2014 Yarenleri! :)

nerete çıktıgı usta birliği hala az konuşabiliyorsunuz sanırım
Afyon Cnm....gitti hemen nöbet başladı günde iki kere nöbet tuttıyo oradakiler dentim vardı sIkıcı çalıştırıyorlardı şimdi bitti demtim onu biliyom ... Ya bencil davranmak istemiyorum bazıları Doğudan bekleyenler var ama 3 güne 5 güne 1 duyabiliyorum sesini o da 3 dklık meraktan çıldıracak gibi oluyorum

allah allah canm gerçekten cok az mış ya..
telefon fean sokma imkanı olmadımı içeriye

canm askerin ne zaman gitti ?
nerede yapıyor görevini

İzmir'de canım ustalığa gideli bugün tam iki hafta oldu. :)

senaryo yazmak trip atmak bizim işimiz.. bazen tatlı tatlı iyi oluyor da abartınca biraz abartmadın mı diyiveriyor hemen

Ahaha abartmakta bizim işimiz :)
Cnm sürekli böle artık iyi olsunlarda çok özledim

Vallahi canım ben anlamıyorum ya bir telefon soksa içeri süper olacakta bakalım. Salı günü aradı en son her gün arasın bananeee.

anlaşılan telefon sokamamış içeriye canm ya. hergünde arayamıyor sanırım off Allah sabır versin valla
bizde usta birliğinde böyle olursak napacam ben ya

gittiği yere göre değişir tatlım, mesela yakın bir yer olsaydı giderdim görürdüm aylarca beklemek zorunda kalmazdım ama urfa çok uzak, ben göze alıp gitmeye kalksam o istemiyor,o yüzden en az 5 ay daha sabretmemiz gerekiyor :)
ben de 2 sene istanbul üni de felsefe okudum, şimdi işletme okuyorum dışardan ve çalışıyorum.. evet bu dönemde kesinlikle ya işin ya okulun kısacası bir uğraşın olması gerekli.. evde otursam çıldırırdım herhalde
adaleti ben de istiyorum tatlım 4 seneye tamamlıcakmısın

Canım benimki bazen her gün arıyor bazen iki üç gün aramıyor ama aradığında yarım saatten fazla konuşuyoruz senin durumun kötüymüş. Ama sıkma canını her yer bir değil sonuçta içini ferah tut bu günlerde geçer. :)

anlaşılan telefon sokamamış içeriye canm ya. hergünde arayamıyor sanırım off Allah sabır versin valla
bizde usta birliğinde böyle olursak napacam ben ya

İki hafta oldu biraz zaman geçsin halledecek inşallah. :) Canım nerde yapıyor acemiliği.

canm tamamlamayı düşünüyorum hukuga geçmeyi ama
eğer kpss den atamam gelirse direk gideceğim hiç geçiş felan yapmayacagım ne gerek var ugraşmaya
birde senelerce hukuk mu okuyalım ya demi
yinede belli olmaz ben pek plan yapmamya.
sorma bende çıldırıyorum evde..
kursa yazıldım halk eğitimde onlara gidecem
sırf su can sıkıntılıgım geçsin diye .
sizin 5 ayınız mı kaldı :)

İki hafta oldu biraz zaman geçsin halledecek inşallah. :) Canım nerde yapıyor acemiliği.
benmki kütahya merkez hava er eğitim tugaylıgında yapıyor canm acemiliğini
ama usta birliğinde şoför olacakmış
buırda mülakatlar olmuş mülakatları geçmiş
ama şoför olması avantajmı dezavantajmı hiç bilmiyorum.

nasıl oluyum canm işte kafamı dagıtmaya çalışıyorum .. hergün askerimin sesini 1 dakikada olsa duymak iyi geliyor :)
idare ediyoruz bakalım ..
senn askerin nerde ne zaman gönderdin
aynen canim 1 dakika da 1 dakikadir onu bulamayanlarda var malesef
benim askerim acemiligi manisa merkezde yapti suan sakarya pamukovada canim 14 agustos gonderdim erdimi 28 ocak donecek insallah SAFAK 75
senin ki nerdeydi canim ne zaman gitti?

Yok kuzum daha evden yollayacaklar onuda
anladm canm vallahi nasıl bir yer miş burası ya
Rabbim sabır versin ck zor durumun ama dayanacaz canm benm napalım artık
birde hiç duyamasaydn sesini haftalarca felan en azından duyuyorsun

A
aynen benide en son salı günü aramıştı

aynen canim 1 dakika da 1 dakikadir onu bulamayanlarda var malesef
benim askerim acemiligi manisa merkezde yapti suan sakarya pamukovada canim 14 agustos gonderdim erdimi 28 ocak donecek insallah SAFAK 75
senin ki nerdeydi canim ne zaman gitti?
ohh canm az kalmış bitmiş şafagınız maşallah size.
ben daha 8 kasmda gönderdim bize cook.
acemi birliğini kütahya merkez hava er eğitim tugaylıgında yapıyor..
darısı bizlerin başına inşallah.

tabi tatlım hayat zaten bir yol çizdiriyor ne fırsatlar çıkar bilinmez :) kursa yazılman iyi olmuş tatlım hem gelişim olur hemde zaman geçer :) ağzından bal damlıyor cicim ama mehtap en az 5 ay :)) 269 şafak

Benimki de havacı. Bir yakinimiz vardı kutahyadan malatyaya düştü nedense seninki de oraya düşecek diye hissettim . :) Benim ki de şoför olacak komutanın şoförü konuşmuşlar falan ama daha olmadı. Bana göre iyi değil tüm gün komutan peşinden gezecek.

tabi tatlım hayat zaten bir yol çizdiriyor ne fırsatlar çıkar bilinmez :) kursa yazılman iyi olmuş tatlım hem gelişim olur hemde zaman geçer :) ağzından bal damlıyor cicim ama mehtap en az 5 ay :)) 269 şafak
aynen canm bakalım zaten bir şekilde olacaklar oluyor sen istesende istemesende :)
mehtap en az 5 ay derken anlayaamadım canm ya şimdi ne kadar kalmış oluyor o zaman bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…