2014 Yarenleri! :)

Benim okuduğum dönemde de çevremde askerlik yapanlarla sevgili olan kızlar vardı. Aklında öyle bir düşünce varsa askerliği beklememiştir zaten burda da yapmıştır diye düşünürüm ben. Seven insanın gözü kimseyi görmez. Şimdi o burda yok ama benim aklımda ondan başka kimse yok.

a
aynn bnde oyle düşünüyorum tatlim:)

Benim anlatmaya çalıştığım şeyde adamın nerde olduğunun bir önemi yok yapmak isterse zaten yapar. Aynı şehirde olduğumuzda da yapabilir bu karakterle yapmak istemekle alakalı. Genelleme yapmak yanlış. Şimdi İzmir'de askerlik yapan her erkek evli veya bekar aldatır diyemeyiz ki. :)

aklına bile gelmesin canım benm.. ama aklına getirmek seni süphelendirmek isteyen insanlar olacaktır.. benim kendi kuzenim askerlik çok zor bir sınav uzağa da gidiyor ne yaptığını bilemezsin diyerek beni şüpheye düşürmeye çalışmıştı evet askerlik zor bir imtihan fakat çok şükür daha da bağladı sanki bizi birbirimize eminim sizin de böyle olmuştur bebegim.. aşkınız sevginiz saygınız güveniniz daim olsun

İnşallah canım sağ ol sizin de inşallah. Evet daha da bağlandığımızı hissediyorum.:) Benim çevremde de var öyle insanlar. Abisi bile söyledi düşün çok güzel yere düştü vs vs. Yok işte askerlik bitsin değişir seni tanımaz artık o bırakır falan diyenler mi dersin ooo. Ki bende gittim çocuğa dedim askerlik bitince ayrılacak mısın benden değişeceksin di mi dedim.

değişecekler bebegim, degismezler diyemem sana fakat iyi yönde değişiklik olur inşallah :) dağıtım iznine geldiğinde ceyhun da çok fazla değişiklik gördüm ve beni mutlu etti çok daha olgunlaştığını düşünüyorum :) ne ekersen onu biçersin bebeğim sevdiğine sevgini ver güvenini ver kıymet bilen biriyse (ki öyle olduğu belli) zaten sana kat kat fazla verecektir karşılığını şüpheye düşürmek isteyen herkese

Bana da şu an için iyi yönde gibi geliyor ama hadi bakalım hayırlısı. :) Evet iyi bir şey yaparsam çabalarsam o da yapıyor. Ama kötü bir şey olursa oda inat yapıp aynısını yapıyor. Ben güveniyorum umarım onlar güvenimizi boşa çıkarmazlar canım. :)

inşallah bebiş

tabi ki diyemeyiz bende onu diyorum zaten canım boşuna kafanda kurma çünkü kurduğunda sende yıpranırsın oda akışına bırak ama kuruntuda yapma bi dönem bende böyleydim çünkü :)

tabi ki diyemeyiz bende onu diyorum zaten canım boşuna kafanda kurma çünkü kurduğunda sende yıpranırsın oda akışına bırak ama kuruntuda yapma bi dönem bende böyleydim çünkü :)

Her şey olacağına varır ben sevdicegime güveniyorum umarım hiçbiri güvenimizi boşa cikartmaz. :)

sizin de mi izin planları nisanda usta da izmirdeyse gidersin yanına bebegim istanbul izmir 1 saat.. ben gidemiyorum gitmek istiyorum ama gelmiceksin buraya dedi

Bizim iki sene olacak ama bizimkilerin haberi yok hala. :) Olsa gün içinde gidip gelinebilinir aslında.

Bizim iki sene olacak ama bizimkilerin haberi yok hala. :) Olsa gün içinde gidip gelinebilinir aslında.

bizim ailelerin haberi var daha ilk zamanlardan beri, askere gittiğinde de sorun olmasın kimsenin aklı kimsede kalmasın diye aileleri tanıştırdık biz bebeğim :)bizde de ceyhun gelme diyor bende mecbur izine kadar bekliycem mehtap nasipse 5 ay

Benimki de gelme dedi ondan sonra bakarız dedi ahaha Benim okulla ilgili bir işim kalmıştı onu halletmeye gitcem gitmişkende görcem. :) Nasıl oluyor ama ne kadar görüştürüyorlar hiç bilmiyorum. :)

kizlar aranızda uniyi açıköğretim den okuyan ya da açıköğretim hakkında bilgi sahibi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…