nereye gitcek seninki? üzülme canım ya bi başladımı arkası gelir zaten.alışcaksın zamanla zor oluyor ama hepiniz sabrediyoruz
Safranboluya gidiyor kuzum. Çok uzak değil ama işte insanın elinde olan birşey değil. İlk defa ayrı kalmıyoruz gerçi üniversiteyide ben İstanbul dışında okudum ama son 8 aydır neredeyse her sabah beraber işe geldik. Çok alıştık yani. Öylede böylede alışıcaz biliyorum
Senin nişanlın nerde canım?
Merhaba canımSenin erkek arkadaşın nereye düştü
biz henüz nişanlı değiliz canım. önceden alışkınsan bunada alışırsın canım yaa.herşeyin bir zorluğu oluyor illaki.. benimki diyarbakırda canım
Nişanlım yazmışsında şafak sayara ondan nişanlısın sandım canım
Önceden alışkınız ama işte hep derler ya askerlik psikolojisi farklı olur diye. Nişanlımda şuan tam o devirde. İlk defa evinden ayrılacak hem onun hüznü hem beni bırakıcak onun hüznü ama alışmak zorundayız.
Seninkide epey uzaktaymış :26: Senin için daha zordur dimi :26:
oraya öyle yazdım canım evet.aileler filan biliyorda henüz nişan yok.askerden geldikten sonra kısmetse nişan düğün hepsi olcak:) onu görmemek zor tabi ilk zamanlar zor oldu benim için ama alışıyorum zamanla.arıyor beni konuşuyoruz filan iyi geliyor yokluğunu hissettirmiyor
Ozaman hoşgeldin aramıza tatlımmahh ahh teslim tarihi geldikçe birşeyler oluyor bana
Hımm hakkınızda hayırlısı olsun canım benimmİnşallah herşey gönlünüzce olur
Sevindim senin adına canım. Diyarbakırda olupta böylesine rahatsanız harikaİnşallah bizde öyle oluruz
amin canım herşeyin hayırlısı tabiki:) Allah'a şükür rahatız tatlım yaa bnde başta korkmuştum ama şimdilik iyiyiz bakalım inşallahda böyle devam eder.. darısı başına artık
Öyle iyi anlıyorm ki şuan ki duygularınızı.. Dıyordum ki 15 gun sonra gidecek ağlıyordum sürekli. Ama şimdi ustaya geçti bile bende cok yeniyim aslında ama alıştım kızlar,alışılıyor sizde goreceksiniz. Benim ilk 2-3 günüm çok zor geçti biri bana gokhan dese aglamaya baslardım şimdi allahıma çok şükür dayanıyorum Rabbim o sabrı veriyor bize. Şimdiden kendini veda gününe hazırlayın, ağlamıyacagım diyede sartlandırmayın bosuna :) ağlayacaksınız hemde hüngür hüngür (acı gerçekk) Ama akabinde alışacaksınız da Sevgiyle kalın
Aglamiycaaaaaammmmmmmmmyook yani.yook olmaz aglayamam onu oyle gonderemem tutucam.kendimi herkesin ortasinda olmaz beni sn gordugu aklinda kalicak o da agladgmmi kalsn aklinda banane ya yoook sabirr sabiiir saaabiiirr
öyle canm tabi zor geliyor insana.hem gitsin gelsin istiyor biran önce ama gitmesin kalsında istiyor tuhaf bir durum:44:
:)) Şöyle söyliyimm , ben gidene kadarr yanında hiç ağlamadım ve dedim ki yolcu ederkende aglamayacağım .. Gün geldi mahallede eşi dostu sarıldı veda etti benim boğazım düğümlenmeye orda başladı sıktım kendimi sıktımm.. Sonra otogara geldik annesi babası vs herkes ordaydı kalkış saati geldi önce annesine sarıldı annesi feryat figan.. Onu gorunce gozlerım bi doldu zatenSonra sıra bna geldi sevdiceğimin sarılmasıyla hıçkırıklara boğuldum yani öyle olmuyor malesef hele otobusun camından ona el sallamak. Morelinizi bozmak ıstemıyorum ama olacakları soyluyorum hele ki otogara gıdecekseniz , ordan ayrılması daha zor oluyor.. Ama aradığı ilk telefonda cocuk gibi oluyosunuz mutluluktan o ayrı tabi. Kesinlikle sıkmayın kendinizi ağlamıcam diiye,patlaması daha kötü oluyor. Bide onun ağladığını gördüm ben .... devam edemiiciiim.
Aglamiycaaaaaammmmmmmmmyook yani.yook olmaz aglayamam onu oyle gonderemem tutucam.kendimi herkesin ortasinda olmaz beni sn gordugu aklinda kalicak o da agladgmmi kalsn aklinda banane ya yoook sabirr sabiiir saaabiiirr
elinden geldiğince tutmaya çalış kendini canım... çünkü gerçekten, seni öyle gözü yaşlı bırakmak daha da koyar ona.. bizimkinde teslim günü ikimiz beraber gittik, askeriyenin kapısına kadar yanındaydım.. o askeriye kapısından girene kadar tuttum kendimi, son kez döndü arkasını el salladı bana, ben de gülümsemeye çalışarak el salladım... sonra o girdi içeri, ben e bıraktım kendimi, otogara gidene kadar ağladım takside
sonradan konuştuğumuzda dediki, "aşkım eğer o an ağlasaydın, valla giremezdim askeriyeye, döner firar ederdim daha başlamadan"
Benimki de haftaya geliyor :)) Nereye çıktı dağıtım?Yarın aşkım dağıtım iznine geliyooooorrrr
Benimki de haftaya geliyor :)) Nereye çıktı dağıtım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?