2014 Yarenleri! :)

günaydın güzelliklerrr :)) askeri çarşıya çıkacaklar bol bol konuştuğunuz bi gün olur inşallah :)

günaydın tatlım :) hemen umutsuzluğa kapılma bekle bakalımm

Günaydın canım. :) Bilmiyorum gece uyandım durdum sürekli. Onun içi rahatmış gibime geliyor yoksa arardı. O kadar alttan aldım kötü olduğumu söyledim tık yok yani. Dün telefonda dedim ya öp barışalım o da sen öp dedi hayır dedim tamam çokta umrumda dedi. Umrunda değilim.

çok da umrumda mı dedi yoksa senin için çok da umrunda sanki mi dedi, ben o lafı senin için söyledi diye anladım bebegim ya.. bak dün gece zamansız93 ü de aramıs askeri anlatmıs durumları, oda bosu bosuna üzüldügünü farketti.. kesin sizin de öyle olcak bebegim anlatıcak sana niye böyle davrandıgını, umrumda degilsin olur mu hic sen neyi bekliyosun kimi bekliyosun o zaman, umrunda bebegim onun da..

Çokta umrumda dedi canım yaa. O sinirlenince diyor zaten arada böyle şeyler ama söylememesi gerekiyor işte. Bilmiyorum çarşıya çıkacak bugün. Gerçekten umrunda değilim bence onun.

Çokta umrumda dedi canım yaa. O sinirlenince diyor zaten arada böyle şeyler ama söylememesi gerekiyor işte. Bilmiyorum çarşıya çıkacak bugün. Gerçekten umrunda değilim bence onun.

çarşıdayken inşallah arar da düzeltirsiniz arayı bebegim, bi kere daha böyle davranıcagını sanmıyorum seni kaybetmekten korkucaktır, sabır sabır sende de bi yere kadar

çarşıdayken inşallah arar da düzeltirsiniz arayı bebegim, bi kere daha böyle davranıcagını sanmıyorum seni kaybetmekten korkucaktır, sabır sabır sende de bi yere kadar

Beyfendi hani umrunda değilmiş gibi davranıyor ya devam eder genede. Bakalım konuşcam zaten ararsa.

kızlaaar öncelikleee dün akşam için özür dileriim 00:00da burda olup şafakları attıramadık, dün mesajlarınıza cevap atamadığım süreçte de askerimle konuştuk 20 dakika ve akabinde hemen uyumuşun zatenn çok özledim eşek sıpasını yaaa oy oyy
günaydın canımlaaarrr♥

Gunaydn cnm sevndm darsi hergunn konsmanza bn dha bnmkyle konusamadm dunden beri insallah arar bugn:)

k
canim sizin aranızda ne geçti kiyamam ya insan cok huzursuz oluyo bilirim

naber şeker günaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…