- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
iyiyim kuzum sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor daha iyi görüyorum artık seniNasılsın kuzum:)
nihayet şafak yaklaşıyor bebeğim ya :)günaydın bebişşşş
bence hoş canım sırt kısmındaki ayrıntı güzel gözüküyor al bence kaçırmagunaydin canlarimmmm :) kizlar yaa su elbise nasil sizcee hemen karar vermem lazim 9 kisi varmis siradaa
ayy alayim demi canim bencede :) bu tarz elbise bulmak cok zor burda ya dekoltesi oluyo ya sirti acik oluyo.. ne kapali ne acik olmak cok zor yaaabence hoş canım sırt kısmındaki ayrıntı güzel gözüküyor al bence kaçırma
iyiyim kuzum sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor daha iyi görüyorum artık seni
nihayet şafak yaklaşıyor bebeğim ya :)
biz mehtap yaptık 1 hafta kadr oldu döneli darısı size inşallah insana çok iyi geliyr uzun zamandan sonra görmek
bizim 25 kasımda doğum günümüz ona hazırladım bişeyler yarın göndericem kısmetse tatlım
gunaydin canlarimmmm :) kizlar yaa su elbise nasil sizcee hemen karar vermem lazim 9 kisi varmis siradaa
:) saol tatlim arkadasimin dugununde giycem insbencede çok hoş ve zarif bir elbise :) nerde giyeceksin
:) saol tatlim arkadasimin dugununde giycem ins
aynen canım ya, ya çok açık oluyor kıyafetler bnde bulamam kndime öyle kıyafet bu tam kararmışayy alayim demi canim bencede :) bu tarz elbise bulmak cok zor burda ya dekoltesi oluyo ya sirti acik oluyo.. ne kapali ne acik olmak cok zor yaaa
havalar soğuyor zaten atkı güzel bişey bnce mantıklı bi hareket olur. içlik filn al gönder bn onlarıda göndercem kndide istedi zaten yatarken gymesi için kalın bişeyler aldım içi polarlı olan bişeyşükür canım dediğin gibi darısı bizlere inşallah :)
şimdiden kutlarım bebeğim her yeni yaşınıza yanyana girmek nasip olur inşallah :)
benim de askerim istedi eksikleri varmış onları gönderirken yanında onu mutlu edecek birşeyler de göndermek istiyorum da fikir arıyorum
havalar soğuyor zaten atkı güzel bişey bnce mantıklı bi hareket olur. içlik filn al gönder bn onlarıda göndercem kndide istedi zaten yatarken gymesi için kalın bişeyler aldım içi polarlı olan bişey
ayy evet ya bide çalınıyor ya herseyden iki tane olması lazım :)içlik, içi pamuklu alt üst eşofman, kazak vs. benden de bunları istedi cnm ay şampuan diş macunu bile istedi hiçbirşey yokmuş orda, aklıma ne gelirse göndericem yani herşeye ihtiyacı var aslında
ayy evet ya bide çalınıyor ya herseyden iki tane olması lazım :)
aynen canım bnmkide aynı istedi havalar soğudu tabi düşünemediler bz yetişiyoz imdatlarına
hep bizim dediklerimize geliyorlar zaten ben demiştim sana diyorumvalizini hazırlarken ona ne gerek var buna ne gerek var dedi benim koyduklarımı çıkardı şimdi haklıymışsın diyor
sorma canim :) bu da aslinda biraz acik ama iste napalim bulamiyoruz yoksaaynen canım ya, ya çok açık oluyor kıyafetler bnde bulamam kndime öyle kıyafet bu tam kararmış
reklaaamlaaarYemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
yok kız açık değil ya o kadar iyi bnce busorma canim :) bu da aslinda biraz acik ama iste napalim bulamiyoruz yoksa
erdiye de gostermeden aldim ilk defa oh canima degsin kizginim ona
aaa aynın tarihte yollamışız hatta şafaklarımız bile aynı ama ben en kötü ihtimalle yola çıktım :) günaydın tatlım7 Mayısta bebeğim
yok be tatlim onu tam unuttum derken yeni bi olay patlak verdiyok kız açık değil ya o kadar iyi bnce bu
geçenki olay mı canım izne çıktı konuşamadınız doğru düzgün hala kızgınsın dimi.bu erkekler bazen böyle düşüncesiz olabiliyor tatlım bizim gibi ince düşünemiyorlar boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?