:)) Şöyle söyliyimm , ben gidene kadarr yanında hiç ağlamadım ve dedim ki yolcu ederkende aglamayacağım .. Gün geldi mahallede eşi dostu sarıldı veda etti benim boğazım düğümlenmeye orda başladı sıktım kendimi sıktımm.. Sonra otogara geldik annesi babası vs herkes ordaydı kalkış saati geldi önce annesine sarıldı annesi feryat figan.. Onu gorunce gozlerım bi doldu zatenSonra sıra bna geldi sevdiceğimin sarılmasıyla hıçkırıklara boğuldum yani öyle olmuyor malesef hele otobusun camından ona el sallamak. Morelinizi bozmak ıstemıyorum ama olacakları soyluyorum hele ki otogara gıdecekseniz , ordan ayrılması daha zor oluyor.. Ama aradığı ilk telefonda cocuk gibi oluyosunuz mutluluktan o ayrı tabi. Kesinlikle sıkmayın kendinizi ağlamıcam diiye,patlaması daha kötü oluyor. Bide onun ağladığını gördüm ben .... devam edemiiciiim.
İkinci vedalaşmamızda sevgilimde öyle söyledi ağlamamıştım.. iyi ki ağlamadın hayatta giremezdim askeriyeye dedi. Ama ilk bambaskaydı ya bide annesini falan gordum aglarken hayatta tutamam kendimi zaten duygusalım. Sıktım sıkabildiğim kadar bogazm yumrulandı. Birazda güç meselesi tabii.
Merhaba canımben varımmmmm
varmı kimsecikler birşeyler sormak istiyorum
Hatay çurçurummgözümüzaydın canım
işine yarar mıyım bilmem ama ben de varım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canım
Ya ben bu asker işlerinden pek anlamam
bana bugün sevgilim dedi ki ağustosta gidiyorum
tecili 2016ya kadardı benim akıllı gitti bugün bozdurdu
topiclerin isimlerine bakıyorum 93/3 , 94/1 yada işte 354.dönem 347.dönem fln
bunlar ne oluyor acaba
birde uzun dönem bir yıl oldu ya tam olarak 365 gün mü sürüyor nasıl oluyor bu şafak sayma olayı
ooooffffff
Merhaba canım
Ya ben bu asker işlerinden pek anlamam
bana bugün sevgilim dedi ki ağustosta gidiyorum
tecili 2016ya kadardı benim akıllı gitti bugün bozdurdu
topiclerin isimlerine bakıyorum 93/3 , 94/1 yada işte 354.dönem 347.dönem fln
bunlar ne oluyor acaba
birde uzun dönem bir yıl oldu ya tam olarak 365 gün mü sürüyor nasıl oluyor bu şafak sayma olayı
ooooffffff
Hoofffff bari kasımda gitseydi yaa ağustos neeeevalla canım uzun dönem yapacaksa evet 365 gün sürüyor.. mesela bu sene tecilsiz yani yaşı geldiği icin 94luler gidiyor subatta giderse 94/1 mayista giderse 94/2 agustosta giderse 94/3 kasimda giderse 94/4 oluyor benim nisanlim mayista gidecek mesela 94/2 tertip oluyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmmm anladım canım bu 354. dönemler fln kısa dönemler oluyorcanım şimdi şöylee, vakti zamanında gidiyorsa eğer, genelde doğum yılı ve gittiği grup olarak anılıyor, 94/1 demek, 94 doğumlu ve 1 grup demek yani ve bildiğim kadarıyla uzun dönem oluyor.
üniversiteydi, işti güçtü falan filan askerliği baya baya öteleyenler yani kısa dönem gidenler, dönem adı olarak anılıyor. mesela biz şubatta gönderdik, kısa dönem, 354. dönemin 1. grubuyuz, martta gidenler oldu yine kısa dönem, onlar 354. dönemin 2. grubu. mayısta gidecek yeni kısa dönem grup, 355. dönem olacak.
uzun dönem, toplam 365 gün oluyor izinlerle birlikteee
Hmmm anladım canım bu 354. dönemler fln kısa dönemler oluyor
uzun dönemleri 94/1 94/2 ..... oluyor...
Benimki uzun dönem gidecek işte oooffff lisans tamamlayıp ksa dönem gidecekti
ama açık öğretim sınavlarını çok aksattı senesi uzadı
bugünde bir akıllılık edip gitmiş bozdurmuş tecili ağustosta gidecem diyor
bunun geri dönüşüde olmaz dimi yeniden tecil ettiremez:26:
Hoofffff bari kasımda gitseydi yaa ağustos neeee
sanki askerlikle yandı tutuştuuu kızayım mı halime mi ağlıyayım bilemedimmm..
Anladım canım benimki 94/3 oluyor yanii çok sağol
anladım canım çok sağolevet canım dönem adıyla anılanlar, kısa dönem oluyor genellikle..
geri dönüşü olur mu olmaz mı bilmiyorumm :26:
sağol canım cümlemizeSimdiden allah kolaylik versin :)
Benimki inş usta için başka yere göndermezler ustayıda ankarada yapar inş hem yakın gidip görürüm 2 haftada bir başka bir yere verirlerse benim bittiğim andır.
Yarın aşkım dağıtım iznine geliyooooorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?