Canım yemek yediğiniz yerden numaranı aldıysa zaten işin içinde ne olduğu belli. Ararsa ağzının payını verirsin bir dahada cesaret etmez. :) Erkekler ışte ya yüzük falan vız gelir bazılarına. Ki numaranı verenler de de çok büyük bir kabahat var bu ne cüret numaranı veriyorlar.
ay yakıştıramadım hiç yani kocaman adam ne işi olur benle, o yüzden sorayım dedim ben mi art niyetliyim diye ama haklısın tatlım.. ay ne işler ya
sindiremiyorum bi türlü ya nasil bni aramadan uyur büyük bi olay yokkievet canim cok sukur :) oo iyi canim kutahya da rahattir insallah
amiiin zaman su gibii aksiiin gitsin insallahh :)
ah tatlim benim yavalla benim ki adim atmadi ben attim da oyle iyice baristik kuzum.. bence baskalarina sorma ara yada arama demek dogru degil gibi kuzum benim icinden geleni yap. seni cok sevdigini hepimiz biliyoruz yanina geldiginde ki o mutlulugu hatirla canim :)
canim sinir cok kotu bisey istesindiremiyorum bi türlü ya nasil bni aramadan uyur büyük bi olay yokki
umarım öyledir ..aklıma bınbır turlu sey geliyorcanim sinir cok kotu bisey istehepsini öfkesinden yapiyor bence yoksa yani seni sevmediginden degil canim benim
canıım hoşgeldin aramızaaanasılsınız.. bende katılıym dedimm aranıza :)
hosgeldin bebişim..bnde ısten geldım birazdan ders basına oturucam sen nasılsın napıyosun:) bızde senı özledikcanıım hoşgeldin aramızaaa
kızlar ben geldiiiim, çok kötü bir gündü ya yorgunluk stres hastalık vs. derken ama çok şükür eve geldim ya keyfim yerine geldi. yarın toplantım vardı izin aldım taşınma muhabbeti için. söyledim temizlik toparlanma işi falan sağolsun kırmadılar beni hihineyse ki şükür evimdeyim velhasıl kelam sizler napıyosunuz bakalım canikomlar özledim sizleriii
oyle balim oyle sakin skma sen caniniiii arar seni, o arazsa sen ararsinumarım öyledir ..aklıma bınbır turlu sey geliyor
canıım hoşgeldin aramızaaa
kızlar ben geldiiiim, çok kötü bir gündü ya yorgunluk stres hastalık vs. derken ama çok şükür eve geldim ya keyfim yerine geldi. yarın toplantım vardı izin aldım taşınma muhabbeti için. söyledim temizlik toparlanma işi falan sağolsun kırmadılar beni hihineyse ki şükür evimdeyim velhasıl kelam sizler napıyosunuz bakalım canikomlar özledim sizleriii
canımsınn hoşbulduuk, eve geldim keyfim yerine geldi çok şükürrr çalış tabi kuzum ama burayı da ihmal etme bak özletme kendiniihosgeldin bebişim..bnde ısten geldım birazdan ders basına oturucam sen nasılsın napıyosun:) bızde senı özledik
hoşbulduk bebeğiim çok sağol Allah razı olsunn, aaa ne güzell arar rahat rahat inşallahh konuşursunuz doya doyaoyle balim oyle sakin skma sen caniniiii arar seni, o arazsa sen ararsin
sende hosgeldin pofuduguuum oy oy gecmis olsun kiyamam :) simdi dinlenme vakti :) bende erdiden haber bekliyorum ailesi gitti yanina birlikteler suan evci izni diye cikti iste :)
mendeee ozledim kizzz
hoşbulduk canmm benm cok cok teşekkür ederim...canıım hoşgeldin aramızaaa
Askerliğin zorluğunu görünce dayanamaz canım bencede doner memleketine :)
Hakkınızda hayırlısı canım inşallah her şey istediğiniz gibi olur
tatlım bunu dağıtım izni için soruyorsan dağıtım izninde ekstra yol izni yok 7 günse mesela 7 gün içinde teslim olmak zorunda
o arayana kdr aramiyim dimi
evet canim cok sukur :) oo iyi canim kutahya da rahattir insallah
amiiin zaman su gibii aksiiin gitsin insallahh :)
ah tatlim benim yavalla benim ki adim atmadi ben attim da oyle iyice baristik kuzum.. bence baskalarina sorma ara yada arama demek dogru degil gibi kuzum benim icinden geleni yap. seni cok sevdigini hepimiz biliyoruz yanina geldiginde ki o mutlulugu hatirla canim :)
20 yaşındayım nişanlıyım canım anaokulu öğretmeniyim nişanlım Kayseride şafak 172 bu kadar yeterlidir sanırımhoşbulduk canmm benm cok cok teşekkür ederim...
