8 mayıs sülüs tarihi olursa, 24 izin hakkını da kullanırsanız, 8 mayıs 2015 eder, ama yol izni de önemli, yol izni askerlikten düşer çünkü.. yani 1gün yol izni olursa 7 mayıs 2015 olur
hatta, şu siteden hesaplatabilirsin direk, http://www.safaksoyle.com/ ben öle yapmıştımm
alışcaz tatlım alışcaz bak hep beraber beklicez burda
konuyu görünce dikkatimi çekti. benim sevdiceğim de bu yaz gidicek ben napıcam. hiç ayrı kalmadım ki ben ondan kokusunu özlerim bitanemin
[bzmde acemilik kutahyaydi canm ilk zamanlar tabi böyle cok uzun konusamiyrdk.acemilikte yemin toreninden sonrada orda kaldi o.bazilari gtti ondn rahatlik oldu daha uzun konustk.50 gun surdu acemilik bzm.ustada diyarbakirda suan burda daha rahatiz. Daha cok sesini duyabiliyorum.
bizimki burdurda bakalım usta birliği neresi olacak umarım sizin gibi rahat olabilirz
ben izmirliyim hayatım biz her gün buluşurduk nasıl özlüyorum şimdi en fazla 3 gün görmemiştim onu şimdi burnumda tütüyor
offf offfhayatımız beklemekle geçiyor vallaa
Ozaman hoşgeldin aramıza tatlımmahh ahh teslim tarihi geldikçe birşeyler oluyor bana
Merhaba canım.. Senin erkek arkadaşın nereye düştü?
yakın olsa giderdin işte.. Sanırım ben dayanamadığımda kendimi otogarda kütahya yolcusu olarak bulurum
Canm.bn o siteden hesaplattim teskere tarihi 7 mayis 2015 diyo cikis tarihi 20 nisan diyo ben jic bise anlamadim.bu nasil oluyo
yanlıştır o zmn canm o 7 mayıs 2015 ise gidiş 7 mayıs 2016 dönüş olur
Teskere 7 mayis diyo. Cikis tarihi 20 nisan diyo.. bise anlamadim
hemde ne beklmek tam 365 güüüünnnnnAllahımm bitsede gitsekk
Kızlar günaydın. Birşey soracağım. Nişanlım Safranboluya gidecek. Uzun dönem yapacak.
Acemi birliğinin kaç ay olacağını neye göre öğreniyorsunuz acaba? :26:
offff offff ömrümüzden günlerin eksilmesine sevinmek ne gariip olacak :)
evet malesef geçsin bitsin diye seviniyoruz
ee sen napiyorsun bakalım :)
işteyim canm ben napayım ya sıkıcı çok.sen neler yapıysn
Kimse bilmiyor mu :26:
bende işe gidicem hazırlanıcam şimdiiihaydii gittim benn görüşürüzz canımm..
bzmki 50 gün sürmüştü canım.21 gün olan var 28 var .
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
Peki bunu acemi birliğine gitmeden mi öğrendiniz yoksa gittikten sonra mı? :26:
rica ederim canım:) gittikten sonra öğrendik biz benimkinin gittiği yerde bazıları yemin töreninden sonra gitti ama benimki kaldı eğitim aldılar görevi için
Hımm anladım canım benim çok sağolNe zormuş gideceğini öğrenmek, dayanmak
öyle canm tabi zor geliyor insana.hem gitsin gelsin istiyor biran önce ama gitmesin kalsında istiyor tuhaf bir durum:44:
Hemde çok kötü bir durum ya. Yerini öğrendim çok sevindim uzak olmamasına. Ama sonra gideceği için ayrı bir üzülüyorum. Bugün ruh gibiyim zaten. Dün bir sürü akraba ziyaret ettik herkes öğrenmiş yerini. Üzülme diyorlar bana güçlü durmaya çalıştım dün hep ama akşam eve geldim patlamasını yaşadım. 1 saat aralıksız ağladım resmen. Sabah gözlerimi açamıyordum
Geçsin şu günler gitsin de biran önce şafaklar atsın istiyorum :26: Allahım sen sabırlar ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?