2014 Yarenleri! :)

hadi bakalım bebegim sende mutlu mutlu aç telefonu sesin iyi gelsin ona, bak ceyhun da bana kızıyor telefonu aşkımm birtanemm diye açmazsam :) aklına takılıyor yani sizin de öyle olmuş olabilir bu askerlerin neye çatacağı belli olmuyor inşallah akşam arar da daha fazla üzülmezsin bebegim

Aman canım bu askerlik terimleride ayrı bi dert
Afyon rahat canım ya 100 kişiler koca askeriyede sadece az oldukları için nöbetleri çok fazla bide sürgün yeri çeşit çeşit insan varmış ama onlara bulaşmayınca bi sorun çıkmıyor.
Bizim şuan söz nişan durumumuz yok gitmeden istedi aslında ama gelince yapmayı daha mantıklı bulduk inşallah dönünce karar vericez bakalım tabi önce evlenme teklifi
Sizin varmıydı canım ordamı kalmayı planlıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Ya verdiği tepki çok fazla. Ben senin sesini duymak için arıyorum sen normal biriyle konuşuyormuşsun gibi açıyorsun diyor. Sen trip attın sen başlattın falan bu ne ya çocuk gibi. Uzatmayı seviyor böyle şeyleri yeter yani her şeyi ben mi alttan alcam bunaldım artık.

evet canm orda kalmayıda istiyordu sırf maddiyat için
ama büyük ihtimal kalmaz gelir o memleketine.
yok canm malesf daha iş yok güç yok gelince
inşallah yapacak birşeyler. o zaman olur kısmetse eğer bakalımm

sevgisinden eminsen ve biliyosanki (tabi bilemeyiz de en azından inanıyorsan) ne kadar üstüne gelirse gelsin sabırla beklediğin günlerin kıymetini bilecek, sen de bu günlerin geçeceğinden emin ol, alttan almasan dahi üstüne gitme bebegim :)

evet canm orda kalmayıda istiyordu sırf maddiyat için
ama büyük ihtimal kalmaz gelir o memleketine.
yok canm malesf daha iş yok güç yok gelince
inşallah yapacak birşeyler. o zaman olur kısmetse eğer bakalımm

Askerliğin zorluğunu görünce dayanamaz canım bencede doner memleketine :)
Hakkınızda hayırlısı canım inşallah her şey istediğiniz gibi olur

Canım ben üstüne gitmiyorum zaten. Tamam telefonu ilk açtığımda yanlış yaptım farkındayım ama bu kadar abartmamalı. Sözlenmek falan saçma şeyler sırf moralimi bozmak için yapıyor benim sevgimden emin olduğu için yapıyor. Yoksa çok afedersin hani derler ya yer mi diye askerdeyken böyle bir şey söylemek yemez yaniii. Akşam ararsa konuşcam. Canım nedense içime şu anda bir rahatlık geldi ahaha. :)

heh işte böyle cicim gülsün yüzün :) tabiki saçma saçma şeyler ya seninkine askerlik ters etki yapıyor galiba çocuklaşıyor, biliyor ki sana nazı geçer :) bence akşam arıcak hahah onun da aklı kalmıştır şimdi

O biliyor beni ne dese alttan alıyorum ya hani. Bir de moralimin bozulacağını biliyor ondan. Bir de bana dediki ben sesini duymak için arıyorum sen normal biriyle konuşuyor gibi konuşuyorsun açıyorsun telefonu dedi. :) Bakalım akşam arayacak mı. :) Canım benimki hemen sinirlenir parlar ondan sonrada trip atar bir garip. :) Yinede aklımda bir şüphe var acaba gerçek mi diye. 2 yıldır birlikteyiz ama çözemediğimiz ve çözülmeyecek bazı problemlerimiz var çünkü. Bu yüzden başkasıyla sözlenceğini düşünsene.

elimde degil kıyasliyorum

Vallahi üzme kendini ben şunu anladım bu askerlerin piskolejisi Asena gibi kendine gelecektir ama sen osamana kadar kendini üzmüyosun yıpratmıyosun morelini bozmuyorsun...neden tartıştınız
aslında tartışma da yok ortada bni tersler gibi konusuyodu bnde kizdim biraz,sonrada o hmn yatıyorum ben dedi bişey diyo mmusun dedi yok byby dedim olay bu

sana söyledim tatlım işte telefonu açış ifadene takılmış seni biraz düşündürsün diye attı ortaya bi laf sıktı canını ama çok şükür topladın kendini :) yani bebegim sen onu biliyorsun o seni, biraz düşününce anladın bak :) çözülemeyecek problem yoktur cicim zamanla herşey rayına oturur eğer nasibin oysa var sandığın problemler birden yok olur :) ilk 2 sene biz de çok anlaşmazlıklar yaşamıştık sonra birbirine alışınca elbet ortak nokta bulunuyor :)

o arayana kdr aramiyim dimi

aslında tartışma da yok ortada bni tersler gibi konusuyodu bnde kizdim biraz,sonrada o hmn yatıyorum ben dedi bişey diyo mmusun dedi yok byby dedim olay bu

Canım senin durumun iyiymiş benim ki abim aradı nisanda izne gelince bulduk birini sozlencen dedi dedi ben ictimaya gidiyorum bir şey diyor musun dedi ahahah şu an sinirden gülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…