sebep ne kuzum peki vermemeleri için?aynen kuzum herseyin hayirlisi insallah.. bizim ki zor ama babamlar vermeyecekler gibi..
beni istanbula gelin gidemezsin dicekler canim biliyorum. anneme soyledigimde ilk tepkisi hemen ayriliyosun olmustu sonra ben seni vermem turkiyeye diye tutturmustusebep ne kuzum peki vermemeleri için?
Canım sana bir olay anlatayım arkadaşım anlattı bana da. Kızın çalıştığı yerde patronla ondan başka kimse yokmuş o gün. Adam elinde bikinilerle gelmiş bunları kızıma aldım dener misin içeri geçip diye. Düşün yani kocaman adam. :)
aynen canııım hoşgeldinnnn sen de iyi akşamlarrrrrİyi akşamlar kızlarrrAkşam oldu herkes toplanıyor ne güzel
hmm ah bu zorluklar ahhh ee ne düşünüyorsunuz kuzum birbirinize güveniyorsanız sağlam bir ilişkiniz varsa arkasında durun muhakkakbeni istanbula gelin gidemezsin dicekler canim biliyorum. anneme soyledigimde ilk tepkisi hemen ayriliyosun olmustu sonra ben seni vermem turkiyeye diye tutturmustu
hoşgeldiin iyiyiz teşekkürler sen nasılsııınIyi aksamlar kizlar nasilsnz
Bende iuiym cok sukur aranza gelm ddm yeni saylrm bnde :)hoşgeldiin iyiyiz teşekkürler sen nasılsııın
hoşgeldin canım şafak kaçBende iuiym cok sukur aranza gelm ddm yeni saylrm bnde :)
Hos buldum cnm 354 :)) seninhoşgeldin canım şafak kaç
172 bebeğim, askerin nerde yapıyor görevini canııım :)Hos buldum cnm 354 :)) senin
Darisi bnmkine ya gecmick gbi gelio bana :) ankarada cnm senin askern nerde yapio172 bebeğim, askerin nerde yapıyor görevini canııım :)
Kayseri canım, geçiyor arkadaşım yaa ben bu sayfayı nişanlım gitmeden 6 ay önce açmıştım hahah bak şimdi yarıladık bile çok şükürrDarisi bnmkine ya gecmick gbi gelio bana :) ankarada cnm senin askern nerde yapio
Haklsn cnm ya bakma saymasam hemen gecer anlamam gectgni saymcm bu defa acemide rahat ariyamiyor pek. Ustada rahat eder insallah saglkli bi seklde gelrler insallah cnm:)Kayseri canım, geçiyor arkadaşım yaa ben bu sayfayı nişanlım gitmeden 6 ay önce açmıştım hahah bak şimdi yarıladık bile çok şükürrgün geldi bunaldık ağladık ettik gün geldi umutlarımızı hayallerimizi paylaştık öyle böyle geçiyor
Hos buldum cnm naslsn:)İyi akşamlar tatlım hoşgeldinn
Hos buldum cnm naslsn:)
inşallah canıım hepimizin tek temennisi buuHaklsn cnm ya bakma saymasam hemen gecer anlamam gectgni saymcm bu defa acemide rahat ariyamiyor pek. Ustada rahat eder insallah saglkli bi seklde gelrler insallah cnm:)
kuzum napıyosuunnŞükür cnm sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?