Ben çok beğendim Cnm bizde mangadan çok hoş al bence benim alaşım geldigunaydin canlarimmmm :) kizlar yaa su elbise nasil sizcee hemen karar vermem lazim 9 kisi varmis siradaa
iim kuzum artık ya bunalimlari atlattim cok sukur..duzenli konuşuyoruz da hergün. .daha ne isterim:)iyiyim kuzum sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor daha iyi görüyorum artık seni
nihayet şafak yaklaşıyor bebeğim ya :)
biz mehtap yaptık 1 hafta kadr oldu döneli darısı size inşallah insana çok iyi geliyr uzun zamandan sonra görmek
bizim 25 kasımda doğum günümüz ona hazırladım bişeyler yarın göndericem kısmetse tatlım
saol canim aldim insallah guzel olur denemeden aldim ama artik hayirlisiBen çok beğendim Cnm bizde mangadan çok hoş al bence benim alaşım geldi
anamm merak ettim:)yok be tatlim onu tam unuttum derken yeni bi olay patlak verdiilk defa 4 senede bu kadar tartistik.. konuyu anlatmiyim canim erdi hakkinda oyle kotu dusunmenizi istemem ama hatasini anladi ozur diledi canim affettirsin kendini bi iki gun bakalim
teknolojiye kurban gittim canim ya benim yapmadigim biseyi teknoloji saolsun ben yapmisim gibi gostermis.. dusununce hani bende ayni tepkiyi verirdim ama yinede kizdim bananeanamm merak ettim:)
yaa kizlar ne güzel sevdiceklere bişiler yolluyosunuz..bizimki Allahin daginda kargo bile gitmiyo :) ..heveslendim bak simdi
aman ztn anlamadan dinlemeden anca kiziyo lar canimm :)teknolojiye kurban gittim canim ya benim yapmadigim biseyi teknoloji saolsun ben yapmisim gibi gostermis.. dusununce hani bende ayni tepkiyi verirdim ama yinede kizdim banane
oyle yapıyorum kuzum artk napim. .bakalimm komutanin üzerine ilerleyen zmnlarda gönderebilirsiniz fln dedisende hepimiz gibi sabrını sevgini veriyosun canım böyle düşünme üzülme, biriktir göndermek istediklerini nasipse gelince tutuşturuver eline
canim aslinda yapmaz boyle seyler askerde olmasina veriyorum...aman ztn anlamadan dinlemeden anca kiziyo lar canimm :)
olur öyle şeyler kuzum askerlik psikolojisi ..gecen bn bnmkine özledim dedim kızdı bna dusun:)canim aslinda yapmaz boyle seyler askerde olmasina veriyorum...
artisler :) neyse idare edicez artik canim yapcak bisey yokolur öyle şeyler kuzum askerlik psikolojisi ..gecen bn bnmkine özledim dedim kızdı bna dusun:)
olur öyle şeyler kuzum askerlik psikolojisi ..gecen bn bnmkine özledim dedim kızdı bna dusun:)
ya bu kavgalar hep askerde olmalarından galiba.yok be tatlim onu tam unuttum derken yeni bi olay patlak verdiilk defa 4 senede bu kadar tartistik.. konuyu anlatmiyim canim erdi hakkinda oyle kotu dusunmenizi istemem ama hatasini anladi ozur diledi canim affettirsin kendini bi iki gun bakalim
aynen canim sabir tasiyiz mubarek :) evet hatasini anlamasaydi cok kotu olurdu sukur anladi vallaya bu kavgalar hep askerde olmalarından galiba.
öncesinde bu kadar kötü olmuyoduk cünkü
hatasını anlaması güzel ama
ne güzel canım maşallah maşallahiim kuzum artık ya bunalimlari atlattim cok sukur..duzenli konuşuyoruz da hergün. .daha ne isterim:)
bu yüzdende şanslıyız tatlım :)aynen canim sabir tasiyiz mubarek :) evet hatasini anlamasaydi cok kotu olurdu sukur anladi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?