Ilk gittignde cok zorlandm kuzum vedalasrken aglasm snra cok sukur aglamadm soz verdm kendsne aglmcm die ailemle vakt gecryrm muzk dnlemyrm slow falan huznlernrm cnku dikkat edyrm byle seylere :) insallah saglkli bi seklde bitirrler kuzum ALLAHin iznyle:)Ah kuzucum ya senin safagınla icim rahatlar mı hic olurmu öyle sey sadece zamanın geçtiğine şükrediyorum :) senin moral süper tatlım, sakın girme bunalıma :)
Kesinlikleee kuzucuuum ayneen oyleee :) ohhh yapsinlar gelsinler askerlik engelini kaldiralim ortadaaan :)Aynen oyle cnm sinav bu hem onlar icn hem bzm icin degisrlr askerde dyrlar insallah hep iyi yonde degsrler. Hem soylede dusnmek lazm tek engel askerlkti mesela onunden kalkar yapip gelrlr dha askere gtmyn sevgilr napsnlar bz dha sanslyz onlrdn bnce:)
inşallah canım ama midem çok fena yaa, var canım da taşınma telaşemiz var dinlenemicem malesef hiçAman cicim dikkat et kendine, iyi ol hep inşallah :) haftasonu tatilin varsa dinlen bol bol
ayy ne güzell kolay gelsinn kuzum bitirince resmini de atarsıınnIyim kuzum :) ceyizim icin kirpi ipinden klozet takimi yapiorum :) puf puf cook guzel oluyooo :) mesgale olsun dedim basladim ama ordukce oresim geldi :)
Aynen kuzum bn bde annemden atki islemesni ogrencm yapacm izne geldgnde verecem kendsne bos bos otryrm evde zaman gecsn oyalanym hem el emefi bse yapm kendne ddm sninde fkrne yatrsa yap bnce:)Kesinlikleee kuzucuuum ayneen oyleee :) ohhh yapsinlar gelsinler askerlik engelini kaldiralim ortadaaan :)
Ebeeeet basladim bebegim yavas yavas yapiyorm:) askim askerden gelinceye kadar bitireyim cogunlugunu :) o gelince mobilya dekorasyon gibi eglenceli seyler kalsin :) rabbim nasip ederse niyetim boyle tatlisiiim:)Ceyiz islerine basladın mı bebegim, ay benim ne elimden geliyor öyle beceriler ne de ceyize basladım
inşallah canım ama midem çok fena yaa, var canım da taşınma telaşemiz var dinlenemicem malesef hiç
ayy ne güzell kolay gelsinn kuzum bitirince resmini de atarsıınn
Selam canim iyiyz cok sukur sen naslsn:)slmmm kızlar nasılsınızz :)
Atarim tabii bitanem :) bi sag salim bitireyumdeee hemen gosteririm sizeee:)inşallah canım ama midem çok fena yaa, var canım da taşınma telaşemiz var dinlenemicem malesef hiç
ayy ne güzell kolay gelsinn kuzum bitirince resmini de atarsıınn
iyiyizz canıım hoşgeldiin sen nasılsııınslmmm kızlar nasılsınızz :)
aynen valla çok sağol canıımTatlım Allah kolaylık versin, taşınmak toplanmak yerleştirmek oo :)
hadi inşallah canım beniiimAtarim tabii bitanem :) bi sag salim bitireyumdeee hemen gosteririm sizeee:)
Ebeeeet basladim bebegim yavas yavas yapiyorm:) askim askerden gelinceye kadar bitireyim cogunlugunu :) o gelince mobilya dekorasyon gibi eglenceli seyler kalsin :) rabbim nasip ederse niyetim boyle tatlisiiim:)
iyi olmak için çaba harcıyorum hem askerle sıkıntılar hemde dersler bunaldım valla :)Selam canim iyiyz cok sukur sen naslsn:)
Olabilir bebegim ben daha once ormustum ona atki ama askerdeyken daha anlamli daha guzel olur :):)Aynen kuzum bn bde annemden atki islemesni ogrencm yapacm izne geldgnde verecem kendsne bos bos otryrm evde zaman gecsn oyalanym hem el emefi bse yapm kendne ddm sninde fkrne yatrsa yap bnce:)
hoşbuldum canımmm :) iyi diyelim iyi olsun yaaa :)iyiyizz canıım hoşgeldiin sen nasılsııın
aynen valla çok sağol canıım
hadi inşallah canım beniiim
canım limon içmeyi dene. yada şekerli su içkızlar ya mide bulantısına ne iyi gelir fikri olan söylesin ya bugün okulda da böyle oldum el ayak titremesi mide bulantısı yine başladı aynı şeyler
Aynen oyle cnm bde fenerbahceli ya kendsi sari lacivert orerm cok sevnr kereta.d.dOlabilir bebegim ben daha once ormustum ona atki ama askerdeyken daha anlamli daha guzel olur :):)
kızlar ya mide bulantısına ne iyi gelir fikri olan söylesin ya bugün okulda da böyle oldum el ayak titremesi mide bulantısı yine başladı aynı şeyler
hoşbuldum canımmm :) iyi diyelim iyi olsun yaaa :)
şekerli suyu düşünmek bile daha çok bulandırıyor midemi ya işe yarar mı dersin deneyeyim micanım limon içmeyi dene. yada şekerli su iç
kızlar ya mide bulantısına ne iyi gelir fikri olan söylesin ya bugün okulda da böyle oldum el ayak titremesi mide bulantısı yine başladı aynı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?