2014 Yarenleri! :)

Tatlım neler var çok doğru söylüyosun artık abi de diyemiyoruz kimseye ne günlere kaldık.. Aradı mı tatlım askerin merak ettim

İyi akşamlar kızlarrr Akşam oldu herkes toplanıyor ne güzel
aynen canııım hoşgeldinnnn sen de iyi akşamlarrrrr
beni istanbula gelin gidemezsin dicekler canim biliyorum. anneme soyledigimde ilk tepkisi hemen ayriliyosun olmustu sonra ben seni vermem turkiyeye diye tutturmustu
hmm ah bu zorluklar ahhh ee ne düşünüyorsunuz kuzum birbirinize güveniyorsanız sağlam bir ilişkiniz varsa arkasında durun muhakkak

Darisi bnmkine ya gecmick gbi gelio bana :) ankarada cnm senin askern nerde yapio
Kayseri canım, geçiyor arkadaşım yaa ben bu sayfayı nişanlım gitmeden 6 ay önce açmıştım hahah bak şimdi yarıladık bile çok şükürr gün geldi bunaldık ağladık ettik gün geldi umutlarımızı hayallerimizi paylaştık öyle böyle geçiyor

Haklsn cnm ya bakma saymasam hemen gecer anlamam gectgni saymcm bu defa acemide rahat ariyamiyor pek. Ustada rahat eder insallah saglkli bi seklde gelrler insallah cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…