Calısmaya ve telefon basında beklemeye devam cnmsen naptın bebegim
evet canım hep aynı işte ya klasikgüzel geçtii aşkımlaydık gezdiksen naptın canım iş güç değilmi..
iyi akşamlar bebeğiimİyi akşamlarr kızlarrrr
bugün benim de 2. günüm sesini duymayalı inşallah arar bebeğimKizlaaar napiosunuuuz? Ben askimin sesini hic duymadim bugunarayamiycak mi acaba yaa
kuzum yetişirse bu haftasonu inşallahEveeet bana tatil :) ne zamn tasiniyoz yawru
Gelcen bebegim bak hic anlamican :)
yerine göre değişir bebeğim ya ama eninde sonunda kullanır o kesinUsta bırlıgıne gecınce nezaman twlefon kullanmaya baslarlar acaba. Acemiliği bıtenler bılır belkı
noldu bitanem hayırdıır?kizlar cok moralim bozuk sinirden telefonu kapatinca ağladım
yok napsam tersliyo denedim hepsini bnde daha pesine dusmicem konuscak hevesim bile kalmıyor boyle yaptikca
canlarr geciktim bugün kusura bakmayın arkadaş bizdeydi o gitti şimdi geldim hemen. şafakları alalııım?
bn yatıyorum kizlar keyfim kacti..kndinize ii bakin ..iyi geceler
tamam bitanem iyi akşamlar sen de kendine iyi bak..bn yatıyorum kizlar keyfim kacti..kndinize ii bakin ..iyi geceler
evett tamamdır kuzum ekledim listeye seni de 22:00da attırıcaz şafaklarııBu aksam bende katılıyorum 1 eksiltip söylüyoruz dimi bebegim :)
272
Oo hadi bakalım bu hafta sonu yogunluk var o zmn :) canm bnm soylememe gerek varmi belli zaten ehehehhe :)canlarr geciktim bugün kusura bakmayın arkadaş bizdeydi o gitti şimdi geldim hemen. şafakları alalııım?
yok canım artık sen daimi kadrodasın hahahaOo hadi bakalım bu hafta sonu yogunluk var o zmn :) canm bnm soylememe gerek varmi belli zaten ehehehhe :)
bn yatıyorum kizlar keyfim kacti..kndinize ii bakin ..iyi geceler
Ayy teskur ettim canim yaa :) kolay gelsin sana kuzum zor valla ev tasimakyok canım artık sen daimi kadrodasın hahahaaman sorma malesef hayatım yaa
Ordakilerin birbirinden haberi yok canm takma kafana ama işi var demekki bi yere gonderdilerse vakit bulamamistr aramaya.kızlar dün hiç konuşmadık, bugün de aynı şekilde.. aradım az önce 1 gün görevde dedi daha sonra yukarda dosyalarla uğraşıyorlar dedi ben bu işten hiçbir şey anlamadım. var mıdır fikri olan?
aman zor valla iş düzenimi de baya değiştirecek semt değiştirdiğim için o yüzden de gözümde büyüyorAyy teskur ettim canim yaa :) kolay gelsin sana kuzum zor valla ev tasimak
ama ne bileyim ya ordakiler gayet birbirinden haberdardır normalde hani orda nöbette deyipte çocuğun koğuşta olduğu olmazdı yani. ne derlerse doğruydu hep bizimki teyit ederdi ama şuan anlayamadım. aklıma kötü şeyler geliyor.Ordakilerin birbirinden haberi yok canm takma kafana ama işi var demekki bi yere gonderdilerse vakit bulamamistr aramaya.
kızlar dün hiç konuşmadık, bugün de aynı şekilde.. aradım az önce 1 gün görevde dedi daha sonra yukarda dosyalarla uğraşıyorlar dedi ben bu işten hiçbir şey anlamadım. var mıdır fikri olan?
canim okudum olanlari cok uzuldum tatlim cok iyi anliyorum senikizlar cok moralim bozuk sinirden telefonu kapatinca ağladım
aynen balim bende oyle hissetmistimyok napsam tersliyo denedim hepsini bnde daha pesine dusmicem konuscak hevesim bile kalmıyor boyle yaptikca
arsiv isi falan mi acaba bilemedim tatlim insaah arar yarinkızlar dün hiç konuşmadık, bugün de aynı şekilde.. aradım az önce 1 gün görevde dedi daha sonra yukarda dosyalarla uğraşıyorlar dedi ben bu işten hiçbir şey anlamadım. var mıdır fikri olan?
canım hattımızla ilgili problemimiz var sadece nöbetlerde kullanabiliyoruz malesefCanm birbirlerinden haberleri olmuyo pek ya kim aklına ne gelirse surda olabilir sunla ugrasıyordur falan diyor cok takılma bence.. Telefon bekle inşallah arar en kısa zamanda :) telefon kullanmıyo musunuz canım
inşallah canım bakalımcanim okudum olanlari cok uzuldum tatlim cok iyi anliyorum senitamam askerdeler dedik sustuk ama biraz ceki duzen vermeleri gerekiyo biraz kiymet bilmeleri lazim..
aynen balim bende oyle hissetmistim
arsiv isi falan mi acaba bilemedim tatlim insaah arar yarin
Isyerin uzakta kaldi o zmn o da bi sıkıntı ya bari evlenince gitcegin yere yakinmi :)aman zor valla iş düzenimi de baya değiştirecek semt değiştirdiğim için o yüzden de gözümde büyüyor
ama ne bileyim ya ordakiler gayet birbirinden haberdardır normalde hani orda nöbette deyipte çocuğun koğuşta olduğu olmazdı yani. ne derlerse doğruydu hep bizimki teyit ederdi ama şuan anlayamadım. aklıma kötü şeyler geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?