2014 Yarenleri! :)

Canm.bn o siteden hesaplattim teskere tarihi 7 mayis 2015 diyo cikis tarihi 20 nisan diyo ben jic bise anlamadim.bu nasil oluyo

alışcaz tatlım alışcaz bak hep beraber beklicez burda

offf offf hayatımız beklemekle geçiyor vallaa

konuyu görünce dikkatimi çekti. benim sevdiceğim de bu yaz gidicek ben napıcam. hiç ayrı kalmadım ki ben ondan kokusunu özlerim bitanemin

Ozaman hoşgeldin aramıza tatlımm ahh ahh teslim tarihi geldikçe birşeyler oluyor bana

Merhaba canım.. Senin erkek arkadaşın nereye düştü?

ben izmirliyim hayatım biz her gün buluşurduk nasıl özlüyorum şimdi en fazla 3 gün görmemiştim onu şimdi burnumda tütüyor

yakın olsa giderdin işte.. Sanırım ben dayanamadığımda kendimi otogarda kütahya yolcusu olarak bulurum

hemde ne beklmek tam 365 güüüünnnnn Allahımm bitsede gitsekk

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

Peki bunu acemi birliğine gitmeden mi öğrendiniz yoksa gittikten sonra mı? :26:

rica ederim canım:) gittikten sonra öğrendik biz benimkinin gittiği yerde bazıları yemin töreninden sonra gitti ama benimki kaldı eğitim aldılar görevi için

rica ederim canım:) gittikten sonra öğrendik biz benimkinin gittiği yerde bazıları yemin töreninden sonra gitti ama benimki kaldı eğitim aldılar görevi için

Hımm anladım canım benim çok sağol Ne zormuş gideceğini öğrenmek, dayanmak

öyle canm tabi zor geliyor insana.hem gitsin gelsin istiyor biran önce ama gitmesin kalsında istiyor tuhaf bir durum:44:

Hemde çok kötü bir durum ya. Yerini öğrendim çok sevindim uzak olmamasına. Ama sonra gideceği için ayrı bir üzülüyorum. Bugün ruh gibiyim zaten. Dün bir sürü akraba ziyaret ettik herkes öğrenmiş yerini. Üzülme diyorlar bana güçlü durmaya çalıştım dün hep ama akşam eve geldim patlamasını yaşadım. 1 saat aralıksız ağladım resmen. Sabah gözlerimi açamıyordum

Geçsin şu günler gitsin de biran önce şafaklar atsın istiyorum :26: Allahım sen sabırlar ver bize

nereye gitcek seninki? üzülme canım ya bi başladımı arkası gelir zaten.alışcaksın zamanla zor oluyor ama hepiniz sabrediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…