2014 Yarenleri! :)

Söylüyorum oda müsait olmadığını söylüyor canım yaa. Ama be bileyim illa zaman bulur gibime geliyor. Arada geliyorlar bana zaten anlamıyorum.

şükür tatlım sen nasılsın :) hoşgeldin diyelim o zamann, ne zaman gönderdin askerini
iyiyim bende nasıl oluyunm canm .. ayagmda bebek sallıyom suan
hoşbuldmm tekrardan
8 kasımda teslim oldu kütahya merkez hava er eğitim tugaylıgına canm ..
günde bir kez konuşuyoruz.. 1 2 dakika birşey işte
şoför olacakmış usta birliğinde 15 güne kadar burda olacakmış öyle işte
peki ya sizler

hayırlı teskereler tatlım, Allah sağ salim kavuşturur inşallah.. bebişin var sanırım Allah analı babalı büyütsün :)
ilk başlarda öyle tatlım normal yani 1 2 dk, o süre içinde de sorulmayan bir sürü şey kalıyor çok tuhaf bir iletişim hali oluyor
biz de ustadayız canım, şanlıurfa viranşehirde.. acemilikte ulaştırma okulundaydık itfaiye şoförü olarak gitti fakat şuan yazıcı olmaya aday.. görevler belli olmuyor yani hayırlısı olsun tatlım önemli olan o :) tavsiyemdir.. dağıtım iznini iyi değerlendirin :)

Bende paranoya var nedense ya aslında güven sarsacak bir durumda olmadı hiç. Ama nedense geliyorlar :)

bende de var cicim ondan, dün akşam mesajlaşırken hatlar karıştı 1 hafta önce gönderdiği mesaj geldi :) dedim bunu bana mı yazdın kime yazcam akıllım eski mesajlara bak önceki olduğunu anlarsın dedi, biraz kızdı böyle tepki vermeme ama hemen konuyu çevirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…