ortak karar limon diyorsunuz benim sürekli içtiğim bitki çayım var o limonlu yeni içtim zaten canım arkadaş thylot demiş onu deneyeyim bakayımo zaman limonlu su iç normalde işe yarar senin tansiyon falan düşmüş galiba çünkü içebilirsen iç ama daha kötü olurum diyosan içme hiç
tamam canım thylot denerim şimdi var evdeCnm sna yazdm ama yanls yere yazmsm . gecms olsn oncelkle. Tylilhat cok iyi gelr dmstm ama yktr sende belki bak talcit ilacda var oda iyi gelr oda yksa sicak suya limon sık ic oda gecirir. Hemsirelk bolumunu okudm bde ecznde calstgm icm bilrm butur seyleri
çok sağol bitanem yaageçmiş olsun kuzum
canım benim malesef iltihaplarla sorunum var bir kere daha böyle olmuştu iltihap artınca mideye vuruyordu onun yanı sıra bu belirtileri de görüyordum geçmezse giderim canım zaten gece veya sabah kuzum çünkü çok rahatsızım bu durumdan keyfim kaçtı yine
yok asker diye değil askerde kafayı yedi diye üzülüyorum biz daha mutluyduk askerden önce yaaa. bide hastanede taburcu olsun diye bekledikçe süre uzuyo o daha çok bunalıyoo offfffff ağlıcammmCnm sen askri cok dusnme o bi seklde gununu gecryrdr sen sadce dua et skma canini cnku zaman hc gecmz ve dersne konsantre olamazsn o yzden canini skma hiç bnmkde askerde ama canimi skaram zaman hc gecmz o yzdn sklma
Allah korusun. elek ayak tiremesi göz kararması falan bana yada yakın cevremde gormediğim şeyler o açıdan endişe duydum.kendim ölüm döşeğinde gibi hissettim yaatoparlanamazsam gidicem canım zaten vakit kaybetmeden, sağol canım
bana her şeyi de nane limon deme hiç içemedim onu ömrümde biliyor musun, sağol kuzummmAyy gecmis olsun kuzum bnm yaa nane limon icmeyi dene bebegim
kizmis bna belli ama aglayinca bn dayanamadi bnde alttan aldim hallettik kuzum ya :)Bebegim cok sevindim :) bak bos yere kuruntu yapmışsın bir daha böyle üzülmek yok, kızmadan kırılmadan önce onun tarafına geçip de bir de ordan bakmaya çalış :)
şaka yapıyorum canım, heralde çok sık rastlanan şeyler değil de basit bir şeydir çabucak toparlanırım inşallah ben böyle halsiz keyifsiz pofuduğu da hiç sevmedim zatenAllah korusun. elek ayak tiremesi göz kararması falan bana yada yakın cevremde gormediğim şeyler o açıdan endişe duydum.
kizmis bna belli ama aglayinca bn dayanamadi bnde alttan aldim hallettik kuzum ya :)
Fistik sen hemsirelik mi okudun :)Cnm sna yazdm ama yanls yere yazmsm . gecms olsn oncelkle. Tylilhat cok iyi gelr dmstm ama yktr sende belki bak talcit ilacda var oda iyi gelr oda yksa sicak suya limon sık ic oda gecirir. Hemsirelk bolumunu okudm bde ecznde calstgm icm bilrm butur seyleri
okulun havuzuna girdim aslında canım bizim okulun havuzun kontrolleri düzenli yapılır ama üşütmüş olabilirim ama enfeksiyona da meyilli bir bünyem var belki de onunla alakalı bilemedim neyse bakalım inşallah atlatırım da uzamaz bu mevzu zaten askerim de aramadıTabi bebegim nasıl rahat edesin ki böyle, havuza girdim dedin ya tatlım bak oradan enfeksiyon gibi birşey de olmuş olabilir, bir arkadaşım istanbulun en iyi spor salonlarından birinde havuza girdi lanet olsun dedik hastaneden kurtulamadı, dikkat et böyle seylere kuzucum
Aglama.kuzum sakin ALLAHin iznyle bitrp gelr iglesrde bak bnde ardgnda sesi kslmsti endslnmstm cok bigun aryla ardi sesi duzlmsti cok sevnmstm. Suan o yok die gunler bos glyor banada ama alsmamz lazm kuzumyok asker diye değil askerde kafayı yedi diye üzülüyorum biz daha mutluyduk askerden önce yaaa. bide hastanede taburcu olsun diye bekledikçe süre uzuyo o daha çok bunalıyoo offfffff ağlıcammm
valla psikoljisi düzene girsin başka bişey istemiyorum benn yaaa askerde düzelir dediler biz askerden önce çok daha mutluyduk valla :)Aglama.kuzum sakin ALLAHin iznyle bitrp gelr iglesrde bak bnde ardgnda sesi kslmsti endslnmstm cok bigun aryla ardi sesi duzlmsti cok sevnmstm. Suan o yok die gunler bos glyor banada ama alsmamz lazm kuzum
ne demek canım çok geçmiş olsun :)ortak karar limon diyorsunuz benim sürekli içtiğim bitki çayım var o limonlu yeni içtim zaten canım arkadaş thylot demiş onu deneyeyim bakayım
tamam canım thylot denerim şimdi var evde
çok sağol bitanem yaa
Evet canm p.teside is gorusmem var kuzum kafama yatarsa calscm calsncada vakt hemen gecer ALLAHinz iznyle safak saymama gerk kalma o zmnda hemen gecer:))Fistik sen hemsirelik mi okudun :)
okulun havuzuna girdim aslında canım bizim okulun havuzun kontrolleri düzenli yapılır ama üşütmüş olabilirim ama enfeksiyona da meyilli bir bünyem var belki de onunla alakalı bilemedim neyse bakalım inşallah atlatırım da uzamaz bu mevzu zaten askerim de aramadı
Hehehehehe ozaman direkt kendine gelirsin bebegim:):):) nanelimon ic nane limon ic nane limon ic:):):)bana her şeyi de nane limon deme hiç içemedim onu ömrümde biliyor musun, sağol kuzummm
Bizde askere gtmdn once dha mutluydk hep konsyrdk die smsi oyle imkanda yok dakikayla yarsyrz konsmak icn:)valla psikoljisi düzene girsin başka bişey istemiyorum benn yaaa askerde düzelir dediler biz askerden önce çok daha mutluyduk valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?