ozgecimm canim benimm:):) yarin ben bi ariyim netten bakiyim numarasinada.. Insanin kafasi oyle dolu oluyoki en basit yapmasi gereken aklina gelmiyo yaa:)
tamamdıır seni de eklediim birazdan tüm liste karşınızda olucak hihihi358 bebegim:) yaba daba duuuuu:)
hoşgeldiniz efeniiimmheeeyyyyyt:)
bilirim zordur yaa aramayınca hep en kötüsü geliyo aklımıza halbuki elerinde olsa anında arayacaklar ama :) olsun ilk fırsatta arar merak etme içerde kullanabiliyo mu telefonyok canım estafurullah bu akşam katılım çok daha fazla katılım 22:00 da geliyor listemiiizziyiyim iyiyim bebeğim aşkısı aramadı bugün onun burukluğu var azcık
aman aramamasına alıştım artık inanır mısınbilirim zordur yaa aramayınca hep en kötüsü geliyo aklımıza halbuki elerinde olsa anında arayacaklar ama :) olsun ilk fırsatta arar merak etme içerde kullanabiliyo mu telefon
InsaAllah bitanemmm:) yarin askim ararsa onunlada bi konusayim dimi nolur neolmaz:) ayy heycanlandim simdiden hadi bakalim:)Aynen kuzucum bilmezmiyimmm:) Bu yüzden burdayız birbirmize destek olmak için zateninşallah gidebilirsin canımm
bizde de aynı durum hattı çekmiyo nöbette aynı sizin durum :) hatta kızıyorum bu nasıl nöbet diye ama yapacak birşey yok özlem ağır basıyo :) ilk aylar alışmak zor oluyoda biz daha kıdemliyiz galiba :)aman aramamasına alıştım artık inanır mısınhani eskiden kuruntu yapardım artık fırsatı olmamıştır ilk fırsatta arayacaktır diye eminim kullanıyor canım ama mesajlaşmıyoruz hattı orda pek çekmiyor onun nöbetlerde falan arıyor 1 buçuk saate yakın konuşuyoruz genelde
zor tabi ya alışana kadar ne çektim ha zamanında, bizim nöbette çok rahat çekiyor da koğuşta falan çekmiyor malesefbizde de aynı durum hattı çekmiyo nöbette aynı sizin durum :) hatta kızıyorum bu nasıl nöbet diye ama yapacak birşey yok özlem ağır basıyo :) ilk aylar alışmak zor oluyoda biz daha kıdemliyiz galiba :)
ellerine sağlıkkkkkkk*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -
10 KASIM 2014
*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ
Mutella
*PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ
Bekliyorum plaka sayan yarenlerimiii
PLASLAN / 83
*2 RAKAMLI SAYILARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
MYNM / 113
OZGEEMRE /113
NİDAGKHN / 124
*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
POFUDUK16 / 175
EVREM2724 / 193
EVMAKİNESİ / 158
*100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
ZAMANSİZ93 / 273
*200LERE MERHABA DEMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
Haydi bakalım 200lere düşmek isteyen yarenlerimiz neredeymiiş
*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ
DENİZLİLİLİLİ / 358
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
hoşgeldiniz efeniiimm
inşallah ya bizim uzatma ihtimali var umarım olmaz zaten uzattık daha da uzamasın artık yaazor tabi ya alışana kadar ne çektim ha zamanında, bizim nöbette çok rahat çekiyor da koğuşta falan çekmiyor malesefçok şükür yavrum be bitiriyoruz artıık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?