Ozele yazdim bebegim hosbuldukkk nasilsin bakiyim :)çok sağol bitanem yaa darısı başınaa
aman aman da aman kankitom gelmiş hihihihibebiiş hoşgeldinn
valla bence sen ara yavrum bi kere daha biz adim atalim bosver nasilsa askerdeler.. bidaha olursa aynisi ozaman dusunuruz yavrumyok kuzum aramadi bnde aramadim daha..bzn 9.30 da da aradigi oluyo ya aramicagindan emin olsam aricam da degilim iste bilmiom kuzu napim?
ah aaah :) topluca gorusmeler bile olur vallaaa askerlerimizle of of ne guzel olur yaaaa :)hoşgeldin bebeğiiim benim
inşallah canım beniimm ay evet dönsünler de hayırlısıylaa daha ne konulara şahit olacak bu topik inşallah
iyiyiz tatlim cok sukur yarin erdi evci iznine cikcak annesiyle babasi alcak nizamiyeden az goruscekler sonra ailesi doncek erdi de 2 gun otelde kalacak :) laptop ariyo fildir fildir gorusebilmek icin :) valllaaa uyusak bile sabaha kadar acik birakacam skypeta :)hoşbulduk bebeklerim :) nasılsınız bakalım
mrb canim hosgeldiiinMerhaba kizlar
iyiyim bebeğim valla yorgunum bir yandan da çok garip duygılar bilemedim hahah seni sormalı asıl fıstığımOzele yazdim bebegim hosbuldukkk nasilsin bakiyim :)
nasip bebeğim biz istedikten sonra neden olmasın hayırlısı her şeyinnvalla bence sen ara yavrum bi kere daha biz adim atalim bosver nasilsa askerdeler.. bidaha olursa aynisi ozaman dusunuruz yavrum
ah aaah :) topluca gorusmeler bile olur vallaaa askerlerimizle of of ne guzel olur yaaaa :)
iyiyiz tatlim cok sukur yarin erdi evci iznine cikcak annesiyle babasi alcak nizamiyeden az goruscekler sonra ailesi doncek erdi de 2 gun otelde kalacak :) laptop ariyo fildir fildir gorusebilmek icin :) valllaaa uyusak bile sabaha kadar acik birakacam skypeta :)
Mrb canim hosbulduk :)mrb canim hosgeldiiin
Icimde bi heyecan var cnm zaman gecsin istiyorum beniyiyim bebeğim valla yorgunum bir yandan da çok garip duygılar bilemedim hahah seni sormalı asıl fıstığım
nasip bebeğim biz istedikten sonra neden olmasın hayırlısı her şeyinn
ikimizde aynı heyecanı paylaşıyoruzz kuzuuuIcimde bi heyecan var cnm zaman gecsin istiyorum ben
Evet cnm agliyorum habire offikimizde aynı heyecanı paylaşıyoruzz kuzuuu
ama bunu yapma kuzuuEvet cnm agliyorum habire off
156 cnmama bunu yapma kuzuuşafak atarsa kaç bebeğim listeye eklicem
aradım kuzum uyumuş sabh arayın dediler inada bak bnmle konusmadan uyumus...valla bence sen ara yavrum bi kere daha biz adim atalim bosver nasilsa askerdeler.. bidaha olursa aynisi ozaman dusunuruz yavrum
ah aaah :) topluca gorusmeler bile olur vallaaa askerlerimizle of of ne guzel olur yaaaa :)
iyiyiz tatlim cok sukur yarin erdi evci iznine cikcak annesiyle babasi alcak nizamiyeden az goruscekler sonra ailesi doncek erdi de 2 gun otelde kalacak :) laptop ariyo fildir fildir gorusebilmek icin :) valllaaa uyusak bile sabaha kadar acik birakacam skypeta :)
aradım kuzum uyumuş sabh arayın dediler inada bak bnmle konusmadan uyumus...
bu arada cok sevindim kuzu hasret giderirsiniz cameradan:)
hadi gözün aydın canııımÇok şükür konuştukk denetlemeleri bitmiş artık rahatızzz
tamamdır bebeğiim :*156 cnm
kuzum iyi akşamlarrr 15 dakika kadarcık evet çok yorgunum şuan gözlerim kapanıyor iki gündür bir halsizlik grip belirtileri aldı başını gidiyor ondan dinleneyim biraz sabaha kadar erken yatayım da dedim bugün :)Ballar iyi akşamlarrrrrbu aksam erken mi attırıyoruz şafakları
Bebeğm onlar askerdeyken garip bi insan oluyorlar zaten ben bazen benimkinin bu hareketlerine sadece gülüyorum ilerde anlayacak ne yaptığını boşver :)aradım kuzum uyumuş sabh arayın dediler inada bak bnmle konusmadan uyumus...
bu arada cok sevindim kuzu hasret giderirsiniz cameradan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?