2014 Yarenleri! :)

ohh maşallah kuzum Allah bozmasin. .bnde dun abarttim biraz bugun o aramazsa aricam :) bakalım heyecan yaptim

Ohh evcide çıkarız ahaha ama bilemiyorum yani asker adam ahaha korktum vazgeçtim evlenmeyelim şimdilik.

şafak saymaya devam o zaman çok moralim bozuldu yaa alt devreler gelene kadar rahat konusamıcaz.. dedigin gibi bizim askerlerden baska nöbet tutan yok galiba

Salı günü hem öğlen 2 saat tutmuş akşamda 4 saat benimkinden başka asker yok mu yaa.
bende aynı isyanı etmiştim ama yeni gelenlere daha çok tutturuluyo bazı yerlerde bide kışla büyükse nöbet tutulacak alan çoktur canım

şafak saymaya devam o zaman çok moralim bozuldu yaa alt devreler gelene kadar rahat konusamıcaz.. dedigin gibi bizim askerlerden baska nöbet tutan yok galiba

Canım öğlen 2 saat akşam 4 saat zor ya. Üzülüyorum yani. yeniler ne zaman gidecek ki.

Bizimde kışlanın büyüklüğünün tam tersi sadece 100 küsür bi asker olduğu için insan azlığından çok sık nöbet tutuyorlar :) Yerine göre değişir yani canım
Benim ki İzmirin gobeginde askerlik yapıyor buyuk kışla ama sürgün yeri. Çıkıp izmir e var off off.

evet önce konuşsaymışız bu konuyu iyi olcaktı sıradan gtcektim plakaları ama olsun ya gün eklenmesinde azalsın
olsun tatlim onmli olan bi gun one gelmis olman:) kesin bnde yanlış sayiyorumdur :) ama şimdi sorsam hatirlatiyosun diye kizar..safak azalınca sorarım artik:)

Benim ki İzmirin gobeginde askerlik yapıyor buyuk kışla ama sürgün yeri. Çıkıp izmir e var off off.
Aynen kuzum bizimde sürgün yeri her tür çeşit çeşit insan varmış açık konuşmak istemiyorum zor yani sürgün yerlerinde askerlik yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…