2014 Yarenleri! :)

Calısmaya ve telefon basında beklemeye devam cnm sen naptın bebegim

arkadaşım bizdeydi onu uğurladım hemen koştum geldim buraya canım bir de telefon bekliyorum tabi bir yandan ben de
güzel geçtii aşkımlaydık gezdik sen naptın canım iş güç değilmi..
evet canım hep aynı işte ya klasik
İyi akşamlarr kızlarrrr
iyi akşamlar bebeğiim

Kizlaaar napiosunuuuz? Ben askimin sesini hic duymadim bugun arayamiycak mi acaba yaa
bugün benim de 2. günüm sesini duymayalı inşallah arar bebeğim
Eveeet bana tatil :) ne zamn tasiniyoz yawru

Gelcen bebegim bak hic anlamican :)
kuzum yetişirse bu haftasonu inşallah

Usta bırlıgıne gecınce nezaman twlefon kullanmaya baslarlar acaba. Acemiliği bıtenler bılır belkı
yerine göre değişir bebeğim ya ama eninde sonunda kullanır o kesin
kizlar cok moralim bozuk sinirden telefonu kapatinca ağladım
noldu bitanem hayırdıır?

canlarr geciktim bugün kusura bakmayın arkadaş bizdeydi o gitti şimdi geldim hemen. şafakları alalııım?

kızlar dün hiç konuşmadık, bugün de aynı şekilde.. aradım az önce 1 gün görevde dedi daha sonra yukarda dosyalarla uğraşıyorlar dedi ben bu işten hiçbir şey anlamadım. var mıdır fikri olan?

Ordakilerin birbirinden haberi yok canm takma kafana ama işi var demekki bi yere gonderdilerse vakit bulamamistr aramaya.

Ayy teskur ettim canim yaa :) kolay gelsin sana kuzum zor valla ev tasimak
aman zor valla iş düzenimi de baya değiştirecek semt değiştirdiğim için o yüzden de gözümde büyüyor
Ordakilerin birbirinden haberi yok canm takma kafana ama işi var demekki bi yere gonderdilerse vakit bulamamistr aramaya.
ama ne bileyim ya ordakiler gayet birbirinden haberdardır normalde hani orda nöbette deyipte çocuğun koğuşta olduğu olmazdı yani. ne derlerse doğruydu hep bizimki teyit ederdi ama şuan anlayamadım. aklıma kötü şeyler geliyor.

Canm birbirlerinden haberleri olmuyo pek ya kim aklına ne gelirse surda olabilir sunla ugrasıyordur falan diyor cok takılma bence.. Telefon bekle inşallah arar en kısa zamanda :) telefon kullanmıyo musunuz canım

kizlar cok moralim bozuk sinirden telefonu kapatinca ağladım
canim okudum olanlari cok uzuldum tatlim cok iyi anliyorum seni tamam askerdeler dedik sustuk ama biraz ceki duzen vermeleri gerekiyo biraz kiymet bilmeleri lazim..
yok napsam tersliyo denedim hepsini bnde daha pesine dusmicem konuscak hevesim bile kalmıyor boyle yaptikca
aynen balim bende oyle hissetmistim
arsiv isi falan mi acaba bilemedim tatlim insaah arar yarin

Canm birbirlerinden haberleri olmuyo pek ya kim aklına ne gelirse surda olabilir sunla ugrasıyordur falan diyor cok takılma bence.. Telefon bekle inşallah arar en kısa zamanda :) telefon kullanmıyo musunuz canım
canım hattımızla ilgili problemimiz var sadece nöbetlerde kullanabiliyoruz malesef
inşallah canım bakalım

Isyerin uzakta kaldi o zmn o da bi sıkıntı ya bari evlenince gitcegin yere yakinmi :)
Aklima ne geldi acaba geliyormu yine dedim ama siz gitceksiniz yakinda.
Kotu dusuncek bisey yok kuzum bisey olmamistr gercekten işi vardr merak etme arar bak

canlarr haberimi aldım sevdiceğimiiin, kaynım acil demiş istemişler telefona hahah çok yoğunlarmış komutanlarlaymış şuan evrak işleri varmış deli kıza söyleyin merak etmesin ben onu arayacağım kendine iyi baksın demiş ihihihi yaşasın aşk!!! şafakları alayım kızlaarr son 5 dakikaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…