2014 Yarenleri! :)

Yok canım ya uzun dönem. Çaldı çaldı akşam şükür. Şu İzmir beni korkutmaya başladı ama.

izmirden ben de korkmuştum cnm acemi birliğimiz izmirdi gittim gördüm dedim bu ne ya maşallah kızlar falan çok şükür sorunsuz atlattık sana tavsiyem korktuğunu belli etme bişeycik olmaz

atıcam valla aksam artik kndine gelsin:)
bencede at zamansz biz asker diye gözünün içine bakıyoruz onlar o mantıkda bakmıyolar sürekli gerginlik ama abartmadan at usulünce anlat çok üstüne gidersen beklemekden yorulduğunu düşünebilir kararında konuş yani :)

izmirden ben de korkmuştum cnm acemi birliğimiz izmirdi gittim gördüm dedim bu ne ya maşallah kızlar falan çok şükür sorunsuz atlattık sana tavsiyem korktuğunu belli etme bişeycik olmaz

Canım ben İzmir'de okudum üniversiteyi zaten gittiği yeri biliyorum. Tamda kampüsün karşısında. :) Hep aklımda ustalık konusunda İzmir vardı düşündüğüm gibide oldu. Dediğin gibi tam merkezi cıvıl cıvıl bir yerde kışla. Abisi bana demiştiki ooo çok güzel yere düştü neden dedim öyle işte dedi bende insanın içinde varsa ha İzmir olmuş ha Iğdır her yerde yapar demiştim aferin falan dedi. Aynısını ona da anlattım sana güveniyorum dedim oda baya sevinmişti. :) Ama yalan mı yapmak isteyen illaki bulur yerin önemi yok bence.

benim sevgilimde acemiliğini izmir de yapmıştı ama hiç korktuğum gibi olmadı rahat ol yapanda kendi kaybeder

evet canım benim yapacak insan bugüne kadar defalarca yapardı.. biz nasıl onları bekliyorsak onlar da bizi bekliyorlar çok şükür.. aksini düşünüp kendimize kuruntu etmeye gerek dahi yok.. artık kızı erkeği de yok bu işin.. Rabbim kimseyi şaşırtmasın :) bir erkeği onu sevmenden daha çok, ona güvenmen mutlu eder diye düşünüyorum ben tatlım

benim sevgilimde acemiliğini izmir de yapmıştı ama hiç korktuğum gibi olmadı rahat ol yapanda kendi kaybeder

Adam gezmeye değil askerlik yapmaya gitti sonuçta. Bende İstanbul'dayım o yok o zaman her şeyi yapabilirim öyle düşünürsek. İnsanın karakteriyle alakalı. Aynen yapanda kendi kaybeder.

ya o pek belli olmuyo biz erkek arkadaşımla konuştuğumuzda evli olanların bile gittiğini demişti farklı yerlere asker nasıl yapacak diyenlere inanmıyorum artık ama merak etme çok seviyosa gözü bile görmez biz çok kıskancız galiba ya nevşehirdeki adamı bile kıskanıyorum turistik yerlerde yapıyo diye :) turtisti şunu bunu olur diye ha bide sırf asker diye numara veren kızlar va :)

Adam gezmeye değil askerlik yapmaya gitti sonuçta. Bende İstanbul'dayım o yok o zaman her şeyi yapabilirim öyle düşünürsek. İnsanın karakteriyle alakalı. Aynen yapanda kendi kaybeder.
ya o pek belli olmuyo biz erkek arkadaşımla konuştuğumuzda evli olanların bile gittiğini demişti farklı yerlere asker nasıl yapacak diyenlere inanmıyorum artık ama merak etme çok seviyosa gözü bile görmez biz çok kıskancız galiba ya nevşehirdeki adamı bile kıskanıyorum turistik yerlerde yapıyo diye :) turtisti şunu bunu olur diye ha bide sırf asker diye numara veren kızlar va :)

Öyle canım. Biraz öncede yazdım İstanbul'dayım o zaman benim de bir haltlar karıştırmam gerekiyor. Amin Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. Ben burda bekliyorum öyle bir şey düşünebiliyorsa diyecek hiçbir şeyim olmaz zaten artık.

canım bence cok fazla düsünme böyle seyler kendini yıpratırsın.. evet neler var ben de askerimden çok şey duymuştum izmirdeyken biz de karşılaştık o numara verme olayıyla.. fakat güven cok önemli, ömür geçirmek istediğimiz adamlara kıskançlığı bir kenara bırakıp güvenmemiz lazım canım.. onların da aklına neler geliyor biz dışardayız sürekli tek başımıza diye, nasıl kendimize güveniyorsak bu konuda onlara da güvenmeliyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…