Yeminle hayran kaldım iyi Günler'de giy Cnmsaol canim aldim insallah guzel olur denemeden aldim ama artik hayirlisi
evet kuzuum :)bu yüzdende şanslıyız tatlım :)
ay sahi mi kiiz sevindim bak :) bana da guzel olursa resim cekerim artik :) ama ben o kiz gibi degiliiiim siskoyum heee :) :)Yeminle hayran kaldım iyi Günler'de giy Cnm
Çek Cnm eminim yakışacakdır Burdada Mango baksam mı acabaevet kuzuum :)
ay sahi mi kiiz sevindim bak :) bana da guzel olursa resim cekerim artik :) ama ben o kiz gibi degiliiiim siskoyum heee :) :)
:) bak canim bak valla zor bulunur boylesi :) siyah oldugu icin sadece bi dugunde degil bi iki dugunde de giyebilirizÇek Cnm eminim yakışacakdır Burdada Mango baksam mı acaba
Yurtdışında yaşıyom kuzum bende:) bak canim bak valla zor bulunur boylesi :) siyah oldugu icin sadece bi dugunde degil bi iki dugunde de giyebiliriz
sitesinde satiliyo galiba sadece bi baksana merak ettim var mi mango trde
aa iyi ozaman kuzum vardir mutlaka :) nerde yasiyodun canim?Yurtdışında yaşıyom kuzum bende
Londra cnmmmaa iyi ozaman kuzum vardir mutlaka :) nerde yasiyodun canim?
hatirladim tatlim tamamm :)Londra cnmmm
ay sorma ya bisi demeye gelmiyor:)artisler :) neyse idare edicez artik canim yapcak bisey yok
valla o kiziyo bnde bisi diyemiyorum daha çok kızmasın diye donuste gorusucez:)aynısı bizde oldu canım ya.. dedim seni çok merak ettim ne merak ediyosun diye kızdı bana şaşırdım kaldım sustum dedim kendi kendime , nasipse gelince cıkarıcam bu laflarını acısını ben senden
ee sen napion kuzum ..askerin nasıl?ne güzel canım maşallah maşallah
94/2 yiz bebeğim biz bugün gideli 188 gün oluyor.. 1 hafta aramadığı da oldu kuzucum sevdiceğimin 1 keresinde gerçekten çok sinir bozucu bir dıurum mutlaka gerekçesi oluyor ama ben kabullenemiyorum birazkesinlikle, özlemekte güzeldiir
napiyim kuzu gün geçirmece işte bu ara takıldı günler tabi :)askerimde iyi Allaha şükür seninki nasıl tatlımee sen napion kuzum ..askerin nasıl?
sizin safak süper ya hic takma kafana tatlim..bizde iyiyiz askerimle ya napalımnapiyim kuzu gün geçirmece işte bu ara takıldı günler tabi :)askerimde iyi Allaha şükür seninki nasıl tatlım
insana var ya şaka gibi geliyor ya benm şafağa düşünce anlıcaksın bak beni zamanın geçtiğine inanamıyor insan :)sizin safak süper ya hic takma kafana tatlim..bizde iyiyiz askerimle ya napalım
bu akşam telafi ederiz bebeğiiim hihibende kacirmisim pardon kizlar benimde 79 olucakti neyse yarin artik.. iyi geceler canlarim
hadi inşallah becerirsin ve örebilirsin kuzum önemli olan başlayabilmek ama benim şu sıra başlamam imkansız gibi bir şey ya benim atkı işi yatarkızlarr günaydın günümüz huzurlu geçsin :)) askerime kargo yapıcam bir iki hafta içinde kısmetse, şu atkı örme işini benim de aklıma soktunuz heveslendim çokörmeyi hiç bilmiyorum sizce zamanım yeter de örebilirmiyim kısa sürede :)
hadi inşallah bu akşam katılırsın bitanemcnm günaydınnn :) şafak attırma saatini kaçırdım bugün katılmak istiyorum bende inşallah
benimki de en kötü ihtimal hesaplaması bebeğim hihihiaaa aynın tarihte yollamışız hatta şafaklarımız bile aynı ama ben en kötü ihtimalle yola çıktım :) günaydın tatlım
sizin kısa dönem mi hayatım? inşallah çabucacık çalar bitanemBizim 62 gün oldu vay be baya olmuş düşününce aslında.Bazen bir gün arıyor bir gün aramıyor. Aynen gerekçesi oluyorda sinir oluyor gene de insan. Şimdi telefon bekliyorum bakalım çalacak mı. :)
Çıkış saatini bekliyom kuzum sen naptin bakalim yarın bnm tatil:)hayırlı akşamlar kızlaar, neler yapıyosunuz bakalıııım? neler yaptınızz? nasıl geçti gününüzz?
napayım evi toparlıyoruz iştee ohh yaşasın tatil sana tabii :)Çıkış saatini bekliyom kuzum sen naptin bakalim yarın bnm tatil:)
bi gelelim o zmnada daha ne isterim :)insana var ya şaka gibi geliyor ya benm şafağa düşünce anlıcaksın bak beni zamanın geçtiğine inanamıyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?