ya o pek belli olmuyo biz erkek arkadaşımla konuştuğumuzda evli olanların bile gittiğini demişti farklı yerlere asker nasıl yapacak diyenlere inanmıyorum artık ama merak etme çok seviyosa gözü bile görmez biz çok kıskancız galiba ya nevşehirdeki adamı bile kıskanıyorum turistik yerlerde yapıyo diye :) turtisti şunu bunu olur diye ha bide sırf asker diye numara veren kızlar va:)
aynn bnde oyle düşünüyorum tatlim:)bencede at zamansz biz asker diye gözünün içine bakıyoruz onlar o mantıkda bakmıyolar sürekli gerginlik ama abartmadan at usulünce anlat çok üstüne gidersen beklemekden yorulduğunu düşünebilir kararında konuş yani :)
ya o pek belli olmuyo biz erkek arkadaşımla konuştuğumuzda evli olanların bile gittiğini demişti farklı yerlere asker nasıl yapacak diyenlere inanmıyorum artık ama merak etme çok seviyosa gözü bile görmez biz çok kıskancız galiba ya nevşehirdeki adamı bile kıskanıyorum turistik yerlerde yapıyo diye :) turtisti şunu bunu olur diye ha bide sırf asker diye numara veren kızlar va:)
Öyle canım. Biraz öncede yazdım İstanbul'dayım o zaman benim de bir haltlar karıştırmam gerekiyor.Amin Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. Ben burda bekliyorum öyle bir şey düşünebiliyorsa diyecek hiçbir şeyim olmaz zaten artık.
aklına bile gelmesin canım benm.. ama aklına getirmek seni süphelendirmek isteyen insanlar olacaktır.. benim kendi kuzenim askerlik çok zor bir sınav uzağa da gidiyor ne yaptığını bilemezsin diyerek beni şüpheye düşürmeye çalışmıştıevet askerlik zor bir imtihan fakat çok şükür daha da bağladı sanki bizi birbirimize eminim sizin de böyle olmuştur bebegim.. aşkınız sevginiz saygınız güveniniz daim olsun
İnşallah canım sağ ol sizin de inşallah.Evet daha da bağlandığımızı hissediyorum.:) Benim çevremde de var öyle insanlar. Abisi bile söyledi düşün çok güzel yere düştü vs vs. Yok işte askerlik bitsin değişir seni tanımaz artık o bırakır falan diyenler mi dersin ooo. Ki bende gittim çocuğa dedim askerlik bitince ayrılacak mısın benden değişeceksin di mi dedim.
değişecekler bebegim, degismezler diyemem sana fakat iyi yönde değişiklik olur inşallah :) dağıtım iznine geldiğinde ceyhun da çok fazla değişiklik gördüm ve beni mutlu etti çok daha olgunlaştığını düşünüyorum :) ne ekersen onu biçersin bebeğim sevdiğine sevgini ver güvenini ver kıymet bilen biriyse (ki öyle olduğu belli) zaten sana kat kat fazla verecektir karşılığınışüpheye düşürmek isteyen herkese
Bana da şu an için iyi yönde gibi geliyor ama hadi bakalım hayırlısı. :) Evet iyi bir şey yaparsam çabalarsam o da yapıyor. Ama kötü bir şey olursa oda inat yapıp aynısını yapıyor. Ben güveniyorum umarım onlar güvenimizi boşa çıkarmazlar canım. :)
tabi ki diyemeyiz bende onu diyorum zaten canım boşuna kafanda kurma çünkü kurduğunda sende yıpranırsın oda akışına bırak ama kuruntuda yapma bi dönem bende böyleydim çünkü :)Benim anlatmaya çalıştığım şeyde adamın nerde olduğunun bir önemi yok yapmak isterse zaten yapar. Aynı şehirde olduğumuzda da yapabilir bu karakterle yapmak istemekle alakalı. Genelleme yapmak yanlış. Şimdi İzmir'de askerlik yapan her erkek evli veya bekar aldatır diyemeyiz ki. :)
Nisanda izne gelecek daha kaç ay var.
ama abartma ben çok abartmışım sanırım :)a
aynn bnde oyle düşünüyorum tatlim:)
tabi ki diyemeyiz bende onu diyorum zaten canım boşuna kafanda kurma çünkü kurduğunda sende yıpranırsın oda akışına bırak ama kuruntuda yapma bi dönem bende böyleydim çünkü :)
inşallah canım benimm bu daha iyi bişey bence zaten :)Her şey olacağına varır ben sevdicegime güveniyorum umarım hiçbiri güvenimizi boşa cikartmaz. :)
sizin de mi izin planları nisandausta da izmirdeyse gidersin yanına bebegim istanbul izmir 1 saat.. ben gidemiyorum gitmek istiyorum ama gelmiceksin buraya dedi
inşallah canım benimm bu daha iyi bişey bence zaten :)
Bizim iki sene olacak ama bizimkilerin haberi yok hala. :) Olsa gün içinde gidip gelinebilinir aslında.
bizim ailelerin haberi var daha ilk zamanlardan beri, askere gittiğinde de sorun olmasın kimsenin aklı kimsede kalmasın diye aileleri tanıştırdık biz bebeğim :)bizde de ceyhun gelme diyor bende mecbur izine kadar bekliycem mehtap nasipse 5 ay
okumuyorum ama az bilgim var canımkizlar aranızda uniyi açıköğretim den okuyan ya da açıköğretim hakkında bilgi sahibi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?