2014 Yarenleri! :)

yok kuzum aramadi bnde aramadim daha..bzn 9.30 da da aradigi oluyo ya aramicagindan emin olsam aricam da degilim iste bilmiom kuzu napim?
valla bence sen ara yavrum bi kere daha biz adim atalim bosver nasilsa askerdeler.. bidaha olursa aynisi ozaman dusunuruz yavrum
hoşgeldin bebeğiiim benim

inşallah canım beniimm ay evet dönsünler de hayırlısıylaa daha ne konulara şahit olacak bu topik inşallah
ah aaah :) topluca gorusmeler bile olur vallaaa askerlerimizle of of ne guzel olur yaaaa :)
hoşbulduk bebeklerim :) nasılsınız bakalım
iyiyiz tatlim cok sukur yarin erdi evci iznine cikcak annesiyle babasi alcak nizamiyeden az goruscekler sonra ailesi doncek erdi de 2 gun otelde kalacak :) laptop ariyo fildir fildir gorusebilmek icin :) valllaaa uyusak bile sabaha kadar acik birakacam skypeta :)

Ozele yazdim bebegim hosbuldukkk nasilsin bakiyim :)
iyiyim bebeğim valla yorgunum bir yandan da çok garip duygılar bilemedim hahah seni sormalı asıl fıstığım

nasip bebeğim biz istedikten sonra neden olmasın hayırlısı her şeyinn

iyiyim bebeğim valla yorgunum bir yandan da çok garip duygılar bilemedim hahah seni sormalı asıl fıstığım

nasip bebeğim biz istedikten sonra neden olmasın hayırlısı her şeyinn
Icimde bi heyecan var cnm zaman gecsin istiyorum ben

kızlar çok uykusuz ve yorgunum bugün erkenden kaçabilirim birazcık, şafakları alalım hadi bakalım

aradım kuzum uyumuş sabh arayın dediler inada bak bnmle konusmadan uyumus...
bu arada cok sevindim kuzu hasret giderirsiniz cameradan:)

Çok şükür konuştukk denetlemeleri bitmiş artık rahatızzz
hadi gözün aydın canııım

tamamdır bebeğiim :*

Ballar iyi akşamlarrrrr bu aksam erken mi attırıyoruz şafakları
kuzum iyi akşamlarrr 15 dakika kadarcık evet çok yorgunum şuan gözlerim kapanıyor iki gündür bir halsizlik grip belirtileri aldı başını gidiyor ondan dinleneyim biraz sabaha kadar erken yatayım da dedim bugün :)

- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -
13 KASIM 2014
*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ
MUTELLA
*PLAKA SAYAN YARENLERiMİZ
HUZURAERDİM / 76 IĞDIR
PLASLAN / 79 KİLİS BİR ÖMÜR BİRLİKTEYİZ
*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ

BAKALIM KİMLER PLAKALARA YAKLAŞMAYA BAŞLAYACAK?
*2 RAKAMLI SAYILARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
MYNM / 110
OZGEEMRE /110

NİDAGKHN / 121
*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
EVMAKİNESİ / 155
PERİ__KİZİ / 156
TUCE_TUCE / 156
EFULİ__ / 157

POFUDUK16 / 172
EVREM2724 / 192

*100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
ZAMANSİZ93 / 270
YESMCEYHN / 270

*200LERE MERHABA DEMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
Haydi bakalım 200lere düşmek isteyen yarenlerimiz neredeymiiş

*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ
DENİZLİLİLİLİ / 355
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

kızlar iki gündür mesajı eklerken ortalanmış görünüyor ama paylaşınca kenara kayıyor beceremedim kusuruma bakmayıın, 1 günü daha bitirdikk gözümüz aydııınnn

aradım kuzum uyumuş sabh arayın dediler inada bak bnmle konusmadan uyumus...
bu arada cok sevindim kuzu hasret giderirsiniz cameradan:)
Bebeğm onlar askerdeyken garip bi insan oluyorlar zaten ben bazen benimkinin bu hareketlerine sadece gülüyorum ilerde anlayacak ne yaptığını boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…