alıyolar tatlim HuzuraErdim gondermisti ama tabi komutan acip bakiyo once.Kızlarr size bir şey danışacağımmm. Kargo göndermeyi düşünüyorumdaa böyle kurabiye kek börek bişeyler yapsam kargo kaç günde ulaşırki bide alırlar mı sizce. Gerçi nizamıyede görevli geittiğinde ilk onun eline geçicek yani
erkn yatıyor bebeğim ztn gece yemk vermk için kalkiyo çünkü ,40 kisi flnlar ama tele çıkan asker adimi fln sormadı soylicek olsa sorardi ..isimi sansa birakmicam yrn aricam bakalimyorulmustur belki yavrucum yarin bidaha ara
bende bi kere aradim cok az kisiler orda oyuzden hepsi birbirini taniyo balim eger orasi da kalabalik degilse soylerler mutlaka. yarin ara sen ara kuzum acil de ozaman hemen buluyolarmis
ewet aricam canim :) kiyamam uzulmustr gonlunu alim :)Aksamı bekleme cicim gündüz ara dedigin gibi müsait degilse de aksam konusalım de.. Onun da yelkenler suya inecektir :) bazı ankesörler bozuk da olabiliyor cnmm bilirsin :)
Haftaya askimin yanina giderken bende yapicam borek corek kek vs:) arkadaslariyla beraber yesin sevgilim ozlemistir bnm kekimi boregimi :) beslensin askercikler:)
kargoyu aliyolar canim komutan basinda bekleyip actiriyomus paketi.. once beraber inceliyolarmis sonra alabiliyomus askerler :) ben kitap gondermistim onlari hala vermemis komutan once kendi mi okuyo napiyo :)Kızlarr size bir şey danışacağımmm. Kargo göndermeyi düşünüyorumdaa böyle kurabiye kek börek bişeyler yapsam kargo kaç günde ulaşırki bide alırlar mı sizce. Gerçi nizamıyede görevli geittiğinde ilk onun eline geçicek yani
evet bitanemmm sen nerelisinsen ardahanlimiydin demetim
Ooooo kizimiz pek hamaratmiiiis sarmalar falan:) kuzuuuu:)[
8 -9 Saatlik yol kuzum bencede dayanırr yaa ama sormakta fayda var yinede kendisine. Sarma sarsam dayanır mı yahuu
kargoyu aliyolar canim komutan basinda bekleyip actiriyomus paketi.. once beraber inceliyolarmis sonra alabiliyomus askerler :) ben kitap gondermistim onlari hala vermemis komutan once kendi mi okuyo napiyo :)
evet bitanemmm sen nerelisin
Ooooo kizimiz pek hamaratmiiiis sarmalar falan:) kuzuuuu:)
rica ederim bebeğim çok sağoolll :)Cnm ellerine saglik gecmis olsun valla bende yatiyorum kizlar iyi geceler iyi muhabbetler :)
gönder canım hoşuna gider geç 2 gün ama karholar yiyecek kabul eder mi onu bilemedimKızlarr size bir şey danışacağımmm. Kargo göndermeyi düşünüyorumdaa böyle kurabiye kek börek bişeyler yapsam kargo kaç günde ulaşırki bide alırlar mı sizce. Gerçi nizamıyede görevli geittiğinde ilk onun eline geçicek yani
tamam canım düzeltirizz bu akşammm :)pofudugum benim ki 75 :) yarin 74 yapariz artikk :)
Torun Bakma Öyle Yandan Yandan ŞAFAK 75 ARDAHAN
bugun gunlerden benim memleketimmmmm kizlaaaar :) :)
tabi canım çok şükür yine de :)arar ya sesini duydun ya rahatlatma yapmıştır.. :)
Gunaydin caniiiim.:) hayirli sabahlar hayirli cumalaaar :):):)günaydın kızlaarrr♥
a
ay keşke bnmkide izmirde olsa orda teyzem var ona diye gider askerimi gorurdum
Aynen kuzum bizimde sürgün yeri her tür çeşit çeşit insan varmış açık konuşmak istemiyorum zor yani sürgün yerlerinde askerlik yapmak
öyle tabiki insan üzülüyo ama iyi olsunlarda bi şekilde aşılır
gunaydiiiin tatlimmmgünaydın kızlaarrr♥
Dünde aramadı çok sinirliyim şu an.
bebegim sinir yok sakin olmaya calıs, bak haftasonu geldi belki biraz rahatlar da arar bugün :)
Kesin aramayacak yarın çarşıya çıktığında mesaj atacak öyle hissediyorum. Bilmiyorum sinir oldum şu anda canım iki gündür bekliyorum yaa. :) O sabırlı huzurlu halim gitti nedense paranoya yapmaya başladım özellikle aramıyormuş gibi.
Erzincanlı yim cok heyecanliyimkargoyu aliyolar canim komutan basinda bekleyip actiriyomus paketi.. once beraber inceliyolarmis sonra alabiliyomus askerler :) ben kitap gondermistim onlari hala vermemis komutan once kendi mi okuyo napiyo :)
evet bitanemmm sen nerelisin
tatlım nie korkutuyolar ya kiz mevzusuysa ..bnce hergun gordugunden bi farkı olmicak doguda olanlar hic kiz gormedigi icin daha çok sapitiyo bnce:)İzmir konusunda herkes beni korkutmaya çalışıyor
Allah yardımcıları olsun canım bu günlerde geçecek el birliğiyle ne yapalım. :)
Dünde aramadı çok sinirliyim şu an.
Gunaydin balım:)günaydın cimcimelerrr, hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah, askerlerimizle bol bol konuşabildiğimiz bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?