2014 Yarenleri! :)

Ayyy coook sagol ozgecimm canim benimm:):) yarin ben bi ariyim netten bakiyim numarasinada.. Insanin kafasi oyle dolu oluyoki en basit yapmasi gereken aklina gelmiyo yaa:)

Aynen kuzucum bilmezmiyimmm:) Bu yüzden burdayız birbirmize destek olmak için zaten inşallah gidebilirsin canımm

yok canım estafurullah bu akşam katılım çok daha fazla katılım 22:00 da geliyor listemiiizz iyiyim iyiyim bebeğim aşkısı aramadı bugün onun burukluğu var azcık
bilirim zordur yaa aramayınca hep en kötüsü geliyo aklımıza halbuki elerinde olsa anında arayacaklar ama :) olsun ilk fırsatta arar merak etme içerde kullanabiliyo mu telefon

bilirim zordur yaa aramayınca hep en kötüsü geliyo aklımıza halbuki elerinde olsa anında arayacaklar ama :) olsun ilk fırsatta arar merak etme içerde kullanabiliyo mu telefon
aman aramamasına alıştım artık inanır mısın hani eskiden kuruntu yapardım artık fırsatı olmamıştır ilk fırsatta arayacaktır diye eminim kullanıyor canım ama mesajlaşmıyoruz hattı orda pek çekmiyor onun nöbetlerde falan arıyor 1 buçuk saate yakın konuşuyoruz genelde

kızlaar sanırım bu akşamlık katılım bu kadar elimden geldiğince herkese ulaşmaya çalıştım ulaşabildiklerimi ekledim 1-2 kişi kaldı ulaşamadığım onları da yarın ekleriz hazırsanız şafak tablomuz geliyoorrr çok şükür 1 gün daha eksilttik kızlar şafağımızdannn

- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -
10 KASIM 2014

*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ

Mutella
*PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ
Bekliyorum plaka sayan yarenlerimiii
*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ

PLASLAN / 83

*2 RAKAMLI SAYILARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
MYNM / 113
OZGEEMRE /113

NİDAGKHN / 124
*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
POFUDUK16 / 175
EVREM2724 / 193
EVMAKİNESİ / 158
*100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

ZAMANSİZ93 / 273
*200LERE MERHABA DEMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
Haydi bakalım 200lere düşmek isteyen yarenlerimiz neredeymiiş
*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ
DENİZLİLİLİLİ / 358

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

bizde de aynı durum hattı çekmiyo nöbette aynı sizin durum :) hatta kızıyorum bu nasıl nöbet diye ama yapacak birşey yok özlem ağır basıyo :) ilk aylar alışmak zor oluyoda biz daha kıdemliyiz galiba :)

zor tabi ya alışana kadar ne çektim ha zamanında, bizim nöbette çok rahat çekiyor da koğuşta falan çekmiyor malesef çok şükür yavrum be bitiriyoruz artıık

ellerine sağlıkkkkkkk

zor tabi ya alışana kadar ne çektim ha zamanında, bizim nöbette çok rahat çekiyor da koğuşta falan çekmiyor malesef çok şükür yavrum be bitiriyoruz artıık
inşallah ya bizim uzatma ihtimali var umarım olmaz zaten uzattık daha da uzamasın artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…