canımsıın, iyiyim ben de çok şükür dilekçe yazıyorum işte şimdi hoşbulduk bebeğimm :)hg pofimm:) iyiyiz cok şükür sen nasılsın. .bizde seni ozledik:
ben yemek yiyip hemen burda alıyorum işte soluğuselamm tatlimmm :) biz senle ayni saatte evde oluyoruz:) bende ozluyorum burayi siziiii :)
hoşbulduk bebeğiim ivittt çok şükür 15i de geliyor ayın hihiihihhoşgelivedinpara kazandınmı bakemm
Hosgeldin cnmmmm:) ben iyiyim hamdolsuuun kuzu sen nasilsiin? Nasil gecti gunun?kızlar selam benn geldiiimnasılsınız canlarıım? özledim vallahi sizleri
:) nerelisin cnm sen :):):)hoşgelivedinpara kazandınmı bakemm
hoşbulduk bebeğim çok şükür işte bugünlerimizeeHosgeldin cnmmmm:) ben iyiyim hamdolsuuun kuzu sen nasilsiin? Nasil gecti gunun?
edirne keşan kuzucugum :) senin?
hoşgeldin canımmmm :) iyiyiz sennn :)))kızlar selam benn geldiiimnasılsınız canlarıım? özledim vallahi sizleri
ay inşallah öyle bir şey olsa keşke hediyeleşsek falannkargom istanbula varmis kizlar :) bi gun sizlere de gondersem ne guzel olur yavrular yaaaa :)))
hoşbulduk hayatım iyiyim çok şükür askerimle konuşuyorumhoşgeldin canımmmm :) iyiyiz sennn :)))
Evet zengin olcaz yarin yatar maas :)hoşbulduk bebeğiim ivittt çok şükür 15i de geliyor ayın hihiihih
Manisaliyim canm ben:) nerelisin cnm sen :):):)
bizim hayatta yatmaz ya Pazartesi kesinEvet zengin olcaz yarin yatar maas :)
Manisaliyim canm ben
:) ege cocugu oldgn belli olupduru cnm :)Evet zengin olcaz yarin yatar maas :)
Manisaliyim canm ben
Ben alirim yarin nasipsebizim hayatta yatmaz ya Pazartesi kesin
Cok seviyorum onlarin konusmasini ya dünde dizi vardi zaten ona baktim etkisinde kaldim :) sen denizlide yasiyon galiba:) ege cocugu oldgn belli olupduru cnm :)
oh inşallahBen alirim yarin nasipse
Harca tabi çatır çatır kuşum :)oh inşallahben alayım da nasipse yarimle harcayayım hihi
inşallah bakalım bir de Kayseri havası alalım bakalım nasıl bir yermiş hihiHarca tabi çatır çatır kuşum :)
Bi manti yersiniz artik gitmisken :)inşallah bakalım bir de Kayseri havası alalım bakalım nasıl bir yermiş hihi
Evet cnmm denizlide yasiyorum ama dogma buyume aydinliyim:) 4senedir denizlideyim:) ege cocuguyum bende:)Cok seviyorum onlarin konusmasini ya dünde dizi vardi zaten ona baktim etkisinde kaldim :) sen denizlide yasiyon galiba
bakçez bakalım inşallah niyetim var da haftasonu bende niyet falan kalmaz o kesinBi manti yersiniz artik gitmisken :)
Bnde Manisaliyim ama izmirde yasiyorum denizlide de okudum 4 yil :)Evet cnmm denizlide yasiyorum ama dogma buyume aydinliyim:) 4senedir denizlideyim:) ege cocuguyum bende:)
Ye kizim iki gunden nolcak ya :)bakçez bakalım inşallah niyetim var da haftasonu bende niyet falan kalmaz o kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?