2014 Yarenleri! :)

iim kuzum artık ya bunalimlari atlattim cok sukur..duzenli konuşuyoruz da hergün. .daha ne isterim:)

yok be tatlim onu tam unuttum derken yeni bi olay patlak verdi ilk defa 4 senede bu kadar tartistik.. konuyu anlatmiyim canim erdi hakkinda oyle kotu dusunmenizi istemem ama hatasini anladi ozur diledi canim affettirsin kendini bi iki gun bakalim
anamm merak ettim:)

yaa kizlar ne güzel sevdiceklere bişiler yolluyosunuz..bizimki Allahin daginda kargo bile gitmiyo :) ..heveslendim bak simdi

yaa kizlar ne güzel sevdiceklere bişiler yolluyosunuz..bizimki Allahin daginda kargo bile gitmiyo :) ..heveslendim bak simdi

sende hepimiz gibi sabrını sevgini veriyosun canım böyle düşünme üzülme, biriktir göndermek istediklerini nasipse gelince tutuşturuver eline

sende hepimiz gibi sabrını sevgini veriyosun canım böyle düşünme üzülme, biriktir göndermek istediklerini nasipse gelince tutuşturuver eline
oyle yapıyorum kuzum artk napim. .bakalimm komutanin üzerine ilerleyen zmnlarda gönderebilirsiniz fln dedi

annem erdiyi bildigimi kimler biliyo dedi, saydim bunlar biliyo dedim, iyi turkiyeden kimse bilmesin yoksa gidemeyiz subatta ona gore dedi :)

olur öyle şeyler kuzum askerlik psikolojisi ..gecen bn bnmkine özledim dedim kızdı bna dusun:)

aynısı bizde oldu canım ya.. dedim seni çok merak ettim ne merak ediyosun diye kızdı bana şaşırdım kaldım sustum dedim kendi kendime , nasipse gelince cıkarıcam bu laflarını acısını ben senden

yok be tatlim onu tam unuttum derken yeni bi olay patlak verdi ilk defa 4 senede bu kadar tartistik.. konuyu anlatmiyim canim erdi hakkinda oyle kotu dusunmenizi istemem ama hatasini anladi ozur diledi canim affettirsin kendini bi iki gun bakalim
ya bu kavgalar hep askerde olmalarından galiba.
öncesinde bu kadar kötü olmuyoduk cünkü
hatasını anlaması güzel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…