2014 Yarenleri! :)

tatlım ne diyim bilemedim inanki.. sinirlerinin bozulması çok normal, böyle yaparak seni kırmaktan başka birşey yapmıyor, belki niyeti farklıdır şakaya vurarak özlemini bastırmaya çalışıyordur ama seni kırabileceğini de düsünmesi gerekir.. günlerce bekledin aranızda geçecek konuşma böyle olmamalıydı bebegim benim ya.. sabır bebegim sabır hepsi geçecek inşallah

canm böyle şaka olmaz ya.. hadi diğer yaptıklarını askerlik psikolojisine dayadık da
bu ne böyle.. dalga mı geçiyor ?
nasıl şakaymış bu
gerçeklik payı olamaz demi?

Bir kere daha tartışmalı olduğumuz bir dönemde aynısını sözlemişti. Aklı sıra intikam alıyor gibi üzüyor vs işte. Dedim böyle şaka mı oluyor her seferinde inanıyorsun diyor. Şu an varya içimden küfredip duruyorum resmen. Keşke aramasaydı yani moralimin içine etti resmen. Saçma sapan tripler konuşmalar bu ne ya

Saçma sapan konuştu resmen. Alakasız şekilde yok işte sözlencem falan keşke defol git sözlen deseydim.

oyy iyi bebeğim cok sevindim sizin adnınıza.. inşallah böylede gider.
peki telefonu ne zamn soka bildi içeriye
usta birliği nereye cıkmışı
meslekçi değil demi senin ki :)

Meslekçi nasıl oluyor bir fikrim yok ama nizamiyede gelen giden kayıtlarını tutuyor :)
Usta birliği Afyonda inşallah sizinde oraya çıkar mynm sen ben birlikte bekleriz askerlerimizi
Ustalıkta 1 hafta sonra kullanmaya başladı canım telefonu

haklısın canm gerçekten cok saçma konuşmuş..
tamam o orda cok zorluk çekiyor
psikoloji denen birşey kalmadı onun için
ama sende burda farklı durumda deilsin..
gözün telefonda aramasını bekledin
sevgilin kendinde değil bence
insan sevdiğini üzer mi böyle

afyon rahat m
neresi cıkarsa cıksnda rahat olan bir yer çıkar inşallah canmm ya bekleriz vallahi
iyi hemende sokuş telefonu ne güzel.
sizin aranızda söz nişan gibi durumlar var mıydı ?
meslekçi işte mesela şoför berber yazıcı aşcı gibi
bunlara meslekci deniliyormuş askerde

Saçma sapan konuştu resmen. Alakasız şekilde yok işte sözlencem falan keşke defol git sözlen deseydim.

hayır bebegim hayır ortalıgı bir de sen karıstırma biliyorum cok canın sıkıldı ve inan sonuna kadar haklısın da.. keske bu konusmalar yerine suan hala ondan haber bekliyor olsaydın.. istersen bugün tekrar ararsa açma teli, karışmak da istemiyorum ama inan senin gibi düşünmeye çalışarak cevap veriyorum, belki sert yapmak kafasını yerine getirir beni sakın yanlış anlama senin yüzün gülsün isterim sadece..

Ben hala dedim üzüyorsun vs saçma sapan bağırdı ne bağırıyorsun dedim sen bağırtıyorsun dedi. Töbe est ya gerçekten nankör bir insan. Ben hala normal konuştum en sonunda normal kapattık akşam müsait olursan ara dedim nöbet olmazsa ararım dedi bakalım.

canm zamana bırak düzelirse düzelir düzelmesse kendi bilir
bir tartışma bu kadar büyütülüp bu noktalara getirilmez
sende insansı yani sana yazık deil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…