2014 Yarenleri! :)

bizim ki normalde yemekhanede nobeti yoktu iki gundr tutuyo bnde oralar soğuk olur hasta olur diye korkuyorum

Askerliğin son gününe kadar nöbet oluyormuş bebegim bol bol dua edicez

ya tatlım sennki şoför degl miydi bn mi yanlis hatırlıyorum

Evet bebegim dogru hatırlıyosun sofor olarak gitti ama yazıcı oldu yani devamlı olacak inşallah :)

Cnmmmm Allah sana bol bol sabır verir ish.,,, usta birliği belli oldumu?
Amin bitanem insaAllah bu haftasonuna dogru fln belli olucakms sanirim tatlim yemin toreninden 1hfta once belli olucakmis dedi nisanlim.. Acemiligi cok yakin cikti cok sukur insaAllah usta birligide rahat edebilicegi yakin bi yer cikar allahin izniyle:)

çok şükür canım. Bizde 2 defa konuştuk biri kısa biri uzun sürdü . Ymekler hep çok soğukmuş hep pırasa ıspanak çıkıyormuş genelde zorla yiyorlarmışş ya
Kiyamamki yaa insan bi sicak verir yemegi yani ama ispanak pirasa iyidir kuzu vucut direnclerini guclu tutar:)

Askerliğin son gününe kadar nöbet oluyormuş bebegim bol bol dua edicez

Evet bebegim dogru hatırlıyosun sofor olarak gitti ama yazıcı oldu yani devamlı olacak inşallah :)
yok kuzum bnmki yemekhanede hic nobet tutmicaktida gecn kavga mi olmuş ne komutan sinirlnmis gokseli nöbete yazmis

Beni

benimkisine 2 haftadır nohut Yemeğe veriyorlarmış utanmasalar kahvaltıdada onu yedirecek diyodu

Aynen kuzum Emrede bugün aynı şeyi söyledi ama dün İkisinin birlikte başbaşa çarşıda yediği yemekler yeter onlara yesinler nohutlarııı cezaaa oh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…