acaba yrn ogln arasam mi soylemezler ankesörlü ya kim bakıyo belli degil ismimide sormadilarAramakla iyi etmişsin cnmm yarın mutlaka arayacaktır
kuzum iyi akşamlarrr 15 dakika kadarcık evet çok yorgunum şuan gözlerim kapanıyor iki gündür bir halsizlik grip belirtileri aldı başını gidiyor ondan dinleneyim biraz sabaha kadar erken yatayım da dedim bugün :)
kuzu bn biraz abarti tepki verdim ya ondan birazda:)Bebeğm onlar askerdeyken garip bi insan oluyorlar zaten ben bazen benimkinin bu hareketlerine sadece gülüyorum ilerde anlayacak ne yaptığını boşver :)
acaba yrn ogln arasam mi soylemezler ankesörlü ya kim bakıyo belli degil ismimide sormadilar
aynen hiç sorma bir de çocuklarla sürekli aynı ortamda olunca onlar da çok sık hastalanıyor malum bize bile geçiyor işte böyle. ne demek canım benim çok şükür bir günü daha bitirdik. kızlar ben yatıyorum seviyorum siziii size iyi muhabbetler öpüldünüzzzz yarın bomba gibi döneyim aranıza hihihi
Cok gecmis olsun kuzucumm dikkat et kendine kısa girerken hastalık havası.. Emegine saglık cnmm erken gec farketmez
Canım ya o zaman ara yarıntekrar gönlünü all kimbilir orda neler düşünüyordurkuzu bn biraz abarti tepki verdim ya ondan birazda:)
arim musait olmazsada aksam ara bni diyim en azından. .cunku bn saatleri denk getiremiyorum..bide arıyorum hep meşgul dusene kdr yarim saat geçiyoYüksek ihtimal söylemezler cnmm sen yine ara gündüz, ben nizamiyeyi aramıstım orda görevli askerler bakıyor, onlar bile ceyhuna söylememişlerdi
aynen hiç sorma bir de çocuklarla sürekli aynı ortamda olunca onlar da çok sık hastalanıyor malum bize bile geçiyor işte böyle. ne demek canım benim çok şükür bir günü daha bitirdik. kızlar ben yatıyorum seviyorum siziii size iyi muhabbetler öpüldünüzzzz yarın bomba gibi döneyim aranıza hihihi
dusunmemis uyumus kopek ya :) simdi bna gicik olmustr :)Canım ya o zaman ara yarıntekrar gönlünü all kimbilir orda neler düşünüyordur
uyu bebeğim iyi geceler dinln mehtap az kaldı dikkat et hasta olma kuzum..tatli rüyalar:)aynen hiç sorma bir de çocuklarla sürekli aynı ortamda olunca onlar da çok sık hastalanıyor malum bize bile geçiyor işte böyle. ne demek canım benim çok şükür bir günü daha bitirdik. kızlar ben yatıyorum seviyorum siziii size iyi muhabbetler öpüldünüzzzz yarın bomba gibi döneyim aranıza hihihi
Cnm ellerine saglik gecmis olsun valla bende yatiyorum kizlar iyi geceler iyi muhabbetler :)aynen hiç sorma bir de çocuklarla sürekli aynı ortamda olunca onlar da çok sık hastalanıyor malum bize bile geçiyor işte böyle. ne demek canım benim çok şükür bir günü daha bitirdik. kızlar ben yatıyorum seviyorum siziii size iyi muhabbetler öpüldünüzzzz yarın bomba gibi döneyim aranıza hihihi
arim musait olmazsada aksam ara bni diyim en azından. .cunku bn saatleri denk getiremiyorum..bide arıyorum hep meşgul dusene kdr yarim saat geçiyo
yorulmustur belki yavrucum yarin bidaha araaradım kuzum uyumuş sabh arayın dediler inada bak bnmle konusmadan uyumus...
bu arada cok sevindim kuzu hasret giderirsiniz cameradan:)
bende bi kere aradim cok az kisiler orda oyuzden hepsi birbirini taniyo balim eger orasi da kalabalik degilse soylerler mutlaka. yarin ara sen ara kuzum acil de ozaman hemen buluyolarmisacaba yrn ogln arasam mi soylemezler ankesörlü ya kim bakıyo belli degil ismimide sormadilar
:) bende kuzucum:) hele muglalilar cok cok tatli konusuyolar :) egemin tasi topragi konusmasi bile bi baska yaaav :)Bende muğlada okudum çok tatlı şiveleri varr ben çok seviyorumm
Kuzuuuum cok guzel bi fikir:) nerden nereye gidicegine bagli fistik ama kargolar 9saatlik yoldan en gec 2gun icinde ulastiriyolar gonderiyi:) biraz daha gec bayatlayan kurabiyeler kekler fln oluyo ya onlardan yaparsin bebegim bisicik olmaz.. Coook mutlu olur sevdicegin :)Kızlarr size bir şey danışacağımmm. Kargo göndermeyi düşünüyorumdaa böyle kurabiye kek börek bişeyler yapsam kargo kaç günde ulaşırki bide alırlar mı sizce. Gerçi nizamıyede görevli geittiğinde ilk onun eline geçicek yani
Haftaya askimin yanina giderken bende yapicam borek corek kek vs:) arkadaslariyla beraber yesin sevgilim ozlemistir bnm kekimi boregimi :) beslensin askercikler:)Kızlarr size bir şey danışacağımmm. Kargo göndermeyi düşünüyorumdaa böyle kurabiye kek börek bişeyler yapsam kargo kaç günde ulaşırki bide alırlar mı sizce. Gerçi nizamıyede görevli geittiğinde ilk onun eline geçicek yani
arar ya sesini duydun ya rahatlatma yapmıştır.. :)inşallah kuzum tekrar arıcam dedi ama beklemedeyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?