2014 Yarenleri! :)

canm ben yok yok evli değilim ben
kuzenime bakıyorum da bebek daha onu sallıyordum heheheh naptınn öyle
inşallah o günleride görürüz.
sagol kuzum benm..
usta birliği daha rahat oluyordur demi
aynen ya birsürü sorulmadık şey kalıyor
telefonu kapatıyorum ne konuştuk biz diyorum ya
askerim kesin belli dedi ama bilmiyorum canm.. nasıl olur eder
bu dagıtım izni tam olarak kaç gün oluyor peki
şafaktan düşülüyor demi canm
ona hiç birşey soramıyorum ki
ne konuşuyoruz bilemiyorum bile

gunaydin canim :)

iyi yaptin canim hosgeldin :) ben iyiyim sukur sen nasilsin?
nasıl oluyum canm işte kafamı dagıtmaya çalışıyorum .. hergün askerimin sesini 1 dakikada olsa duymak iyi geliyor :)
idare ediyoruz bakalım ..
senn askerin nerde ne zaman gönderdin

hahaahh şekerim ben seni evlendirdim bebişinizi bile koydum aranıza inşallah o günleri de görürsünüz tatlım :)
bizim ustalık pek rahat geçmiyor ama acemi birliğine göre daha rahat tabi tatlım en azından akşamları mesajlaşıp konuşabiliyoruz çok şükür.. tabi tatlım o dediyse kesindir görevi sen bana bakma tahmini konuşuyorum :) 7 veya 10 gün tatlım biz 10 gün istemiştik onaylandı ve 10 gün kullandık, tabiki o süre içinde şafak atıyor tatlım

hahhaahahha valla olsun ne güzel söylemiş oldun işte
Allah söyletti demekki inşallah canmm benm sen evlimisin peki
ne kadardır birliktesiniz..
usta birliğine telefonu ne zaman soka bildi.. oraya
cok soru soruyorum demi
ohh iyi iyi şafak atıyorsaa

Onu ben de çok yapıyorum bana mi yazdın yanlış attın kime attın bu mesaj Hepimiz ayniyiz galiba

yok tatlım ne demek soru sorup öğrenmek,birbirimize destek olmak için geliyoruz buraya :)
5. yılımıza girdik bebegim, aileleri tanıştırdık ama askerden önce söz nişan istemedik.. askerliğin bitmesini bekliyoruz bakalım nasipse niyetimiz var :) ilk gittiği gün soktu tatlım.. bizde çarşı yok, ya sokacak yada aylarca beklicektik telefon bulsun diye, çok şükür soktu ve daha ilk günden mesajlaşıyorduk :)

Günaydın kızlar.... Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlamak istiyorum...ama bi yandan güçlü olmaya çalışıyorum çok özledim artık çok hergun sesini duramıyorum

Günaydın kızlar.... Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlamak istiyorum...ama bi yandan güçlü olmaya çalışıyorum çok özledim artık çok hergun sesini duramıyorum
günaydın canmm ne zaman göndermştin askerini

oyy maşallah canmm.. bizimde 3 yıl oldu bizdede yok söz nişan durumları daha abisi var sırada
gelince işini gücünü kuracak inşallah hayırlısı ile :)
ne güzel olmuş ya bizde en kısa zmanda telefon sokarız inşallah içeriye.

Üç gündür aramıyor benimki de. ben de kendimi iyi hissetmiyorum.kafa dağıtmaya çalışıyorum.

size de maşallah tatlım, Allah nasip etsin yeterki hepsi olur hayırlısıyla :) inşallah tatlım gideceği yere bağlı sokabilmesi bebeğim inşallah yakın yerlerde yapar askerliğini.. ben gitsem gidemiyorum buraya gelmeni istemiyorum diyor e o da gelemiyor, çok şükür günler geçiyor ama :) okuyormusun çalışıyormusun tatlımm

inşallah kuzumm benm inşallah bakacaz artık.. dağıtım iznine geldinde birdaha uzun süre gelemez sanrm demi.
aynı benimkisi gibi benmkide hiç gelmmi istemez
ben gitmeden hep gelecem derdim. yanına gelirm
hayır birde seni düşünmeyim derdi
bu erkekler niye böyle ya
ben açıktan adalet okuyorum tatlım bu sene son senem
onun harici çalışıyordum ama malesef işimden ayrılmak zorunda kaldım
hemde böyle bir zamada cok kötü oldu benim içinde.
peki ya sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…