2014 Yarenleri! :)

Çek Cnm eminim yakışacakdır Burdada Mango baksam mı acaba
:) bak canim bak valla zor bulunur boylesi :) siyah oldugu icin sadece bi dugunde degil bi iki dugunde de giyebiliriz

sitesinde satiliyo galiba sadece bi baksana merak ettim var mi mango trde

aynısı bizde oldu canım ya.. dedim seni çok merak ettim ne merak ediyosun diye kızdı bana şaşırdım kaldım sustum dedim kendi kendime , nasipse gelince cıkarıcam bu laflarını acısını ben senden
valla o kiziyo bnde bisi diyemiyorum daha çok kızmasın diye donuste gorusucez:)

Bizim 62 gün oldu vay be baya olmuş düşününce aslında. Bazen bir gün arıyor bir gün aramıyor. Aynen gerekçesi oluyorda sinir oluyor gene de insan. Şimdi telefon bekliyorum bakalım çalacak mı. :)

bende kacirmisim pardon kizlar benimde 79 olucakti neyse yarin artik.. iyi geceler canlarim
bu akşam telafi ederiz bebeğiiim hihi

hadi inşallah becerirsin ve örebilirsin kuzum önemli olan başlayabilmek ama benim şu sıra başlamam imkansız gibi bir şey ya benim atkı işi yatar
cnm günaydınnn :) şafak attırma saatini kaçırdım bugün katılmak istiyorum bende inşallah
hadi inşallah bu akşam katılırsın bitanem
aaa aynın tarihte yollamışız hatta şafaklarımız bile aynı ama ben en kötü ihtimalle yola çıktım :) günaydın tatlım
benimki de en kötü ihtimal hesaplaması bebeğim hihihi
Bizim 62 gün oldu vay be baya olmuş düşününce aslında. Bazen bir gün arıyor bir gün aramıyor. Aynen gerekçesi oluyorda sinir oluyor gene de insan. Şimdi telefon bekliyorum bakalım çalacak mı. :)
sizin kısa dönem mi hayatım? inşallah çabucacık çalar bitanem

hayırlı akşamlar kızlaar, neler yapıyosunuz bakalıııım? neler yaptınızz? nasıl geçti gününüzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…