gunaydin pofudugummgünaydın canlarımm napıyosunuz bakalımm? ♥
sizin kısa dönem mi hayatım? inşallah çabucacık çalar bitanem
günaydın canlarımm napıyosunuz bakalımm? ♥
Yok canım ya uzun dönem. Çaldı çaldı akşam şükür.Şu İzmir beni korkutmaya başladı ama.
Gunaydin bebegiiim.. Sevdigimden bi haber beklemedeyim halagünaydın canlarımm napıyosunuz bakalımm? ♥
Günaydın kizlarrrr :) nasılsınız
genel anlamda iyiyim kuzum ama ona kizginimgünaydın cnmm çok şükür sen nasılsın, nasıl oldun düzelttiniz mi arayı
genel anlamda iyiyim kuzum ama ona kizginim
atıcam valla aksam artik kndine gelsin:)asker adama trip atma kuzucum, geçer hepsi hatırlamazsınız bile :)
bencede at zamansz biz asker diye gözünün içine bakıyoruz onlar o mantıkda bakmıyolar sürekli gerginlik ama abartmadan at usulünce anlat çok üstüne gidersen beklemekden yorulduğunu düşünebilir kararında konuş yani :)atıcam valla aksam artik kndine gelsin:)
izmirden ben de korkmuştum cnm acemi birliğimiz izmirdigittim gördüm dedim bu ne ya maşallah kızlar falan çok şükür sorunsuz atlattık sana tavsiyem korktuğunu belli etme bişeycik olmaz
benim sevgilimde acemiliğini izmir de yapmıştı ama hiç korktuğum gibi olmadı rahat ol yapanda kendi kaybederCanım ben İzmir'de okudum üniversiteyi zaten gittiği yeri biliyorum. Tamda kampüsün karşısında. :) Hep aklımda ustalık konusunda İzmir vardı düşündüğüm gibide oldu. Dediğin gibi tam merkezi cıvıl cıvıl bir yerde kışla.Abisi bana demiştiki ooo çok güzel yere düştü neden dedim öyle işte dedi bende insanın içinde varsa ha İzmir olmuş ha Iğdır her yerde yapar demiştim aferin falan dedi. Aynısını ona da anlattım sana güveniyorum dedim oda baya sevinmişti. :) Ama yalan mı yapmak isteyen illaki bulur yerin önemi yok bence.
Canım ben İzmir'de okudum üniversiteyi zaten gittiği yeri biliyorum. Tamda kampüsün karşısında. :) Hep aklımda ustalık konusunda İzmir vardı düşündüğüm gibide oldu. Dediğin gibi tam merkezi cıvıl cıvıl bir yerde kışla.Abisi bana demiştiki ooo çok güzel yere düştü neden dedim öyle işte dedi bende insanın içinde varsa ha İzmir olmuş ha Iğdır her yerde yapar demiştim aferin falan dedi. Aynısını ona da anlattım sana güveniyorum dedim oda baya sevinmişti. :) Ama yalan mı yapmak isteyen illaki bulur yerin önemi yok bence.
benim sevgilimde acemiliğini izmir de yapmıştı ama hiç korktuğum gibi olmadı rahat ol yapanda kendi kaybeder
ya o pek belli olmuyo biz erkek arkadaşımla konuştuğumuzda evli olanların bile gittiğini demişti farklı yerlere asker nasıl yapacak diyenlere inanmıyorum artık ama merak etme çok seviyosa gözü bile görmez biz çok kıskancız galiba ya nevşehirdeki adamı bile kıskanıyorum turistik yerlerde yapıyo diye :) turtisti şunu bunu olur diye ha bide sırf asker diye numara veren kızlar vaAdam gezmeye değil askerlik yapmaya gitti sonuçta. Bende İstanbul'dayım o yok o zaman her şeyi yapabilirim öyle düşünürsek.İnsanın karakteriyle alakalı. Aynen yapanda kendi kaybeder.
evet canım benim yapacak insan bugüne kadar defalarca yapardı.. biz nasıl onları bekliyorsak onlar da bizi bekliyorlar çok şükür.. aksini düşünüp kendimize kuruntu etmeye gerek dahi yok.. artık kızı erkeği de yok bu işin.. Rabbim kimseyi şaşırtmasın :) bir erkeği onu sevmenden daha çok, ona güvenmen mutlu eder diye düşünüyorum ben tatlım
ya o pek belli olmuyo biz erkek arkadaşımla konuştuğumuzda evli olanların bile gittiğini demişti farklı yerlere asker nasıl yapacak diyenlere inanmıyorum artık ama merak etme çok seviyosa gözü bile görmez biz çok kıskancız galiba ya nevşehirdeki adamı bile kıskanıyorum turistik yerlerde yapıyo diye :) turtisti şunu bunu olur diye ha bide sırf asker diye numara veren kızlar va:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?