Waoow iste bu sevndm tatlım cok rahat bi uyku cekebilirsin artık:)canlarr haberimi aldım sevdiceğimiiin, kaynım acil demiş istemişler telefona hahah çok yoğunlarmış komutanlarlaymış şuan evrak işleri varmış deli kıza söyleyin merak etmesin ben onu arayacağım kendine iyi baksın demiş ihihihi yaşasın aşk!!!şafakları alayım kızlaarr son 5 dakikaaa
ekledim yavrum listemizeecanimm pofudugum iste safagim :) Sana Olan Aşkım Büsbüyük ŞAFAK 78 KARABÜK
Ohh iyimis tatlim iste degisir belki oyle durumlar olabilir di sanki senin diyodunkız biliyor musun öyle dedi siz gelmicek olsaydınız basıp gelicektim dedi geçen hahahah iş yerime uzak evleneceğim yere çok yakın bebeğim annem de kayınvalidemler de yakınımda olacak inşallah bu düzende
ohh bee sonunda guzel bi haber geldi :) gozun aydin pofudugummmcanlarr haberimi aldım sevdiceğimiiin, kaynım acil demiş istemişler telefona hahah çok yoğunlarmış komutanlarlaymış şuan evrak işleri varmış deli kıza söyleyin merak etmesin ben onu arayacağım kendine iyi baksın demiş ihihihi yaşasın aşk!!!şafakları alayım kızlaarr son 5 dakikaaa
tememmm saol canimmm :) ellerine saglikekledim yavrum listemizee
aynen bitanem bizim askeriyeye fax çektirmemiz falan lazımmış işte onun bir örneği yollayacakmış bana, annemler yarın yeni eve gidecekler kayınvalidemlerin oraya onlar da gelecek kayınvalidem de kimlik fotokobisini falan verecek annemlere ben de Perşembe falan otelle konuşurum rezervasyon yaptırıp Cuma da fax çektiririm artık inşallah bir aksilik çıkmazsa ay abii gidiyorum galiba gerçekten yaaa mehtap atarsa 9♥Waoow iste bu sevndm tatlım cok rahat bi uyku cekebilirsin artık:)
bakalım şuan için saat değişikliği olabilitesi var önümüzdeki sene içinde şube değişikliği yapabilirim belki bitanemOhh iyimis tatlim iste degisir belki oyle durumlar olabilir di sanki senin diyodun
çok şüküür sağol hayatııım, rica ederim bebeğiimohh bee sonunda guzel bi haber geldi :) gozun aydin pofudugummm
tememmm saol canimmm :) ellerine saglik
iyiyiz canıım teşekkür ederiiizz sen nasılsııniyi geceler yarenler nasılsınız
bende iyiym çok şükür canım az önce sözlümle konuştum daha da iyi oldum . Nasıl gidiyor umarım hersey yolundadır şafaklar umarım azalmıştıriyiyiz canıım teşekkür ederiiizz sen nasılsıın
ohh baya işin var senin o zaman tatlım ya :) güzel telaşlar bunlar mehtap güzeldir ya bi de basbasa kalabilseydiniz :)aynen bitanem bizim askeriyeye fax çektirmemiz falan lazımmış işte onun bir örneği yollayacakmış bana, annemler yarın yeni eve gidecekler kayınvalidemlerin oraya onlar da gelecek kayınvalidem de kimlik fotokobisini falan verecek annemlere ben de Perşembe falan otelle konuşurum rezervasyon yaptırıp Cuma da fax çektiririm artık inşallah bir aksilik çıkmazsa ay abii gidiyorum galiba gerçekten yaaa mehtap atarsa 9♥
çok şükür azalttık canım senin kaç şafak? bizimkiler malum tablomuzda mevcutt :)bende iyiym çok şükür canım az önce sözlümle konuştum daha da iyi oldum . Nasıl gidiyor umarım hersey yolundadır şafaklar umarım azalmıştır
aman hiç sorma kuzum valla bir yandan gerginim şu iş,taşınma telaşesi bir yandan mehtabın verdiği huzur aman bilemedim tek bildiğim çok gerginim yahu. nedenini bilemiyorum.ohh baya işin var senin o zaman tatlım ya :) güzel telaşlar bunlar mehtap güzeldir ya bi de basbasa kalabilseydiniz :)
öptüm kuzu ben de yatarım birazdan seni seviyorumm öpüldüün kendine iyi bak iyi gecelerKizlar bn telden griyorum cok sıkıntı sinir oldum gidiyom öptüm sizi yarin görüşürüz yarenler
çok şükür azalttık canım senin kaç şafak? bizimkiler malum tablomuzda mevcutt :)
aman hiç sorma kuzum valla bir yandan gerginim şu iş,taşınma telaşesi bir yandan mehtabın verdiği huzur aman bilemedim tek bildiğim çok gerginim yahu. nedenini bilemiyorum.nasip canım buna da şükürr
ben ayın 5 inde ugurladım yarimi kısa dönem canım acemi amasya ustakıbrısçok şükür azalttık canım senin kaç şafak? bizimkiler malum tablomuzda mevcutt :)
aman hiç sorma kuzum valla bir yandan gerginim şu iş,taşınma telaşesi bir yandan mehtabın verdiği huzur aman bilemedim tek bildiğim çok gerginim yahu. nedenini bilemiyorum.nasip canım buna da şükürr
hmm hayırlısı olsun canım hayırlı teskereler ben de Mayısta uğurladım teskere tarihimiz aynı olur muhtemelen biz uzun dönemben ayın 5 inde ugurladım yarimi kısa dönem canım acemi amasya ustakıbrıs
ben attırdım yine de seninkini canım :)ayy bu aksamda ben kacırdım tüh
evet kuzum nisanda kavuşcaz inşallahh .. alışmaya çalışıyorum siz benden daha tecrübelisinizhmm hayırlısı olsun canım hayırlı teskereler ben de Mayısta uğurladım teskere tarihimiz aynı olur muhtemelen biz uzun dönem
ben attırdım yine de seninkini canım :)
Canım ıstanbul çatalcada yapcak muhımmat sanırım oyle bı bolumdeBenim ustalıkta 1 hafta sonra kullanmaya başladı canım ama yerine ve yaptığı işe göre değişiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?