ay sorma işin o kısmı da var tabi, bir gün daha yaşlanıyoruz haha ama seviniyoruz işte
Peri kiziii ben 358 sayiyorum bebegim yat kalk sukret halineeee:)160 gün var daha.. Bitene kadar günler listeye 40 kez girerim zaten
Peri kiziii ben 358 sayiyorum bebegim yat kalk sukret halineeee:)
Allahiiiiim ne guzel soylediiin:) insaAllah bitanem ya insaAllah:)Allah yardımcın olsun canım. İnşallah usta birliğinde rahat eder de, hiç ayrıymışsınız gibi hissetmezsin canım. Sürekli telefonda konuşursunuz, haberleşirsiniz.
canım senin askerin kaçında teslim olmuştuzor tabi ya alışana kadar ne çektim ha zamanında, bizim nöbette çok rahat çekiyor da koğuşta falan çekmiyor malesefçok şükür yavrum be bitiriyoruz artıık
canım usta birliği nereye düştübenimde sevdiceğim yarın sabah gidiyo askereizmir bornovada yapıcak acemi birliğni.
bu güne kadar sanki gitmicek gibi geliyodu yada gitceği gün hiç gelmicek gibiydi sanki bu gün o kadar kötü oldum ki anlatamam nasıl dayanıcam 12 ay hiç bilmiyorumsanki boşluğa düşmüş gibiyim
gel bebeğim peşimdenn seni bekliyorumm :))Plakalara az kalmışşş süper canımbende geliyorum peşinden
Geçer kuzum geçer ahh ahh zaman su misali..Şafak 159 canım
7 Mayısta bebeğimcanım senin askerin kaçında teslim olmuştu
Gunaydin caniiim :) insaAllah gunumuz guzel gecer :) butun gun yuzumuzden tebessum eksik olmaz :) bi gune daha basliyoruz, yeni gune uyandiran rabbime hamdolsun :):)kızçeler günaydınlaaar♥
ne güzel dedin canım yüreğine sağlık amiiinnn inşallaah♥Gunaydin caniiim :) insaAllah gunumuz guzel gecer :) butun gun yuzumuzden tebessum eksik olmaz :) bi gune daha basliyoruz, yeni gune uyandiran rabbime hamdolsun :):)
günaydıııınnnn canımcımkızçeler günaydınlaaar♥
ne güzel dedin canım yüreğine sağlık amiiinnn inşallaah♥
günaydın canım yapabilrsin bnce bir iki haftada olabilcek bişey bnmde aklıma yattı atkı işi ama gelince verebilirimkızlarr günaydın günümüz huzurlu geçsin :)) askerime kargo yapıcam bir iki hafta içinde kısmetse, şu atkı örme işini benim de aklıma soktunuz heveslendim çokörmeyi hiç bilmiyorum sizce zamanım yeter de örebilirmiyim kısa sürede :)
Günaydın Bebeklerim:)
Nasılsın kuzum:)günaydın canım yapabilrsin bnce bir iki haftada olabilcek bişey bnmde aklıma yattı atkı işi ama gelince verebilirim
günaydın canım
günaydın canım yapabilrsin bnce bir iki haftada olabilcek bişey bnmde aklıma yattı atkı işi ama gelince verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?