- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
kuzuum dugunlerimize yapalim oyle guzellikler :) ne guzel olur ya :)ay inşallah öyle bir şey olsa keşke hediyeleşsek falann
hoşbulduk hayatım iyiyim çok şükür askerimle konuşuyorum
dimiBnde Manisaliyim ama izmirde yasiyorum denizlide de okudum 4 yil :)
Ye kizim iki gunden nolcak ya :)
inşallah canımm olur tabiki neden olmasın kiiii, ya ben şu grup için konuşuyorum telefonlaşmaya arkadaş olmaya görüşmeye hediyeleşmeye açığımkuzuum dugunlerimize yapalim oyle guzellikler :) ne guzel olur ya :)
ohhh ohhh maşallah :)ay inşallah öyle bir şey olsa keşke hediyeleşsek falann
hoşbulduk hayatım iyiyim çok şükür askerimle konuşuyorum
Cok guzel oluyor ya mehtap yaklastikca ayri bi heyecan oluyor insanda :) sagsalim gidip gelin inşallah kuzumdimiplaslan çok heyecanlıyım yaa şaka gibi geliyor her şey
çok şükür kuzum 4 günün sonunda konuşabildikohhh ohhh maşallah :)
inşallah canım benim ya, bambaşka bir şeymiş gerçekten mehtap heyecanı daCok guzel oluyor ya mehtap yaklastikca ayri bi heyecan oluyor insanda :) sagsalim gidip gelin inşallah kuzum
Oyledir canm oyledir ah ahh :)çok şükür kuzum 4 günün sonunda konuşabildik
inşallah canım benim ya, bambaşka bir şeymiş gerçekten mehtap heyecanı da
çok sevindim yaa :) inşallah işleri olmaz artıkda rahat rahat konuşursunuz konuşuruzz :)çok şükür kuzum 4 günün sonunda konuşabildik
inşallah canım benim ya, bambaşka bir şeymiş gerçekten mehtap heyecanı da
inşallah kuzum tekrar arıcam dedi ama beklemedeyim işteçok sevindim yaa :) inşallah işleri olmaz artıkda rahat rahat konuşursunuz konuşuruzz :)
Bende muğlada okudum çok tatlı şiveleri varr ben çok seviyorumm:) ege cocugu oldgn belli olupduru cnm :)
hosgeldin kuzum :) aklimdan geciyodun simdi, naptin konustunuz mu?kizlarr bn geldim. .kndimi derse kaptirmisim yaa :)
o gunlerde gelcek insallah kuzumm :) su yavrukuslar askerden bi donsunler de hayirlisiyla :)inşallah canımm olur tabiki neden olmasın kiiii, ya ben şu grup için konuşuyorum telefonlaşmaya arkadaş olmaya görüşmeye hediyeleşmeye açığım
yok kuzum aramadi bnde aramadim daha..bzn 9.30 da da aradigi oluyo ya aramicagindan emin olsam aricam da degilim iste bilmiom kuzu napim?hosgeldin kuzum :) aklimdan geciyodun simdi, naptin konustunuz mu?
hoşgeldin bebeğiiim benimkizlarr bn geldim. .kndimi derse kaptirmisim yaa :)
inşallah canım beniimm ay evet dönsünler de hayırlısıylaa daha ne konulara şahit olacak bu topik inşallaho gunlerde gelcek insallah kuzumm :) su yavrukuslar askerden bi donsunler de hayirlisiyla :)
hoşbulduk bebeklerim :) nasılsınız bakalımhoşgeldin bebeğiiim benim
inşallah canım beniimm ay evet dönsünler de hayırlısıylaa daha ne konulara şahit olacak bu topik inşallah
iyiyim kuzum dilekçemi gönderdim bu akşam hihih, askerimle de konuştuk 4 günün sonunda çok şükürhoşbulduk bebeklerim :) nasılsınız bakalım
ohh maşallah maşallah kuzum..cok sevindim:)iyiyim kuzum dilekçemi gönderdim bu akşam hihih, askerimle de konuştuk 4 günün sonunda çok şükür
çok sağol bitanem yaa darısı başınaaohh maşallah maşallah kuzum..cok sevindim:)
aman aman da aman kankitom gelmiş hihihihiMerhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?