ohh maşallah kuzum Allah bozmasin. .bnde dun abarttim biraz bugun o aramazsa aricam :) bakalım heyecan yaptimgunaydiin canimin iciii :)
oy kuzum biz dun hallettik kizgindim ya biraz alttan aldim oda gonlumu aldi hallettik cok sukur :) ins sizde bi an once duzeltirsiniz
tatlim yaa sorma bizde de var o karisiklik bende erdiye gore 1 gun fazla sayiyomusum suan 76 ama erdi 75 diyo mesela cozemiyoruz :)))
Ohh evcide çıkarız ahaha ama bilemiyorum yani asker adam ahaha korktum vazgeçtim evlenmeyelim şimdilik.
Salı günü hem öğlen 2 saat tutmuş akşamda 4 saat benimkinden başka asker yok mu yaa.
bende aynı isyanı etmiştim ama yeni gelenlere daha çok tutturuluyo bazı yerlerde bide kışla büyükse nöbet tutulacak alan çoktur canımSalı günü hem öğlen 2 saat tutmuş akşamda 4 saat benimkinden başka asker yok mu yaa.
Niye öyle yaaa.Benim şuan ustalık 1. ayımız falan buna ramen günde 2 kez nöbet tutuyor
bende aynı isyanı etmiştim ama yeni gelenlere daha çok tutturuluyo bazı yerlerde bide kışla büyükse nöbet tutulacak alan çoktur canım
şafak saymaya devam o zamançok moralim bozuldu yaa alt devreler gelene kadar rahat konusamıcaz.. dedigin gibi bizim askerlerden baska nöbet tutan yok galiba
Niye öyle yaaa.
Benim ki İzmirin gobeginde askerlik yapıyor buyuk kışla ama sürgün yeri. Çıkıp izmir e var off off.Bizimde kışlanın büyüklüğünün tam tersi sadece 100 küsür bi asker olduğu için insan azlığından çok sık nöbet tutuyorlar :) Yerine göre değişir yani canım
olsun tatlim onmli olan bi gun one gelmis olman:) kesin bnde yanlış sayiyorumdur :) ama şimdi sorsam hatirlatiyosun diye kizar..safak azalınca sorarım artik:)evet önce konuşsaymışız bu konuyu iyi olcaktı sıradan gtcektim plakaları ama olsun ya gün eklenmesinde azalsın
ay keşke bnmkide izmirde olsa orda teyzem var ona diye gider askerimi gorurdumBenim ki İzmirin gobeginde askerlik yapıyor buyuk kışla ama sürgün yeri. Çıkıp izmir e var off off.
aminn kuzum saol :) ara yavrumm oda gonlunu alsin sende :)ohh maşallah kuzum Allah bozmasin. .bnde dun abarttim biraz bugun o aramazsa aricam :) bakalım heyecan yaptim
Aynen kuzum bizimde sürgün yeri her tür çeşit çeşit insan varmış açık konuşmak istemiyorum zor yani sürgün yerlerinde askerlik yapmakBenim ki İzmirin gobeginde askerlik yapıyor buyuk kışla ama sürgün yeri. Çıkıp izmir e var off off.
bakalım kuzum 8.45 e kdr beklicem aramazsa aricam:)aminn kuzum saol :) ara yavrumm oda gonlunu alsin sende :)
öyle tabiki insan üzülüyo ama iyi olsunlarda bi şekilde aşılırAynen oda var canım ya ne blm 6 saat nöbet Uff.
hg pofimm:) iyiyiz cok şükür sen nasılsın. .bizde seni ozledik:kızlar selam benn geldiiimnasılsınız canlarıım? özledim vallahi sizleri
selamm tatlimmm :) biz senle ayni saatte evde oluyoruz:) bende ozluyorum burayi siziiii :)kızlar selam benn geldiiimnasılsınız canlarıım? özledim vallahi sizleri
azalınca düşersin sende bebeğim :)olsun tatlim onmli olan bi gun one gelmis olman:) kesin bnde yanlış sayiyorumdur :) ama şimdi sorsam hatirlatiyosun diye kizar..safak azalınca sorarım artik:)
hoşgelivedinkızlar selam benn geldiiimnasılsınız canlarıım? özledim vallahi sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?