bnde anlamadim ki tatlimCanım tam olarak ne oldu ben anlamadım ya? Anlatsan yardımcı o lmaya çalışırız belki. :)
.sana söyledim tatlım işte telefonu açış ifadene takılmış seni biraz düşündürsün diye attı ortaya bi laf sıktı canını ama çok şükür topladın kendini :) yani bebegim sen onu biliyorsun o seni, biraz düşününce anladın bak:)çözülemeyecek problem yoktur cicim zamanla herşey rayına oturur eğer nasibin oysa var sandığın problemler birden yok olur :) ilk 2 sene biz de çok anlaşmazlıklar yaşamıştık sonra birbirine alışınca elbet ortak nokta bulunuyor :)
bn
bnde anlamadim ki tatlim
.
O sinirlenince deliriyor canım bir garip. Bir kere de tartirmistik özledim dedim ben Ozlemedim dedi. İzne geldiğinde sormuştum neden böyle yaptın diye ee delirtiyorsun bnei dedi. :) sinirlendiginde her şeyi söyleyebiliyor.
ah biz kızlarr hep biz delirtiriz ama deliremeyiz
Ben deliriyorum asıl yaa. :) Benim anlamadığım bir huyu var umrunda olsa dahi umrunda değilmiş gibi davranıyor bazen. Bir keresinde de hala tanıyamadın mi beni demişti hani umursamaz gozukurjm bilmiyousun huyumu gibisinden. Çok saçma değil mi ya.
Canım 25e girecek ışte. Bende 23 yaşındayım. Siz kaç yaşındasınız. Huy ya bu maalesef.
Bozma Cnm kalbinden ne geliyorsa ona göre haraket geç morelini bozmaaslında tartışma da yok ortada bni tersler gibi konusuyodu bnde kizdim biraz,sonrada o hmn yatıyorum ben dedi bişey diyo mmusun dedi yok byby dedim olay bu
kızlar, ofisimizin olduğu sitenin içinde ev yemekleri yapan bir yer var sipariş verdiğim içi
ben 22 ceyhun 23 tatlım, hani dedim 27 28 falansa o yaşlarda da 30 yaş sendromumu ne varsa bir değişik oluyorlar
Canım ben çözemiyorum erkekleri gerçekten ya.Bugün yaptığı şey çok yanlıştı mesela. Bunun farkında olup çaba göstermesi gerekiyor. Gerçi bunun benim tavrımla da alakası var ama ben abartmıyorum bu kadar. Yan yana olunca mesela daha çok ilgilenir trip atan ben olurum. Uzak olduğumuzda da tam tersi bir durum var. Aradığında nasıl konuşsam acaba?
bence hiçbirşey olmamış gibi davran eğer sabahki olayda kalmışsa aklı tepkine şaşıracaktır, biraz da sen şaşırt bakalım belki utanır yaptığından :) mesela biz öyle yaparız tatlım hangimiz muzurluk cıkarmıssak digeri bisey olmamıs gibi davranır muzurluk cıkaran da utanıp özür diler
Hiç özür dieyecegini zannetmiyorum ama bakalim canım artık. Dediğin gibi hiçbir şey olmamış gibi yap cam o konusunu acmaza bile sonradan açarım ben.
bugünlük bu kadar stres yeter ikinize de tatlım biraz sakince konuşursunuz inşallah :)
İnşallah canım bakalım.
ayni bnmkini anlattin yaCanım ben çözemiyorum erkekleri gerçekten ya.Bugün yaptığı şey çok yanlıştı mesela. Bunun farkında olup çaba göstermesi gerekiyor. Gerçi bunun benim tavrımla da alakası var ama ben abartmıyorum bu kadar. Yan yana olunca mesela daha çok ilgilenir trip atan ben olurum. Uzak olduğumuzda da tam tersi bir durum var. Aradığında nasıl konuşsam acaba?
kızlar ofisimizin altında ev yemekleri yapan bir yer var sipariş verdiğim için de orada numaram var neyse, bizim karsı blokta bir adam var adam diyorum büyük çünkü 35 yaşlarında falan hep selam verir bende art niyet aramadım tabi yani her selam verenden şüphelensek oooo :) bugün yemek yediğimiz yerden numaramı almış, çok sinirlendim verdikleri için.. parmağımda yüzüğüm var görüyor yani ama anlayamadım ben mi art niyetli düşünüyorum.. ararsa numarasını da bilmiyorum engelleyemiyorum haliyle.. sinirlendim çok ya
tatlım ya şu muhabbete baksana deli oldum resmen bu ne saygısızlık ya
evet canim cok sukur :) oo iyi canim kutahya da rahattir insallahohh canm az kalmış bitmiş şafagınız maşallah size.
ben daha 8 kasmda gönderdim bize cook.
acemi birliğini kütahya merkez hava er eğitim tugaylıgında yapıyor..
darısı bizlerin başına inşallah.
ah tatlim benim yacok mutsuzum. .herkes kavga eder hep okuyorum dayanamamis,uyuyamamis aradi konustuk duzelttik diyosunuz. .baksaniza dun aradim bnmle konusmadan uyumus resmn bilerek aramamisacaba aramasam mi sonuçta bnmle konuşmak istemiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?