2014 Yarenleri! :)

o zaman limonlu su iç normalde işe yarar senin tansiyon falan düşmüş galiba çünkü içebilirsen iç ama daha kötü olurum diyosan içme hiç
ortak karar limon diyorsunuz benim sürekli içtiğim bitki çayım var o limonlu yeni içtim zaten canım arkadaş thylot demiş onu deneyeyim bakayım
tamam canım thylot denerim şimdi var evde
geçmiş olsun kuzum
çok sağol bitanem yaa

Tabi bebegim nasıl rahat edesin ki böyle, havuza girdim dedin ya tatlım bak oradan enfeksiyon gibi birşey de olmuş olabilir, bir arkadaşım istanbulun en iyi spor salonlarından birinde havuza girdi lanet olsun dedik hastaneden kurtulamadı, dikkat et böyle seylere kuzucum

Cnm sen askri cok dusnme o bi seklde gununu gecryrdr sen sadce dua et skma canini cnku zaman hc gecmz ve dersne konsantre olamazsn o yzden canini skma hiç bnmkde askerde ama canimi skaram zaman hc gecmz o yzdn sklma
yok asker diye değil askerde kafayı yedi diye üzülüyorum biz daha mutluyduk askerden önce yaaa. bide hastanede taburcu olsun diye bekledikçe süre uzuyo o daha çok bunalıyoo offfffff ağlıcammm

Bebegim cok sevindim :) bak bos yere kuruntu yapmışsın bir daha böyle üzülmek yok, kızmadan kırılmadan önce onun tarafına geçip de bir de ordan bakmaya çalış :)
kizmis bna belli ama aglayinca bn dayanamadi bnde alttan aldim hallettik kuzum ya :)

Allah korusun. elek ayak tiremesi göz kararması falan bana yada yakın cevremde gormediğim şeyler o açıdan endişe duydum.
şaka yapıyorum canım, heralde çok sık rastlanan şeyler değil de basit bir şeydir çabucak toparlanırım inşallah ben böyle halsiz keyifsiz pofuduğu da hiç sevmedim zaten

Fistik sen hemsirelik mi okudun :)

okulun havuzuna girdim aslında canım bizim okulun havuzun kontrolleri düzenli yapılır ama üşütmüş olabilirim ama enfeksiyona da meyilli bir bünyem var belki de onunla alakalı bilemedim neyse bakalım inşallah atlatırım da uzamaz bu mevzu zaten askerim de aramadı

yok asker diye değil askerde kafayı yedi diye üzülüyorum biz daha mutluyduk askerden önce yaaa. bide hastanede taburcu olsun diye bekledikçe süre uzuyo o daha çok bunalıyoo offfffff ağlıcammm
Aglama.kuzum sakin ALLAHin iznyle bitrp gelr iglesrde bak bnde ardgnda sesi kslmsti endslnmstm cok bigun aryla ardi sesi duzlmsti cok sevnmstm. Suan o yok die gunler bos glyor banada ama alsmamz lazm kuzum

Aglama.kuzum sakin ALLAHin iznyle bitrp gelr iglesrde bak bnde ardgnda sesi kslmsti endslnmstm cok bigun aryla ardi sesi duzlmsti cok sevnmstm. Suan o yok die gunler bos glyor banada ama alsmamz lazm kuzum
valla psikoljisi düzene girsin başka bişey istemiyorum benn yaaa askerde düzelir dediler biz askerden önce çok daha mutluyduk valla :)

ortak karar limon diyorsunuz benim sürekli içtiğim bitki çayım var o limonlu yeni içtim zaten canım arkadaş thylot demiş onu deneyeyim bakayım

tamam canım thylot denerim şimdi var evde

çok sağol bitanem yaa
ne demek canım çok geçmiş olsun :)

Aman canımcım aksatma da basına daha büyük isler acmasın :) telefon kullanmıyo musunuz bebegimm

Ya bildirime baktmda bi odul verildi size die biri sizi durdursun yazio acaba cok konusyrm heryere yaziyrm diyemi geldi.d.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…