2014 Yarenleri! :)

Biz seninle ayni devredeniz kuzu :) bnmde sanirim safagim 355:) ama ben hafta hafta saymaya karar verdim azalincaya kadar:) oyuzden safak 51:):):):):):):) 51hafta kulaga daha hos geliyo hehe:)
Aynen kuzum saymylm azalnca sayarz dha hizli gecer eminim ilk gittgnde cok zor gelsi ama alstm gbi baska carem yk:)

aynen canııım hoşgeldinnnn sen de iyi akşamlarrrrr

hmm ah bu zorluklar ahhh ee ne düşünüyorsunuz kuzum birbirinize güveniyorsanız sağlam bir ilişkiniz varsa arkasında durun muhakkak
allaha sukur 4 senedir beraberiz canim hersey guzel gidiyo cok seviyoruz birbirimizi :) nickim gibi bana huzur verdigi icin ayri bi seviyorum erdimi :) bakalim hersey istemeye geldiklerinde belli olacak canim

Kizlaaaar yuregim sizlaar :) :) :) napiosunuz bakalim :)
iyiyiizz hanımefendii siz nasılsınııızz oturuyorum öyle boş boş sen napıyosunn
Napıyım kuzu işten geldim derse oturasım gelmedi, askerim nöbetteyken aklım onda.. Dedim bari bizim kızların yanına gideyim :) sen napıyosun bebegimm , biraz iyileşebildin mi
en iyisini yapmışsın kuzum valla 7/24 burdayız biz hahah bugün işte çook fenalaştım canım bir de tansiyonum düştü elim ayağım kesildi gözlerim karardı falan zor toparlandım ama şuan iyiyim çok şükür mide bulantım var biraz

Aynen oyle cnm yksa zamanmz gecmez:)
kesinlikle

allaha sukur 4 senedir beraberiz canim hersey guzel gidiyo cok seviyoruz birbirimizi :) nickim gibi bana huzur verdigi icin ayri bi seviyorum erdimi :) bakalim hersey istemeye geldiklerinde belli olacak canim
hakkınızda hayırlısı olsun canımın içiii inşallah hayırlı haberlerini de alırıızz :nazaR:

Senin safak kac canm uzlme ya uzlsen de orda en iyisi skma canini zaman byle dha hemn gecer ki onlrda istmz uzlmemzi ALLAH buyuk neler gecmiyor buda gecer:)

269 tatlım, evet tatlım ona yansıtmıyorum bu halimi zaten yoksa çok kızıyor bana Amin tatlım hayırlısıyla geçecek :)

Aynen kuzum saymylm azalnca sayarz dha hizli gecer eminim ilk gittgnde cok zor gelsi ama alstm gbi baska carem yk:)
Insanlar annelerini babalarini evlatlarini kaybediyolarda hayatlari dvam ediyo bebegim.. Allahin izniyle aslanlar gibi yapicaklar askerliklerini gelicekler:) ozlem ayri bisi tabii ama guru verici bi durum:):):)

269 tatlım, evet tatlım ona yansıtmıyorum bu halimi zaten yoksa çok kızıyor bana Amin tatlım hayırlısıyla geçecek :)
Aynen cnm belli etme onlara moral vermek lazm ama bak sevnmen lazm bnm safagi sylym sna icn rahatlr senin az kalms bnm dha 354:)) bnm bunalma grmem lazm aslnda.d.d

Aman cicim dikkat et kendine, iyi ol hep inşallah :) haftasonu tatilin varsa dinlen bol bol

Insanlar annelerini babalarini evlatlarini kaybediyolarda hayatlari dvam ediyo bebegim.. Allahin izniyle aslanlar gibi yapicaklar askerliklerini gelicekler:) ozlem ayri bisi tabii ama guru verici bi durum:):):)
Aynen oyle cnm sinav bu hem onlar icn hem bzm icin degisrlr askerde dyrlar insallah hep iyi yonde degsrler. Hem soylede dusnmek lazm tek engel askerlkti mesela onunden kalkar yapip gelrlr dha askere gtmyn sevgilr napsnlar bz dha sanslyz onlrdn bnce:)

Aynen cnm belli etme onlara moral vermek lazm ama bak sevnmen lazm bnm safagi sylym sna icn rahatlr senin az kalms bnm dha 354:)) bnm bunalma grmem lazm aslnda.d.d

Ah kuzucum ya senin safagınla icim rahatlar mı hic olurmu öyle sey sadece zamanın geçtiğine şükrediyorum :) senin moral süper tatlım, sakın girme bunalıma :)

Iyim kuzum :) ceyizim icin kirpi ipinden klozet takimi yapiorum :) puf puf cook guzel oluyooo :) mesgale olsun dedim basladim ama ordukce oresim geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…