bana görede iyi değilBenimki de havacı. Bir yakinimiz vardı kutahyadan malatyaya düştü nedense seninki de oraya düşecek diye hissettim . :) Benim ki de şoför olacak komutanın şoförü konuşmuşlar falan ama daha olmadı. Bana göre iyi değil tüm gün komutan peşinden gezecek.
aynen canm bakalım zaten bir şekilde olacaklar oluyor sen istesende istemesende :)
mehtap en az 5 ay derken anlayaamadım canm ya şimdi ne kadar kalmış oluyor o zaman bu durumda
anladımm canmm...269 şafağımız tatlım yani nasipse yaklaşık olarak 9 ay var daha askerliğin bitmesine :) izne gelmesine de 5 ay falan diyoruz ama bakalım daha belli değil :)
inşalah canmm benmm :) :) bkaalım bizde göreceğiz nasıl değiştinievet tatlım değişiyorlar.. dağıtım iznine geldiğinde ceyhun da çok değişiklik vardı düşün 50 günde adam daha olgun daha sessiz birşey olmuş :) aylar sonraki halini çok daha merak ediyorum.. ama çok şükür ben burda neler çekiyorum ben askerim sen orda ne görüyosun da konuşuyosun gibi hallere hiç girmedi :) öyleymişiz tatlım ben de herkes çatır çatır mesajlaşır ben akşamları bekliyorum sanırdım, ama çok şükür her gün en az 4 5 mesaj bazen arama iyi oluyor darısı başına :)
inşalah canmm benmm :) :) bkaalım bizde göreceğiz nasıl değiştini
biraz daha olgunlaşşa benim için cok iyi olacak
saçlarını felan kestirdiğinde
bana belli etmedi ama cok aglamıştı..
ona kısa saç hiç yakışmaz . bende teselli etmeye calşmiştim biliyomsn
hiçde bile cok kötü değil felan diye.
artık beni begenmessin diyip duruyordu
birde bu başıma geldi benim
acemi birliğini 50 gün mü yPTI
benimki neden bu kadar kısa yapacakki acaba
demekki değişiyormuş benmkide 28 gün yapacaksaçlarını onu bırakmaya gittiğimiz gün kestirmişti tabi teslim olma saatine yakın, o da baya bırbırlandı yok çirkin oldum yok bakma falan
52 gün yaptı tatlım, acemilik süresi gittiği yere ve hatta ordaki bölüklere göre değişiyor onlardan da 28 günde bitiren olmuştu :) acemiliği uzun yapması iyi diyorlardı bizim için de iyi oldui en azından izmirde uzun süre kaldı he birde 52 günün yaklasık 32 günü istirahatteydik :)
Cnm sen arada tekrar eğer Konuşmak istemese onun vicdanına kalmış birsey üzme kendini.... Onun sana daha çok ıhtıyacı var...cok mutsuzum. .herkes kavga eder hep okuyorum dayanamamis,uyuyamamis aradi konustuk duzelttik diyosunuz. .baksaniza dun aradim bnmle konusmadan uyumus resmn bilerek aramamisacaba aramasam mi sonuçta bnmle konuşmak istemiyo..
canm ne oldu aranızda ne geçti tam olarakcok mutsuzum. .herkes kavga eder hep okuyorum dayanamamis,uyuyamamis aradi konustuk duzelttik diyosunuz. .baksaniza dun aradim bnmle konusmadan uyumus resmn bilerek aramamisacaba aramasam mi sonuçta bnmle konuşmak istemiyo..
ihtiyacı olsa arardiCnm sen arada tekrar eğer Konuşmak istemese onun vicdanına kalmış birsey üzme kendini.... Onun sana daha çok ıhtıyacı var...
canim ufak bi tartışma gecti aramizda bn yatıyorum bisey diomusun dedi yok byby dedim kapattik olay bu yani..bu olaydan sonra dun aramadi bnn aradim yatip uyumuscanm ne oldu aranızda ne geçti tam olarak
cok mutsuzum. .herkes kavga eder hep okuyorum dayanamamis,uyuyamamis aradi konustuk duzelttik diyosunuz. .baksaniza dun aradim bnmle konusmadan uyumus resmn bilerek aramamisacaba aramasam mi sonuçta bnmle konuşmak istemiyo..
Vallahi üzme kendini ben şunu anladım bu askerlerin piskolejisi Asena gibiihtiyacı olsa arardi
demekki değişiyormuş benmkide 28 gün yapacak
inşallah usta birliği iyi bir yere cıkar tatlım ya bizde rahat ederiz
:):)
canm askerlik insanı cok değiştiriyor sinirlerini bozuyor bambaşka biri yapıyor ve daha alıngan oluyorlarcanim ufak bi tartışma gecti aramizda bn yatıyorum bisey diomusun dedi yok byby dedim kapattik olay bu yani..bu olaydan sonra dun aramadi bnn aradim yatip uyumus
Günaydın kızlar.... Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlamak istiyorum...ama bi yandan güçlü olmaya çalışıyorum çok özledim artık çok hergun sesini duramıyorum
Cnmmmmm benim ole de ya bugün bol bol aglıyasım var çok özledim... Yarın skype gelecek görüşecez tekrar yine aynı yuvarlanıp gidiyos...Benim kuzucummm neden moralini bozmuşşş benim neden haberim yokkkBebeğim üzme canını arar zaten biliyorsun yarın büyük ihtimal çarşıya çıkçaklar bol bol özlem giderirsin sıkma canınıı
bana görede iyi değil
hiç içime sinmedi şoför olması biliyormusun
tabi telefonda diyemiyorum zaten 1 2 dakika konuşuyorsun
mülakatlarıda geçtim deyince cok üzüldüm
herkez cok rahat askerlik yaparsın falan filan diyormuşda
arayabi bunlara zimmetliyorlarmış..
allah göstermesi bir kaza olur birşey olur
cok mutsuzum. .herkes kavga eder hep okuyorum dayanamamis,uyuyamamis aradi konustuk duzelttik diyosunuz. .baksaniza dun aradim bnmle konusmadan uyumus resmn bilerek aramamisacaba aramasam mi sonuçta bnmle konuşmak istemiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?