2014 Yarenleri! :)

Usta bırlıgıne gecınce nezaman twlefon kullanmaya baslarlar acaba. Acemiliği bıtenler bılır belkı

ya ne desem tersliyo..cok bunaldim kactir yapiyo bunu anlamamazliktan geliyorum hep..bu sefer ağlicak gibi oldum telefonda noldu fln dedi yok bisi dedim..iyi tmm dedi uyumaya gitti

Aynı şey benim içinde geçerli canım ara ara böyle zamanlar bende yaşıyorum artık hiç sesimi çıkartmıyorum sende öyle yap ne olursa olsun zor şartlardalar ve sinirlerini streslerini çıkarabilcek nazları geçen tek insanlar biziz ... Bunu bildikleri için tüm nazları bize geçiyor. Sende sesini çıkartma canım boşver zamanla yoluna girer inşallah her şey..

ya ne desem tersliyo..cok bunaldim kactir yapiyo bunu anlamamazliktan geliyorum hep..bu sefer ağlicak gibi oldum telefonda noldu fln dedi yok bisi dedim..iyi tmm dedi uyumaya gitti

Cnm sabırlı ol şakaya vur elbet geçicek hepsi.. Daha cok yeni oraya alıştıkça kafası rahatladıkca sana karşı davranışları da değişicektir :)

gunlerdr sesimi çıkarmıyorum ztn..gecen gun özledim dedim diye kızdı. .sonra askim bak zamn geciyo 3 ay bitti dedim sayıyorum bnde bilmiyo degiliz dedi tersledi..tmm sabrediyorum ama ortada bisi yokkn böyle davranmasina kiriliyorum simdide bisi demedim ama gözlerim doldu sesimede yansidi ..anladı galiba iste bk 3 ay oldu bilmm ne zirvaladi bisiler soguk konuştum bnde kapatrkn seni cok seviyorum fln dedi bnde dedim sadece..ya bilmiyorum cok kirildim bn butun gun onunla konusacagm saati bekliyorum

Cnm sabırlı ol şakaya vur elbet geçicek hepsi.. Daha cok yeni oraya alıştıkça kafası rahatladıkca sana karşı davranışları da değişicektir :)
yok napsam tersliyo denedim hepsini bnde daha pesine dusmicem konuscak hevesim bile kalmıyor boyle yaptikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…