2014 Yarenleri! :)

pofim ailn askerden önce nisana nasıl ikna oldu yaşında kucuk
biz istedik canım nişanlımla, benim hep hevesim vardı askerimi nişanlı beklemek istiyorum diye yani aileler tanıştı önce ben onun ailesiyle sonra o benim ailemle ve en son iki aile tanıştı çok şükür konuşuldu anlaşıldı, ailem çok sevdi güvendi nişanlım da işin de gücünde baktılar biz de istiyoruz diretmediler tabiki babam çok zor kabullendi başta kabullenmedi hatta çok şükür zamanla kabullendiler onayladılar öylelikle oldu canım hiçte pişman değilim çok şükür Allahıma her şey güzel gidiyor

ne guzel, cok sevindim tatlim Allah tamamına erdirsin inşallah

off be okurken icim bi tuhaf oldu :) allahim ayirmasin kuzum cok guzel seyler yasamissiniz ne guzel sorunsuz skntisiz mis gibi nisan olmus valla:) darisi basimiza

off be okurken icim bi tuhaf oldu :) allahim ayirmasin kuzum cok guzel seyler yasamissiniz ne guzel sorunsuz skntisiz mis gibi nisan olmus valla:) darisi basimiza
aminn çok sağol bebeğim çok şükür Allahıma en büyük dileğim böyle hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde yuva kurabilmek amin canım hep hayırlısını isteyin Rabbimden varsın hayalinizdeki gibi olmasın ama evleneceğim adam bu diyorsanız o kişiyi sakın kaybetmeyin kimsenin dolduruşuna gelmeyin kulağınızı tıkayın herkese Rabbim de bu sevgiyi görünce karşılığını kısmetini veriyor bebeğim

aynen kuzum herseyin hayirlisi insallah.. bizim ki zor ama babamlar vermeyecekler gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…