yaaaa deme kız öyleeneee pofim sen kucukmussun ya bnde oyle nisanli flb gorunce buyuk sanmıştım:)
kuzum şaşırdım valla:)yaaaa deme kız öyle
olsun kuzum kafanı iyice toparlarsın güzelce çalışırsın inşallahbn geldim kizlar..derste çalışamadim ztn kafami veremedim bi türlü derse
sen kaç yaşındasin ki kuzumkuzum şaşırdım valla:)
insallh kuzum..24 yasindayim bnde:)olsun kuzum kafanı iyice toparlarsın güzelce çalışırsın inşallah
sen kaç yaşındasin ki kuzum
hmm iyi bakalım canım en genç benim heralde burda hahainsallh kuzum..24 yasindayim bnde:)
banane bananeinşallah canım, kız bırak çocuk dışarı çıkmış uyusun dinlensin azcık :)
benim de böyle dediğime bakma ya aynı şey benim de başıma gelse ben de banane derdim açıkçasıbanane banane:)
biz istedik canım nişanlımla, benim hep hevesim vardı askerimi nişanlı beklemek istiyorum diye yani aileler tanıştı önce ben onun ailesiyle sonra o benim ailemle ve en son iki aile tanıştı çok şükür konuşuldu anlaşıldı, ailem çok sevdi güvendi nişanlım da işin de gücünde baktılar biz de istiyoruz diretmediler tabiki babam çok zor kabullendi başta kabullenmedi hattapofim ailn askerden önce nisana nasıl ikna oldu yaşında kucuk
siz o günden beri konuşmadınız mı canım olayları kaçırdım da azcıkyine aramadi
arar ınsallah canm ya. benmkı aradı ama ben yıne sesım tıtreyerek konstmyine aramadi
yok konusmadiksiz o günden beri konuşmadınız mı canım olayları kaçırdım da azcık
ne guzel, cok sevindim tatlim Allah tamamına erdirsin inşallahbiz istedik canım nişanlımla, benim hep hevesim vardı askerimi nişanlı beklemek istiyorum diye yani aileler tanıştı önce ben onun ailesiyle sonra o benim ailemle ve en son iki aile tanıştı çok şükür konuşuldu anlaşıldı, ailem çok sevdi güvendi nişanlım da işin de gücünde baktılar biz de istiyoruz diretmediler tabiki babam çok zor kabullendi başta kabullenmedi hattaçok şükür zamanla kabullendiler onayladılar öylelikle oldu canım hiçte pişman değilim çok şükür Allahıma her şey güzel gidiyor
yok konusmadik
amin canım darısı tüm bekarlarımızın başına inşallahne guzel, cok sevindim tatlim Allah tamamına erdirsin inşallah
biz istedik canım nişanlımla, benim hep hevesim vardı askerimi nişanlı beklemek istiyorum diye yani aileler tanıştı önce ben onun ailesiyle sonra o benim ailemle ve en son iki aile tanıştı çok şükür konuşuldu anlaşıldı, ailem çok sevdi güvendi nişanlım da işin de gücünde baktılar biz de istiyoruz diretmediler tabiki babam çok zor kabullendi başta kabullenmedi hattaçok şükür zamanla kabullendiler onayladılar öylelikle oldu canım hiçte pişman değilim çok şükür Allahıma her şey güzel gidiyor
aminn çok sağol bebeğim çok şükür Allahıma en büyük dileğim böyle hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde yuva kurabilmekoff be okurken icim bi tuhaf oldu :) allahim ayirmasin kuzum cok guzel seyler yasamissiniz ne guzel sorunsuz skntisiz mis gibi nisan olmus valla:) darisi basimiza
aynen kuzum herseyin hayirlisi insallah.. bizim ki zor ama babamlar vermeyecekler gibi..aminn çok sağol bebeğim çok şükür Allahıma en büyük dileğim böyle hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde yuva kurabilmekamin canım hep hayırlısını isteyin Rabbimden varsın hayalinizdeki gibi olmasın ama evleneceğim adam bu diyorsanız o kişiyi sakın kaybetmeyin kimsenin dolduruşuna gelmeyin kulağınızı tıkayın herkese Rabbim de bu sevgiyi görünce karşılığını kısmetini veriyor bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?