2014 Yarenleri! :)

Eline sağlık kzuummm

Uff listenin dibindeyim yaaa bende plaka saymak istiyom bende il il gezmek istiyom banene iste benene :)

ellerine sağlıkkkkkkk
beğendiyseniz ne mutlu bana bebeğiimmm hepimize kocaman kocaman maşallah

Süper süper süperrrrrr Ellerine Sağlık tatlımm harika olmuşş
ay beğenmenize çok sevindiiimm ne demek bebeğiim daha iyilerine inşallahh zamanlaaa belki plakalara düşenlere falan da bir şeyler hazırlarız aklımda öyle planlar var ama nasip bakalımm
nabersin kuzum :)
iyilik bebişiim seni sormalıııı

inşallah ya bizim uzatma ihtimali var umarım olmaz zaten uzattık daha da uzamasın artık yaa
ay inşallah olmaz canım uzama.. iyi düşün iyi olsun bitanem yaa

Bir geleyim selam vereyim sizlere dedim kuzu
İyiyim bende çok şükürr
Şafakları yemece işte

Eline sağlık kzuummm
ne demek bebeğiim size feda olsun hihii

Uff listenin dibindeyim yaaa bende plaka saymak istiyom bende il il gezmek istiyom banene iste benene :)
kuzum inanır mısın buralarda başlarda en yeni bendim yani ben de senin gibiydim malesef ama şuanki durumuma bak her geçen gün arkandan birileri gelecek sen merak etmeee mesela sizin izinleriniz olcak yemin töreniniz olcak dağıtım vs. bizim nerdee hepsi geride kaldı alışıcaksın bebeğim inan bana geçecek hepsi

inşallah tatlım :)

canikomlaarr sizleri çoook seviyorum öpüyorumm sizleri ben yatayım enişteniz de aramadı canı sağolsunn, yarın görüşmek üzere 9da şafakları almaya başlarım kızlar unutmayın 10da liste hazır olacak kendinize iyi bakıın rüyanızda askerinizi görünn hoşçakalııın

kizlarr bnde yatıyorum. .sevdicegimle konuştum iyimis artk uyuyabilirim :) yrn görüşmek üzere

bizde seni çok seviyoruz iyi geceler kuzum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…