nerete çıktıgı usta birliği hala az konuşabiliyorsunuz sanırımEylül de Cnm...
Afyon Cnm....gitti hemen nöbet başladı günde iki kere nöbet tuttıyo oradakiler dentim vardı sIkıcı çalıştırıyorlardı şimdi bitti demtim onu biliyom ... Ya bencil davranmak istemiyorum bazıları Doğudan bekleyenler var ama 3 güne 5 güne 1 duyabiliyorum sesini o da 3 dklık meraktan çıldıracak gibi oluyorumnerete çıktıgı usta birliği hala az konuşabiliyorsunuz sanırım
allah allah canm gerçekten cok az mış ya..Afyon Cnm....gitti hemen nöbet başladı günde iki kere nöbet tuttıyo oradakiler dentim vardı sIkıcı çalıştırıyorlardı şimdi bitti demtim onu biliyom ... Ya bencil davranmak istemiyorum bazıları Doğudan bekleyenler var ama 3 güne 5 güne 1 duyabiliyorum sesini o da 3 dklık meraktan çıldıracak gibi oluyorum
canm askerin ne zaman gitti ?
nerede yapıyor görevini
senaryo yazmak trip atmak bizim işimiz.. bazen tatlı tatlı iyi oluyor da abartınca biraz abartmadın mı diyiveriyor hemen
Cnm sürekli böle artık iyi olsunlarda çok özledim
anlaşılan telefon sokamamış içeriye canm ya. hergünde arayamıyor sanırım off Allah sabır versin vallaİzmir'de canım ustalığa gideli bugün tam iki hafta oldu. :)
Ahaha abartmakta bizim işimiz :)
Vallahi canım ben anlamıyorum ya bir telefon soksa içeri süper olacakta bakalım. Salı günü aradı en son her gün arasın bananeee.
inşallah kuzumm benm inşallah bakacaz artık.. dağıtım iznine geldinde birdaha uzun süre gelemez sanrm demi.
aynı benimkisi gibi benmkide hiç gelmmi istemez
ben gitmeden hep gelecem derdim. yanına gelirm
hayır birde seni düşünmeyim derdi
bu erkekler niye böyle ya
ben açıktan adalet okuyorum tatlım bu sene son senem
onun harici çalışıyordum ama malesef işimden ayrılmak zorunda kaldım
hemde böyle bir zamada cok kötü oldu benim içinde.
peki ya sen :)
Afyon Cnm....gitti hemen nöbet başladı günde iki kere nöbet tuttıyo oradakiler dentim vardı sIkıcı çalıştırıyorlardı şimdi bitti demtim onu biliyom ... Ya bencil davranmak istemiyorum bazıları Doğudan bekleyenler var ama 3 güne 5 güne 1 duyabiliyorum sesini o da 3 dklık meraktan çıldıracak gibi oluyorum
anlaşılan telefon sokamamış içeriye canm ya. hergünde arayamıyor sanırım off Allah sabır versin valla
bizde usta birliğinde böyle olursak napacam ben ya
canm tamamlamayı düşünüyorum hukuga geçmeyi amagittiği yere göre değişir tatlım, mesela yakın bir yer olsaydı giderdim görürdüm aylarca beklemek zorunda kalmazdım ama urfa çok uzak, ben göze alıp gitmeye kalksam o istemiyor,o yüzden en az 5 ay daha sabretmemiz gerekiyor :)
ben de 2 sene istanbul üni de felsefe okudum, şimdi işletme okuyorum dışardan ve çalışıyorum.. evet bu dönemde kesinlikle ya işin ya okulun kısacası bir uğraşın olması gerekli.. evde otursam çıldırırdım herhalde
adaleti ben de istiyorum tatlım 4 seneye tamamlıcakmısın
benmki kütahya merkez hava er eğitim tugaylıgında yapıyor canm acemiliğiniİki hafta oldu biraz zaman geçsin halledecek inşallah. :) Canım nerde yapıyor acemiliği.
Yok kuzum daha evden yollayacaklar onudaallah allah canm gerçekten cok az mış ya..
telefon fean sokma imkanı olmadımı içeriye
aynen canim 1 dakika da 1 dakikadir onu bulamayanlarda var malesefnasıl oluyum canm işte kafamı dagıtmaya çalışıyorum .. hergün askerimin sesini 1 dakikada olsa duymak iyi geliyor :)
idare ediyoruz bakalım ..
senn askerin nerde ne zaman gönderdin
anladm canm vallahi nasıl bir yer miş burası yaYok kuzum daha evden yollayacaklar onuda
aynen benide en son salı günü aramıştıİzmir'de canım ustalığa gideli bugün tam iki hafta oldu. :)
Ahaha abartmakta bizim işimiz :)
Vallahi canım ben anlamıyorum ya bir telefon soksa içeri süper olacakta bakalım. Salı günü aradı en son her gün arasın bananeee.
ohh canm az kalmış bitmiş şafagınız maşallah size.aynen canim 1 dakika da 1 dakikadir onu bulamayanlarda var malesef
benim askerim acemiligi manisa merkezde yapti suan sakarya pamukovada canim 14 agustos gonderdim erdimi 28 ocak donecek insallah SAFAK 75
senin ki nerdeydi canim ne zaman gitti?
ah canlarım benm yaA
aynen benide en son salı günü aramıştı
canm tamamlamayı düşünüyorum hukuga geçmeyi ama
eğer kpss den atamam gelirse direk gideceğim hiç geçiş felan yapmayacagım ne gerek var ugraşmaya
birde senelerce hukuk mu okuyalım ya demi
yinede belli olmaz ben pek plan yapmamya.
sorma bende çıldırıyorum evde..
kursa yazıldım halk eğitimde onlara gidecem
sırf su can sıkıntılıgım geçsin diye .
sizin 5 ayınız mı kaldı :)
benmki kütahya merkez hava er eğitim tugaylıgında yapıyor canm acemiliğini
ama usta birliğinde şoför olacakmış
buırda mülakatlar olmuş mülakatları geçmiş
ama şoför olması avantajmı dezavantajmı hiç bilmiyorum.
aynen canm bakalım zaten bir şekilde olacaklar oluyor sen istesende istemesende :)tabi tatlım hayat zaten bir yol çizdiriyor ne fırsatlar çıkar bilinmez :) kursa yazılman iyi olmuş tatlım hem gelişim olur hemde zaman geçer :) ağzından bal damlıyor cicim ama mehtap en az 5 ay :)) 269 şafak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?