hayırlı akşamlar kızlaar, neler yapıyosunuz bakalıııım? neler yaptınızz? nasıl geçti gününüzz?
güzel geçtii aşkımlaydık gezdikhayırlı akşamlar kızlaar, neler yapıyosunuz bakalıııım? neler yaptınızz? nasıl geçti gününüzz?
Kizlaaar napiosunuuuz? Ben askimin sesini hic duymadim bugunarayamiycak mi acaba yaa
güzel geçtii aşkımlaydık gezdiksen naptın canım iş güç değilmi..
Arar canım.. benim askerim acemideyken gece 12de bile arayabiliyodu bekle bakalım
Eveeet bana tatil :) ne zamn tasiniyoz yawrunapayım evi toparlıyoruz iştee ohh yaşasın tatil sana tabii :)
Gelcen bebegim bak hic anlamican :)bi gelelim o zmnada daha ne isterim :)
1dk olsun sesini duysam rahatliycam
Usta bırlıgıne gecınce nezaman twlefon kullanmaya baslarlar acaba. Acemiliği bıtenler bılır belkı
kizlar cok moralim bozuk sinirden telefonu kapatinca ağladım
ya ne desem tersliyo..cok bunaldim kactir yapiyo bunu anlamamazliktan geliyorum hep..bu sefer ağlicak gibi oldum telefonda noldu fln dedi yok bisi dedim..iyi tmm dedi uyumaya gittiNe oldu tatlım hayırdıırr
ya ne desem tersliyo..cok bunaldim kactir yapiyo bunu anlamamazliktan geliyorum hep..bu sefer ağlicak gibi oldum telefonda noldu fln dedi yok bisi dedim..iyi tmm dedi uyumaya gitti
Usta bırlıgıne gecınce nezaman twlefon kullanmaya baslarlar acaba. Acemiliği bıtenler bılır belkı
ya ne desem tersliyo..cok bunaldim kactir yapiyo bunu anlamamazliktan geliyorum hep..bu sefer ağlicak gibi oldum telefonda noldu fln dedi yok bisi dedim..iyi tmm dedi uyumaya gitti
gunlerdr sesimi çıkarmıyorum ztn..gecen gun özledim dedim diye kızdı. .sonra askim bak zamn geciyo 3 ay bitti dedim sayıyorum bnde bilmiyo degiliz dedi tersledi..tmm sabrediyorum ama ortada bisi yokkn böyle davranmasina kiriliyorum simdide bisi demedim ama gözlerim doldu sesimede yansidi ..anladı galiba iste bk 3 ay oldu bilmm ne zirvaladi bisiler soguk konuştum bnde kapatrkn seni cok seviyorum fln dedi bnde dedim sadece..ya bilmiyorum cok kirildim bn butun gun onunla konusacagm saati bekliyorumAynı şey benim içinde geçerli canım ara ara böyle zamanlar bende yaşıyorum artık hiç sesimi çıkartmıyorum sende öyle yap ne olursa olsun zor şartlardalar ve sinirlerini streslerini çıkarabilcek nazları geçen tek insanlar biziz ... Bunu bildikleri için tüm nazları bize geçiyor. Sende sesini çıkartma canım boşver zamanla yoluna girer inşallah her şey..
yok napsam tersliyo denedim hepsini bnde daha pesine dusmicem konuscak hevesim bile kalmıyor boyle yaptikcaCnm sabırlı ol şakaya vur elbet geçicek hepsi.. Daha cok yeni oraya alıştıkça kafası rahatladıkca sana karşı davranışları da değişicektir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?