2014 Yarenleri! :)

gunaydin canlarimmmm :) kizlar yaa su elbise nasil sizcee hemen karar vermem lazim 9 kisi varmis siradaa

Eklentiler

• image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 126
Nasılsın kuzum:)
iyiyim kuzum sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor daha iyi görüyorum artık seni
günaydın bebişşşş
nihayet şafak yaklaşıyor bebeğim ya :)
biz mehtap yaptık 1 hafta kadr oldu döneli darısı size inşallah insana çok iyi geliyr uzun zamandan sonra görmek
bizim 25 kasımda doğum günümüz ona hazırladım bişeyler yarın göndericem kısmetse tatlım

şükür canım dediğin gibi darısı bizlere inşallah :)
şimdiden kutlarım bebeğim her yeni yaşınıza yanyana girmek nasip olur inşallah :)
benim de askerim istedi eksikleri varmış onları gönderirken yanında onu mutlu edecek birşeyler de göndermek istiyorum da fikir arıyorum

havalar soğuyor zaten atkı güzel bişey bnce mantıklı bi hareket olur. içlik filn al gönder bn onlarıda göndercem kndide istedi zaten yatarken gymesi için kalın bişeyler aldım içi polarlı olan bişey

havalar soğuyor zaten atkı güzel bişey bnce mantıklı bi hareket olur. içlik filn al gönder bn onlarıda göndercem kndide istedi zaten yatarken gymesi için kalın bişeyler aldım içi polarlı olan bişey

içlik, içi pamuklu alt üst eşofman, kazak vs. benden de bunları istedi cnm ay şampuan diş macunu bile istedi hiçbirşey yokmuş orda, aklıma ne gelirse göndericem yani herşeye ihtiyacı var aslında

içlik, içi pamuklu alt üst eşofman, kazak vs. benden de bunları istedi cnm ay şampuan diş macunu bile istedi hiçbirşey yokmuş orda, aklıma ne gelirse göndericem yani herşeye ihtiyacı var aslında
ayy evet ya bide çalınıyor ya herseyden iki tane olması lazım :)
aynen canım bnmkide aynı istedi havalar soğudu tabi düşünemediler bz yetişiyoz imdatlarına

ayy evet ya bide çalınıyor ya herseyden iki tane olması lazım :)
aynen canım bnmkide aynı istedi havalar soğudu tabi düşünemediler bz yetişiyoz imdatlarına

valizini hazırlarken ona ne gerek var buna ne gerek var dedi benim koyduklarımı çıkardı şimdi haklıymışsın diyor

Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.

sorma canim :) bu da aslinda biraz acik ama iste napalim bulamiyoruz yoksa
erdiye de gostermeden aldim ilk defa oh canima degsin kizginim ona
yok kız açık değil ya o kadar iyi bnce bu
geçenki olay mı canım izne çıktı konuşamadınız doğru düzgün hala kızgınsın dimi.bu erkekler bazen böyle düşüncesiz olabiliyor tatlım bizim gibi ince düşünemiyorlar boşver

yok be tatlim onu tam unuttum derken yeni bi olay patlak verdi ilk defa 4 senede bu kadar tartistik.. konuyu anlatmiyim canim erdi hakkinda oyle kotu dusunmenizi istemem ama hatasini anladi ozur diledi canim affettirsin kendini bi iki gun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…