2014 Yarenleri! :)

kız biliyor musun öyle dedi siz gelmicek olsaydınız basıp gelicektim dedi geçen hahahah iş yerime uzak evleneceğim yere çok yakın bebeğim annem de kayınvalidemler de yakınımda olacak inşallah bu düzende

- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -
11 KASIM 2014

*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ
Mutella
*PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ
HUZURAERDİM / Sana Olan Aşkım Büsbüyük ŞAFAK 78 KARABÜK
*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ
PLASLAN / 82
*2 RAKAMLI SAYILARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
MYNM / 112
OZGEEMRE /112
NİDAGKHN / 123
*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
EVMAKİNESİ / 157
PERİ__KİZİ / 158
POFUDUK16 / 174
EVREM2724 / 192
*100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
ZAMANSİZ93 / 272
YESMCEYHN / 272
*200LERE MERHABA DEMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
Haydi bakalım 200lere düşmek isteyen yarenlerimiz neredeymiiş
*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ
DENİZLİLİLİLİ / 357

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Waoow iste bu sevndm tatlım cok rahat bi uyku cekebilirsin artık:)

kız biliyor musun öyle dedi siz gelmicek olsaydınız basıp gelicektim dedi geçen hahahah iş yerime uzak evleneceğim yere çok yakın bebeğim annem de kayınvalidemler de yakınımda olacak inşallah bu düzende
Ohh iyimis tatlim iste degisir belki oyle durumlar olabilir di sanki senin diyodun

ohh bee sonunda guzel bi haber geldi :) gozun aydin pofudugummm
ekledim yavrum listemizee
tememmm saol canimmm :) ellerine saglik

Waoow iste bu sevndm tatlım cok rahat bi uyku cekebilirsin artık:)
aynen bitanem bizim askeriyeye fax çektirmemiz falan lazımmış işte onun bir örneği yollayacakmış bana, annemler yarın yeni eve gidecekler kayınvalidemlerin oraya onlar da gelecek kayınvalidem de kimlik fotokobisini falan verecek annemlere ben de Perşembe falan otelle konuşurum rezervasyon yaptırıp Cuma da fax çektiririm artık inşallah bir aksilik çıkmazsa ay abii gidiyorum galiba gerçekten yaaa mehtap atarsa 9♥

Ohh iyimis tatlim iste degisir belki oyle durumlar olabilir di sanki senin diyodun
bakalım şuan için saat değişikliği olabilitesi var önümüzdeki sene içinde şube değişikliği yapabilirim belki bitanem

ohh bee sonunda guzel bi haber geldi :) gozun aydin pofudugummm

tememmm saol canimmm :) ellerine saglik
çok şüküür sağol hayatııım, rica ederim bebeğiim

ohh baya işin var senin o zaman tatlım ya :) güzel telaşlar bunlar mehtap güzeldir ya bi de basbasa kalabilseydiniz :)

Kizlar bn telden griyorum cok sıkıntı sinir oldum gidiyom öptüm sizi yarin görüşürüz yarenler

bende iyiym çok şükür canım az önce sözlümle konuştum daha da iyi oldum . Nasıl gidiyor umarım hersey yolundadır şafaklar umarım azalmıştır
çok şükür azalttık canım senin kaç şafak? bizimkiler malum tablomuzda mevcutt :)

ohh baya işin var senin o zaman tatlım ya :) güzel telaşlar bunlar mehtap güzeldir ya bi de basbasa kalabilseydiniz :)
aman hiç sorma kuzum valla bir yandan gerginim şu iş,taşınma telaşesi bir yandan mehtabın verdiği huzur aman bilemedim tek bildiğim çok gerginim yahu. nedenini bilemiyorum. nasip canım buna da şükürr

ben ayın 5 inde ugurladım yarimi kısa dönem canım acemi amasya ustakıbrıs

hmm hayırlısı olsun canım hayırlı teskereler ben de Mayısta uğurladım teskere tarihimiz aynı olur muhtemelen biz uzun dönem

ben attırdım yine de seninkini canım :)
evet kuzum nisanda kavuşcaz inşallahh .. alışmaya çalışıyorum siz benden daha tecrübelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…