Uzun donemmi onu soyle cnm sen bana :)ah canm daha yeni gitti sayılır benim ki 8 kasmda teslim oldu şafagımız baya var hiç söylemeyim enisi :)
canm böyle şaka olmaz ya.. hadi diğer yaptıklarını askerlik psikolojisine dayadık daKendi sözlenecekmiş.
evet tatlım uzun dönem malesefUzun donemmi onu soyle cnm sen bana :)
Benimkide oyle cnm uzulme gecio zaman ama bu zamanlar zor gecer biliyorum 200 lerden dusmek gerekio ben hala geceleri agliyorum inanevet tatlım uzun dönem malesef
Cnm ne kadardir birliktesiniZÇok kötü oldum şu anda.
Aradı biraz önce hey Allah'ım ya sinirlerim tepemde. Sesi gelmedi alo falan dedim sonra napuyon dedi ki normalde napuyon hayatım vs der soğuk soğuk konuştu. Benim moralim bozuldu neredeyse ağlayacaktım yani. Sonra da bir şey diyor musun kapatcam içtimaya gitcem dedi dedi durdu. Niye böyle yapıyorsun soğuk konuşuyorsun dedim sen öyle konuştun sanki normal biriyle konuşuyor musun gibi açtın telefonu dedi.Öp barışalım dedim sen öp dedi hayır dedim sonra çokta umrunda dedi. Bir de kalkmış diyor abimle konuştum nisanda geleceksin ya bulduk birini gelince sözlencen diyor ne diyorsun sen dedim şaka yaptım diyor her seferinde ciddiye alıyorsun falan. Bu çocuk tam gerizekalı ağlıcam şimdi.
birde ben bu şafak hesaplamayı tam bilmiyorumUzun donemmi onu soyle cnm sen bana :)
canm böyle şaka olmaz ya.. hadi diğer yaptıklarını askerlik psikolojisine dayadık da
bu ne böyle.. dalga mı geçiyor ?
nasıl şakaymış bu
gerçeklik payı olamaz demi?
tatlım ne diyim bilemedim inanki.. sinirlerinin bozulması çok normal, böyle yaparak seni kırmaktan başka birşey yapmıyor, belki niyeti farklıdır şakaya vurarak özlemini bastırmaya çalışıyordur ama seni kırabileceğini de düsünmesi gerekir.. günlerce bekledin aranızda geçecek konuşma böyle olmamalıydı bebegim benim ya.. sabır bebegim sabır hepsi geçecek inşallah
oyy iyi bebeğim cok sevindim sizin adnınıza.. inşallah böylede gider.
peki telefonu ne zamn soka bildi içeriye
usta birliği nereye cıkmışı
meslekçi değil demi senin ki :)
haklısın canm gerçekten cok saçma konuşmuş..Bir kere daha tartışmalı olduğumuz bir dönemde aynısını sözlemişti. Aklı sıra intikam alıyor gibi üzüyor vs işte. Dedim böyle şaka mı oluyor her seferinde inanıyorsun diyor. Şu an varya içimden küfredip duruyorum resmen. Keşke aramasaydı yani moralimin içine etti resmen. Saçma sapan tripler konuşmalar bu ne ya
afyon rahat mMeslekçi nasıl oluyor bir fikrim yok ama nizamiyede gelen giden kayıtlarını tutuyor :)
Usta birliği Afyonda inşallah sizinde oraya çıkarmynm sen ben birlikte bekleriz askerlerimizi
Ustalıkta 1 hafta sonra kullanmaya başladı canım telefonu
Saçma sapan konuştu resmen. Alakasız şekilde yok işte sözlencem falan keşke defol git sözlen deseydim.
kızlar askerlerin yol izni 12 ayda toplam ne kadar oluyor bilen var mı
hayır bebegim hayır ortalıgı bir de sen karıstırma biliyorum cok canın sıkıldı ve inan sonuna kadar haklısın da.. keske bu konusmalar yerine suan hala ondan haber bekliyor olsaydın.. istersen bugün tekrar ararsa açma teli, karışmak da istemiyorum ama inan senin gibi düşünmeye çalışarak cevap veriyorum, belki sert yapmak kafasını yerine getirir beni sakın yanlış anlama senin yüzün gülsün isterim sadece..
12 ayda 4 gün yol izni olmuş oluyor demi canm buda şafaktan düşülülüyorgittiği uzaklığa göre değişiyor tatlım bizim 4
canm zamana bırak düzelirse düzelir düzelmesse kendi bilirBen hala dedim üzüyorsun vs saçma sapan bağırdı ne bağırıyorsun dedim sen bağırtıyorsun dedi. Töbe est ya gerçekten nankör bir insan. Ben hala normal konuştum en sonunda normal kapattık akşam müsait olursan ara dedim nöbet olmazsa ararım dedi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?