- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Anammm saglikci arkadasimm bnmm:) bende saglikciyim kuzu:) kpss'ye girdin mi peki? Devletle ozel arasinda bayaa fark var cunku.. Rabbim gonlune gore versin insaAllah iyi gecer is gorusmen bebegim:)Evet canm p.teside is gorusmem var kuzum kafama yatarsa calscm calsncada vakt hemen gecer ALLAHinz iznyle safak saymama gerk kalma o zmnda hemen gecer:))
aynen ama inşallah düzelir artık beyimiz bu 6 ay bu şekilde geçerse ben yılarım gibi geliyoBizde askere gtmdn once dha mutluydk hep konsyrdk die smsi oyle imkanda yok dakikayla yarsyrz konsmak icn:)
AMIN kuzum sevndm sennde saglikci olmana ALLAHma sukur iykde bu bolumu secmsm yksa hc bi seklde is gelmzdi evde otururdm oyle kemsrelkte ack cok ya yk grmedm kpssye kuzum atanmak icin dusnyrdm.aslnda ama is gorsmsi var die kafama yatrsa calsrsm memnun kalrsam hic girmeyi dusnmyrm kuzum senAnammm saglikci arkadasimm bnmm:) bende saglikciyim kuzu:) kpss'ye girdin mi peki? Devletle ozel arasinda bayaa fark var cunku.. Rabbim gonlune gore versin insaAllah iyi gecer is gorusmen bebegim:)
Rabbim seninde gonlune gore versn hepimzn insallahAMIN kuzum sevndm sennde saglikci olmana ALLAHma sukur iykde bu bolumu secmsm yksa hc bi seklde is gelmzdi evde otururdm oyle kemsrelkte ack cok ya yk grmedm kpssye kuzum atanmak icin dusnyrdm.aslnda ama is gorsmsi var die kafama yatrsa calsrsm memnun kalrsam hic girmeyi dusnmyrm kuzum sen
Direncli ol kuzum ya inan zaman gecmz canimizi skarsak valla bak bn uzlmemeye calsyrm uzlsmde dgsn bse olmuyr cnkuaynen ama inşallah düzelir artık beyimiz bu 6 ay bu şekilde geçerse ben yılarım gibi geliyo
haklısın canım onu da anlıyorum her zamanki şartlarda değil biliyorum ama nefis işte galiba :/Direncli ol kuzum ya inan zaman gecmz canimizi skarsak valla bak bn uzlmemeye calsyrm uzlsmde dgsn bse olmuyr cnku
Aynen cnm ya ALLAHin iznyle gelsnler de bi yandan cok iyi kymetmizi dha cok anlyrlr bde aakerlgi yapnca tum engellerde kalkyr her yonden cok ii yanlarda var bzm yapacgmz tek sey moral verp sabrdp beklemek tatlmhaklısın canım onu da anlıyorum her zamanki şartlarda değil biliyorum ama nefis işte galiba :/
öyle zaten tatlım farkındayım da allahın izni ile sağ salim gelsinlerde bi ahhhAynen cnm ya ALLAHin iznyle gelsnler de bi yandan cok iyi kymetmizi dha cok anlyrlr bde aakerlgi yapnca tum engellerde kalkyr her yonden cok ii yanlarda var bzm yapacgmz tek sey moral verp sabrdp beklemek tatlm
Saglikci olmak yipratici belki ama manevi anlamda doyumu inanilmaz guzel:) o hastalarin allah razi olsun kizim demesi bnm icin dunyalara bedel:) cok mutlu ediyo beni:) iyiki bu meslegi secmisim diyorum bebegim:) ben 2010kpssde atandm..AMIN kuzum sevndm sennde saglikci olmana ALLAHma sukur iykde bu bolumu secmsm yksa hc bi seklde is gelmzdi evde otururdm oyle kemsrelkte ack cok ya yk grmedm kpssye kuzum atanmak icin dusnyrdm.aslnda ama is gorsmsi var die kafama yatrsa calsrsm memnun kalrsam hic girmeyi dusnmyrm kuzum sen
oh beeee sukurrr :) cok sevindim yavrumm allah bozmasin insallah bidahaaaa :) hep gul eeemi :)kizlarr bn geldim askerim aradi ki1 saat konustum ilk sesini duydum aglamaya basladim cok üzüldü kiyamam..moral verdi bna duzelttik cok sukur...dunde kavga etmiş ust devreler komutan sinirliymis erknden uyumaya gondermis bunlari ondan aramamis ..icim öyle rahatladi ki anlatamam
Aynen kuzum tek temennimz o yemn torenine giderm bn buyk ihtml heycn basar baya .döyle zaten tatlım farkındayım da allahın izni ile sağ salim gelsinlerde bi ahhh
Aynen kuzum streslinolyor insam illaki biyerden snra ama o dua etmeleri o gunun stresni atyor ALLAH razi olsun tum dua edendende etmyndende bnde mutlym bu meslegi cok istyrdm cok sukurde oldu sevndm senin adinada cnm ALLAH hersyi gonlune gore versn senin hepimizn insallah:)Saglikci olmak yipratici belki ama manevi anlamda doyumu inanilmaz guzel:) o hastalarin allah razi olsun kizim demesi bnm icin dunyalara bedel:) cok mutlu ediyo beni:) iyiki bu meslegi secmisim diyorum bebegim:) ben 2010kpssde atandm..
Hepimize insallah bebisss.. Ben yatiyim artk iyi geceleeerr oooooh sefamiz olsun bi gun daha bittiiiii :):):)Aynen kuzum streslinolyor insam illaki biyerden snra ama o dua etmeleri o gunun stresni atyor ALLAH razi olsun tum dua edendende etmyndende bnde mutlym bu meslegi cok istyrdm cok sukurde oldu sevndm senin adinada cnm ALLAH hersyi gonlune gore versn senin hepimizn insallah:)
Aynen cok sukur bugunde btti darisi tim gunlere olsun:) iyi geceler ALLAH rahtlk versn tatlmHepimize insallah bebisss.. Ben yatiyim artk iyi geceleeerr oooooh sefamiz olsun bi gun daha bittiiiii :):):)
Cok komikti ya.d darisi bze olsun74 gun icn.ssscok komik bu maniler yaa :)
Torun çekil önümden yürüme TIN TIN,
Yol ver dedene şafak (74) BARTIN
safagim size emanet :) iyi geceler yareenleriiiim
saol bebeğim bnde cok mutluyum bugun cok mutlu uyicam :)oh beeee sukurrr :) cok sevindim yavrumm allah bozmasin insallah bidahaaaa :) hep gul eeemi :)
ben gidemedim ne yemin törenine nede eğlencesine çok içime batıyo ama gidemezdim ailesi gelecekti ve babası bilmiyodu beni asker eğlencesine de gidemedim istanbuldaydı ben ankaradaydım gitsem onlarda kalmak zorunda kalırdım ama bunu da ben istemedim nişan yokken hoş olmaz diye hala içime batar yaaa offf :/Aynen kuzum tek temennimz o yemn torenine giderm bn buyk ihtml heycn basar baya .d
Tatlım neler var çok doğru söylüyosun artık abi de diyemiyoruz kimseye ne günlere kaldık.. Aradı mı tatlım askerin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?