2014 Yarenleri! :)

alıyolar tatlim HuzuraErdim gondermisti ama tabi komutan acip bakiyo once.

yorulmustur belki yavrucum yarin bidaha ara

bende bi kere aradim cok az kisiler orda oyuzden hepsi birbirini taniyo balim eger orasi da kalabalik degilse soylerler mutlaka. yarin ara sen ara kuzum acil de ozaman hemen buluyolarmis
erkn yatıyor bebeğim ztn gece yemk vermk için kalkiyo çünkü ,40 kisi flnlar ama tele çıkan asker adimi fln sormadı soylicek olsa sorardi ..isimi sansa birakmicam yrn aricam bakalim

[
Haftaya askimin yanina giderken bende yapicam borek corek kek vs:) arkadaslariyla beraber yesin sevgilim ozlemistir bnm kekimi boregimi :) beslensin askercikler:)

8 -9 Saatlik yol kuzum bencede dayanırr yaa ama sormakta fayda var yinede kendisine. Sarma sarsam dayanır mı yahuu

kargoyu aliyolar canim komutan basinda bekleyip actiriyomus paketi.. once beraber inceliyolarmis sonra alabiliyomus askerler :) ben kitap gondermistim onlari hala vermemis komutan once kendi mi okuyo napiyo :)
sen ardahanlimiydin demetim
evet bitanemmm sen nerelisin

kargoyu aliyolar canim komutan basinda bekleyip actiriyomus paketi.. once beraber inceliyolarmis sonra alabiliyomus askerler :) ben kitap gondermistim onlari hala vermemis komutan once kendi mi okuyo napiyo :)

tabi canmm kitabın içeriğine bakıyor olabilir ne olur ne olmaz diye :)
Ooooo kizimiz pek hamaratmiiiis sarmalar falan:) kuzuuuu:)

Hamaratlık pek yok ama böyle durumlarda olasım geliyorrr

Cnm ellerine saglik gecmis olsun valla bende yatiyorum kizlar iyi geceler iyi muhabbetler :)
rica ederim bebeğim çok sağoolll :)

gönder canım hoşuna gider geç 2 gün ama karholar yiyecek kabul eder mi onu bilemedim

pofudugum benim ki 75 :) yarin 74 yapariz artikk :)

Torun Bakma Öyle Yandan Yandan ŞAFAK 75 ARDAHAN

bugun gunlerden benim memleketimmmmm kizlaaaar :) :)
tamam canım düzeltirizz bu akşammm :)

arar ya sesini duydun ya rahatlatma yapmıştır.. :)
tabi canım çok şükür yine de :)

a

ay keşke bnmkide izmirde olsa orda teyzem var ona diye gider askerimi gorurdum

İzmir konusunda herkes beni korkutmaya çalışıyor

Aynen kuzum bizimde sürgün yeri her tür çeşit çeşit insan varmış açık konuşmak istemiyorum zor yani sürgün yerlerinde askerlik yapmak

Allah yardımcıları olsun canım bu günlerde geçecek el birliğiyle ne yapalım. :)

öyle tabiki insan üzülüyo ama iyi olsunlarda bi şekilde aşılır

Dünde aramadı çok sinirliyim şu an.

günaydın cimcimelerrr, hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah, askerlerimizle bol bol konuşabildiğimiz bir gün olsun

bebegim sinir yok sakin olmaya calıs, bak haftasonu geldi belki biraz rahatlar da arar bugün :)

Kesin aramayacak yarın çarşıya çıktığında mesaj atacak öyle hissediyorum. Bilmiyorum sinir oldum şu anda canım iki gündür bekliyorum yaa. :) O sabırlı huzurlu halim gitti nedense paranoya yapmaya başladım özellikle aramıyormuş gibi.

tabi sen daha iyi bilirsin tatlım, ne zaman arayacağını.. ama gereksiz yere tribe girmeni gerektircek birşey yok sakin olmaya çalış, aradığında günlerce telefon beklemekten hazetmediğini güzel bir dille söylersin :)

Erzincanlı yim cok heyecanliyim

İzmir konusunda herkes beni korkutmaya çalışıyor

Allah yardımcıları olsun canım bu günlerde geçecek el birliğiyle ne yapalım. :)

Dünde aramadı çok sinirliyim şu an.
tatlım nie korkutuyolar ya kiz mevzusuysa ..bnce hergun gordugunden bi farkı olmicak doguda olanlar hic kiz gormedigi icin daha çok sapitiyo bnce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…