cok geçmiş olsun kendine böyle yüklenme bakıyım
bende biraz derslerime calıştım solugu yine burda aldımm
sen kendinden bahset bakym bir bana bilmiyorum ben seni :)
amin bebeiğimm inşallah kuzummm benm :)
sanırım anladımm
canm son durum ne ne yaptınız düzelme vr mı haber vr mı
canm herkez öyle diyor ama hiç rahat değilmiş..
sabahtan gece 10 30 a kadar eğitim yapıyorlarmış
canları cıkıormuş..
bak bugün arayamadı bile aradıgında günde bir kere arıyor 1 2 dakika bir şey bugün öyle bile arayamadı
selam canııımne çok alıntı yapmısım ya selam kızlar
oyy maşallah canmm şimdi görevini yapıyormusun :)20 yaşındayım nişanlıyım canım anaokulu öğretmeniyim nişanlım Kayseride şafak 172 bu kadar yeterlidir sanırım
sen de bahset canım tanışalım
selam canııım
hmm hayırlısı olsun canım hakkınızda, evet canım yapıyorum görevimi özel bir anaokulunda çalışıyorum. nişanlımın da gelince kendine pastane açmak gibi bir niyeti var bakalım kendi işine devam edecek yani geldiğinde de canımoyy maşallah canmm şimdi görevini yapıyormusun :)
bende 21 yaşındayım konyalıyım
askerim acemi birliğini kütahya merkez hva er eğitim tugaylıgında yapıyor. uzun dönem 8 kasmda teslim oldu
15 gün sonra gelecemiş dağıtım iznine şoför olmuş safagımız daha cok..
bende adalet okuyorum son senem
çalışıyordm ama işi bırakmak zorunda kaldım malesef tamda zamanında kurslara felan yazldm kafam dagılsın diye
aramızda söz nişan gibi durumlar yok daha canm 3 yıldır birlikteyiz
senin sevdiceğin ne iş yapacak gelince peki :)
inşallah canm hakkınızda hayırlısı ne ise olsun bakalım :)hmm hayırlısı olsun canım hakkınızda, evet canım yapıyorum görevimi özel bir anaokulunda çalışıyorum. nişanlımın da gelince kendine pastane açmak gibi bir niyeti var bakalım kendi işine devam edecek yani geldiğinde de canım
hepimizin hakkında hayırlısı kuzucuğuuminşallah canm hakkınızda hayırlısı ne ise olsun bakalım :)
aminn sende allah razi olsun kuzumcanımsınn hoşbulduuk, eve geldim keyfim yerine geldi çok şükürrr çalış tabi kuzum ama burayı da ihmal etme bak özletme kendinii
hoşbulduk bebeğiim çok sağol Allah razı olsunn, aaa ne güzell arar rahat rahat inşallahh konuşursunuz doya doya
ohh daha ne olsun ne güzel işte canım yaşasın whatsapp keşke biz de whatsapp kullanabilsek bak efkarlandımaminn sende allah razi olsun kuzum
ailesi cikmis yola buda otele gecmis odada telefon yokmus ya whatsapa devam artik :/
sizde kullanirsiniz insallah en kisa zamanda csnim:) simdi de uyudu beyfendi 2 saat sonra uyandircakmisimohh daha ne olsun ne güzel işte canım yaşasın whatsapp keşke biz de whatsapp kullanabilsek bak efkarlandım
inşallah canım, kız bırak çocuk dışarı çıkmış uyusun dinlensin azcık :)sizde kullanirsiniz insallah en kisa zamanda csnim:) simdi de uyudu beyfendi 2 saat sonra uyandircakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?