2014 Yarenleri! :)

Cok gecmis olsun kuzucumm dikkat et kendine kısa girerken hastalık havası.. Emegine saglık cnmm erken gec farketmez

Cok gecmis olsun kuzucumm dikkat et kendine kısa girerken hastalık havası.. Emegine saglık cnmm erken gec farketmez
aynen hiç sorma bir de çocuklarla sürekli aynı ortamda olunca onlar da çok sık hastalanıyor malum bize bile geçiyor işte böyle. ne demek canım benim çok şükür bir günü daha bitirdik. kızlar ben yatıyorum seviyorum siziii size iyi muhabbetler öpüldünüzzzz yarın bomba gibi döneyim aranıza hihihi

Yüksek ihtimal söylemezler cnmm sen yine ara gündüz, ben nizamiyeyi aramıstım orda görevli askerler bakıyor, onlar bile ceyhuna söylememişlerdi
arim musait olmazsada aksam ara bni diyim en azından. .cunku bn saatleri denk getiremiyorum..bide arıyorum hep meşgul dusene kdr yarim saat geçiyo

İnşallah tatlımm iyi uykular bir an önce iyileşş bol bol meyvee

uyu bebeğim iyi geceler dinln mehtap az kaldı dikkat et hasta olma kuzum..tatli rüyalar:)

Cnm ellerine saglik gecmis olsun valla bende yatiyorum kizlar iyi geceler iyi muhabbetler :)

Kızlarr size bir şey danışacağımmm. Kargo göndermeyi düşünüyorumdaa böyle kurabiye kek börek bişeyler yapsam kargo kaç günde ulaşırki bide alırlar mı sizce. Gerçi nizamıyede görevli geittiğinde ilk onun eline geçicek yani

arim musait olmazsada aksam ara bni diyim en azından. .cunku bn saatleri denk getiremiyorum..bide arıyorum hep meşgul dusene kdr yarim saat geçiyo

Aksamı bekleme cicim gündüz ara dedigin gibi müsait degilse de aksam konusalım de.. Onun da yelkenler suya inecektir :) bazı ankesörler bozuk da olabiliyor cnmm bilirsin :)

aradım kuzum uyumuş sabh arayın dediler inada bak bnmle konusmadan uyumus...
bu arada cok sevindim kuzu hasret giderirsiniz cameradan:)
yorulmustur belki yavrucum yarin bidaha ara
acaba yrn ogln arasam mi soylemezler ankesörlü ya kim bakıyo belli degil ismimide sormadilar
bende bi kere aradim cok az kisiler orda oyuzden hepsi birbirini taniyo balim eger orasi da kalabalik degilse soylerler mutlaka. yarin ara sen ara kuzum acil de ozaman hemen buluyolarmis

pofudugum benim ki 75 :) yarin 74 yapariz artikk :)

Torun Bakma Öyle Yandan Yandan ŞAFAK 75 ARDAHAN

bugun gunlerden benim memleketimmmmm kizlaaaar :) :)

Kuzuuuum cok guzel bi fikir:) nerden nereye gidicegine bagli fistik ama kargolar 9saatlik yoldan en gec 2gun icinde ulastiriyolar gonderiyi:) biraz daha gec bayatlayan kurabiyeler kekler fln oluyo ya onlardan yaparsin bebegim bisicik olmaz.. Coook mutlu olur sevdicegin :)

Haftaya askimin yanina giderken bende yapicam borek corek kek vs:) arkadaslariyla beraber yesin sevgilim ozlemistir bnm kekimi boregimi :) beslensin askercikler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…