- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Tatliiim :) hosgeldin cnm :)Kızlarrrrrrr
ya tatlım sennki şoför degl miydi bn mi yanlis hatırlıyorumİyiyim bende bebeğim çok şükür :) evde oturmaca
Benim sevdicek de hiç dinlenemiyor akşama kadar yazıhane gece nöbet, halsiz düşücek diye çok korkuyorum
Şafak 108 Cnm kısa dönem sizin ? Lütfen kısa deManisa/alasehir'de tatlim:) biz henuz acemiyiz :) senin askerin nerde? Ne kadar kaldi donmesine?
merhaba canımm, nasılsınn güzel haberlerini almıştır inşallah buğn herkezzTatliiim :) hosgeldin cnm :)
bizim ki normalde yemekhanede nobeti yoktu iki gundr tutuyo bnde oralar soğuk olur hasta olur diye korkuyorum
ya tatlım sennki şoför degl miydi bn mi yanlis hatırlıyorum
Bugun 3defa konustum sesini duydum tatlim :)merhaba canımm, nasılsınn güzel haberlerini almıştır inşallah buğn herkezz
Cnmmmm Allah sana bol bol sabır verir ish.,,, usta birliği belli oldumu?
çok şükür canım. Bizde 2 defa konuştuk biri kısa biri uzun sürdü . Ymekler hep çok soğukmuş hep pırasa ıspanak çıkıyormuş genelde zorla yiyorlarmışş yaBugun 3defa konustum sesini duydum tatlim :)
Amin bitanem insaAllahCnmmmm Allah sana bol bol sabır verir ish.,,, usta birliği belli oldumu?
Kiyamamki yaaçok şükür canım. Bizde 2 defa konuştuk biri kısa biri uzun sürdü . Ymekler hep çok soğukmuş hep pırasa ıspanak çıkıyormuş genelde zorla yiyorlarmışş ya
yok kuzum bnmki yemekhanede hic nobet tutmicaktida gecn kavga mi olmuş ne komutan sinirlnmis gokseli nöbete yazmisAskerliğin son gününe kadar nöbet oluyormuş bebegim bol bol dua edicez
Evet bebegim dogru hatırlıyosun sofor olarak gitti ama yazıcı oldu yani devamlı olacak inşallah :)
Ish heyecanla bekliyecem o günü senin içinAmin bitanem insaAllahbu haftasonuna dogru fln belli olucakms sanirim tatlim yemin toreninden 1hfta once belli olucakmis dedi nisanlim.. Acemiligi cok yakin cikti cok sukur insaAllah usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikar allahin izniyle:)
evet kuzumm . Aynen yavrum zaten baska yapcak birşey yok karınları doysun aç kalmasınlar yeterKiyamamki yaainsan bi sicak verir yemegi yani ama ispanak pirasa iyidir kuzu vucut direnclerini guclu tutar:)
yok kuzum bnmki yemekhanede hic nobet tutmicaktida gecn kavga mi olmuş ne komutan sinirlnmis gokseli nöbete yazmis
benimkisine 2 haftadır nohut Yemeğe veriyorlarmış utanmasalar kahvaltıdada onu yedirecek diyoduevet kuzumm . Aynen yavrum zaten baska yapcak birşey yok karınları doysun aç kalmasınlar yeter
Tsk ederim bitaneeem :) bende heyecanla ogrenip hemencik yazicam buraya:) insaAllah guzel bi haber verebilirim:) dua ediyorum rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin:)Ish heyecanla bekliyecem o günü senin için
Muhtemelen donuste nohut yiyemiycek bi sure tatlim:) :) :)Beni
benimkisine 2 haftadır nohut Yemeğe veriyorlarmış utanmasalar kahvaltıdada onu yedirecek diyodu
dondüklerinde baya zayılıcaklar sanıırm askere her gidençevremde zayıflayıp geldi zatennBeni
benimkisine 2 haftadır nohut Yemeğe veriyorlarmış utanmasalar kahvaltıdada onu yedirecek diyodu
Beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?