Cnm tylilhat cok ii gelr ama yoktr belki sende. sen sicak suya limon sık ic cok ii gelrcanım limon içmeyi dene. yada şekerli su iç
geçmezse onu yarın alırım artıkta bugün ikinciye böyle oluyorum bir yandan da el ayak titremesi halsizlik baş dönmesi göz kararması çok acayibim şuan yaİlac önerebilirim tatlım dogal yollar bilmiyorum.. Emedur diye bir hap mide bulantısına iyi geliyor cicim :)
kizlarr bn geldim askerim aradi ki1 saat konustum ilk sesini duydum aglamaya basladim cok üzüldü kiyamam..moral verdi bna duzelttik cok sukur...dunde kavga etmiş ust devreler komutan sinirliymis erknden uyumaya gondermis bunlari ondan aramamis ..icim öyle rahatladi ki anlatamam
olabilir kısa aralıklarla Çarşamba günü 4 posta havuza girdim su bana soğuk geldi baya bir de havuza gir çık yaptım sürekli kesin orda kaptım şifayı yaCanım geçmiş olsun çok sık miğde bulantısı yaşayan biri olarak kahve ve limon karışımı miğde bulantısına iyi gelir ama sen üşütmüşsün bence
geçmezse onu yarın alırım artıkta bugün ikinciye böyle oluyorum bir yandan da el ayak titremesi halsizlik baş dönmesi göz kararması çok acayibim şuan ya
hoşgeldiin çok sevindiimm kuzucum ya bak bu huzur da bambaşka dimiiiiikizlarr bn geldim askerim aradi ki1 saat konustum ilk sesini duydum aglamaya basladim cok üzüldü kiyamam..moral verdi bna duzelttik cok sukur...dunde kavga etmiş ust devreler komutan sinirliymis erknden uyumaya gondermis bunlari ondan aramamis ..icim öyle rahatladi ki anlatamam
var var thylot hem üşütmüşsem onu da toparlar belki birazCnm tylilhat cok ii gelr ama yoktr belki sende. sen sicak suya limon sık ic cok ii gelr
cok bunaldim ya aklima birsürü sey geldi. .tam elime aldım teli aramaya basladim hep mesguldu..bi durdum baktım telefonum caliyo..sevdicegim:) acar acmaz koyverdim gözyaşlarımi:)..subatta izine gelicek inşallahÇ ok sevindim canım bak bütün gün boşuna kuruntu yapmışsın :)
Canım geçmiş olsun çok sık miğde bulantısı yaşayan biri olarak kahve ve limon karışımı miğde bulantısına iyi gelir ama sen üşütmüşsün bence
Cnm sen askri cok dusnme o bi seklde gununu gecryrdr sen sadce dua et skma canini cnku zaman hc gecmz ve dersne konsantre olamazsn o yzden canini skma hiç bnmkde askerde ama canimi skaram zaman hc gecmz o yzdn sklmaiyi olmak için çaba harcıyorum hem askerle sıkıntılar hemde dersler bunaldım valla :)
canım benim malesef iltihaplarla sorunum var bir kere daha böyle olmuştu iltihap artınca mideye vuruyordu onun yanı sıra bu belirtileri de görüyordum geçmezse giderim canım zaten gece veya sabah kuzum çünkü çok rahatsızım bu durumdan keyfim kaçtı yineTatlım baska birseyin belirtisi olmasın bir doktora gitsen
kizlarr bn geldim askerim aradi ki1 saat konustum ilk sesini duydum aglamaya basladim cok üzüldü kiyamam..moral verdi bna duzelttik cok sukur...dunde kavga etmiş ust devreler komutan sinirliymis erknden uyumaya gondermis bunlari ondan aramamis ..icim öyle rahatladi ki anlatamam
hemde nasil kuzum yaa ustumden büyük yuk kalkti resmn..cok mutluyum suan:)hoşgeldiin çok sevindiimm kuzucum ya bak bu huzur da bambaşka dimiiiii
var var thylot hem üşütmüşsem onu da toparlar belki biraz
kendim ölüm döşeğinde gibi hissettim yaapofudukk geçmiş olsun canım belirtiler hiç normal bi soguk algınlıgı gibi değil ya bi doktora gorun bence
o zaman limonlu su iç normalde işe yarar senin tansiyon falan düşmüş galiba çünkü içebilirsen iç ama daha kötü olurum diyosan içme hiçşekerli suyu düşünmek bile daha çok bulandırıyor midemi ya işe yarar mı dersin deneyeyim mi
yaa çok şükür bitanem çok sevindim senin adınaaa :)hemde nasil kuzum yaa ustumden büyük yuk kalkti resmn..cok mutluyum suan:)
Cnm sna yazdm ama yanls yere yazmsm . gecms olsn oncelkle. Tylilhat cok iyi gelr dmstm ama yktr sende belki bak talcit ilacda var oda iyi gelr oda yksa sicak suya limon sık ic oda gecirir. Hemsirelk bolumunu okudm bde ecznde calstgm icm bilrm butur seylerikızlar ya mide bulantısına ne iyi gelir fikri olan söylesin ya bugün okulda da böyle oldum el ayak titremesi mide bulantısı yine başladı aynı şeyler
geçmiş olsun kuzumcanım benim malesef iltihaplarla sorunum var bir kere daha böyle olmuştu iltihap artınca mideye vuruyordu onun yanı sıra bu belirtileri de görüyordum geçmezse giderim canım zaten gece veya sabah kuzum çünkü çok rahatsızım bu durumdan keyfim kaçtı yine
saol fistigim:)yaa çok şükür bitanem çok sevindim senin adınaaa :)
Ayy gecmis olsun kuzum bnm yaa nane limon icmeyi dene bebegimkızlar ya mide bulantısına ne iyi gelir fikri olan söylesin ya bugün okulda da böyle oldum el ayak titremesi mide bulantısı yine başladı aynı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?