bende istemiyorum ama su an için söylesem mi söylemesem mi bilemedim canm ya.Ben istemiyordum söyledimde olmazsan olmaz mı falan komutan istiyormuş öyle dedi. Bakalım ne olacak. Hala telefonum da çalmadı üfffff.
Cnmmmmm benim ole de ya bugün bol bol aglıyasım var çok özledim... Yarın skype gelecek görüşecez tekrar yine aynı yuvarlanıp gidiyos...Senin keyfin yerinde diye üzmek istemedim seni bacummm affettt
bende istemiyorum ama su an için söylesem mi söylemesem mi bilemedim canm ya.
o diyorki cok rahat olurmuşşm vs vs ama zaten 1 dakika konuşuyoruz en fazla 4 dakika
söyleyipde canını skmayım diye sence napym
15 gün sonra dağıtım iznine gelecekmiş
o zaman konuşsamda iş işten geçmiş olur demi
bilmiyorum canm 15 gün sonra dağıtım iznine gelecekCanım bi arkadaşımında sevgilisi komutanın şoförlüğünü yapıyordu hep komutanın yanında olduğu için hiç telefon kullanamadıSenin kütahyadaydı dimi ne zaman belli oluyormuş ustalıkları
bende istemiyorum ama su an için söylesem mi söylemesem mi bilemedim canm ya.
o diyorki cok rahat olurmuşşm vs vs ama zaten 1 dakika konuşuyoruz en fazla 4 dakika
söyleyipde canını skmayım diye sence napym
15 gün sonra dağıtım iznine gelecekmiş
o zaman konuşsamda iş işten geçmiş olur demi
canm ne bliyim ya cok huzursuzum..tatlım istemediğini söyleyebilirsin ama yüksek ihtimal onun elinde olan bir seçim değil bu, hem ceyhunun bir arkadaşı komutan şoförü ve elinde telefon var komutan da biliyor kullandığını, komutanla da o telefondan haberleşiyorlarmış
canm ne bliyim ya cok huzursuzum..
aslında onun elinde olması lazm değil mi
istese benm şoförlüğüm iyi değil diyip
o mülakatlardan geçmeye bilir di.
kimisi şoför rahat diyor
kimisi öyle değil diyor
ne duüşüneceğimi şaşırdm valla ya.
Canim mrb seninle daha once tanismadik ama yazdiklarini okuyunca kendimi gordum sende sevgilimin safagi 156 cnm karadenizde ve albay soforu biz cok memnunuz inan bildigim kadariyla sadece sofor olmuo olmuo haberci sofor yani insan allah nazadan saklasin biz rahatiz cnm bazen her saniye gorusuyoruz bazende aksamlari ama gun icinde mutlaka haberim oluo nasil oldugundan ozel odasi dolabi var her istediginda banyosu disardan yemegi gelio albayin telefonuna numarasini eliyle kaydetti bence herseyi oluruna birak canim sen engel olma derimcanm ne bliyim ya cok huzursuzum..
kimisi şoför rahat diyor
kimisi öyle değil diyor
Bencede canım sen bizi dinleme sonuçta her yerin kuralları farklı oluyor içini ferah tut Allah verir kolayınıcanm ne bliyim ya cok huzursuzum..
kimisi şoför rahat diyor
kimisi öyle değil diyor
inşallah canm inşallah..Bencede canım sen bizi dinleme sonuçta her yerin kuralları farklı oluyor içini ferah tut Allah verir kolayını
inşallah canm inşallah..
sizden naber nasıl gidiyor bakalım askerlik
seninkide kütahyada yapmıştı değil mi
şimdi daha rahatmısınız :)
canm teşekkür ederim öncelikle beni düşünüp yazdıgın içinCanim mrb seninle daha once tanismadik ama yazdiklarini okuyunca kendimi gordum sende sevgilimin safagi 156 cnm karadenizde ve albay soforu biz cok memnunuz inan bildigim kadariyla sadece sofor olmuo olmuo haberci sofor yani insan allah nazadan saklasin biz rahatiz cnm bazen her saniye gorusuyoruz bazende aksamlari ama gun icinde mutlaka haberim oluo nasil oldugundan ozel odasi dolabi var her istediginda banyosu disardan yemegi gelio albayin telefonuna numarasini eliyle kaydetti bence herseyi oluruna birak canim sen engel olma derimayrica emrinde 2 askeride var
oyy iyi bebeğim cok sevindim sizin adnınıza.. inşallah böylede gider.Telefonunu soktuğu için daha rahatız tabi canım bu ara denetim vardı o biraz zorlamıştı çok duramıyordu yoruluyordu canı çok sıkılmıştı ama şuan iyiyiz rahatladık çok şükür
Hahahhahaha varımmmm cnmmmm ben solemeden yollıyacamSıkmaa canını sendeee kalk temizlik yap alışverişe çık kafanı dağıt :) Hem bak ben plan yaptım sarma sarıp kargoluyoruz var mısınnn
Safagin kac cnm :)canm teşekkür ederim öncelikle beni düşünüp yazdıgın için
inşallah öyle olur.. ben aslında cok birşey istemiyorum.
sadece haberleşelim yeter bana
ohh sizinde bitmiş olmuş böyle günler su gibi akıp gitsin inşallah
böyle şaka mi olur yaAradı biraz önce hey Allah'ım ya sinirlerim tepemde. Sesi gelmedi alo falan dedim sonra napuyon dedi ki normalde napuyon hayatım vs der soğuk soğuk konuştu. Benim moralim bozuldu neredeyse ağlayacaktım yani. Sonra da bir şey diyor musun kapatcam içtimaya gitcem dedi dedi durdu. Niye böyle yapıyorsun soğuk konuşuyorsun dedim sen öyle konuştun sanki normal biriyle konuşuyor musun gibi açtın telefonu dedi.Öp barışalım dedim sen öp dedi hayır dedim sonra çokta umrunda dedi. Bir de kalkmış diyor abimle konuştum nisanda geleceksin ya bulduk birini gelince sözlencen diyor ne diyorsun sen dedim şaka yaptım diyor her seferinde ciddiye alıyorsun falan. Bu çocuk tam gerizekalı ağlıcam şimdi.
ah canm daha yeni gitti sayılır benim ki 8 kasmda teslim oldu şafagımız baya var hiç söylemeyim enisi :)Safagin kac cnm :)
böyle şaka mi olur yaşaka ya bak
kndisi için mi sözlenecem diye şaka yapıyor
senin için mi
Saka mi yuhhh yaniAradı biraz önce hey Allah'ım ya sinirlerim tepemde. Sesi gelmedi alo falan dedim sonra napuyon dedi ki normalde napuyon hayatım vs der soğuk soğuk konuştu. Benim moralim bozuldu neredeyse ağlayacaktım yani. Sonra da bir şey diyor musun kapatcam içtimaya gitcem dedi dedi durdu. Niye böyle yapıyorsun soğuk konuşuyorsun dedim sen öyle konuştun sanki normal biriyle konuşuyor musun gibi açtın telefonu dedi.Öp barışalım dedim sen öp dedi hayır dedim sonra çokta umrunda dedi. Bir de kalkmış diyor abimle konuştum nisanda geleceksin ya bulduk birini gelince sözlencen diyor ne diyorsun sen dedim şaka yaptım diyor her seferinde ciddiye alıyorsun falan. Bu çocuk tam gerizekalı ağlıcam şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?