Âmin kuzum .... Evet kesin ole olacak... Nohuta benim en sevdim yemekti arttık onu listeden çıkardık tıkMuhtemelen donuste nohut yiyemiycek bi sure tatlim:) :) :)
Hahahhahaahaaa doğru soluyorsun kuşum... Hmmmm biriler uykunu mu almısAynen kuzum Emrede bugün aynı şeyi söyledi ama dün İkisinin birlikte başbaşa çarşıda yediği yemekler yeter onlara yesinler nohutlarııı cezaaa oh olsun
Hahahhahaahaaa doğru soluyorsun kuşum... Hmmmm biriler uykunu mu almıs
Oy oy kıyamam tel şarjda Cnm hemen bakıyorumWhatsaptan yazdım bebeğim sana görmediinkiii
Yaa oyle oldugu zamanda cok sinir bozucu oluyo kuzum:) mesela ben kabagi cok severim nisanlim sevmez.. nezaman pazara ciksak yada markete gitsek elime alir alir birakirim:)Âmin kuzum .... Evet kesin ole olacak... Nohuta benim en sevdim yemekti arttık onu listeden çıkardık tık
Yaa oyle oldugu zamanda cok sinir bozucu oluyo kuzum:) mesela ben kabagi cok severim nisanlim sevmez.. nezaman pazara ciksak yada markete gitsek elime alir alir birakirim:) ayy çok seçici bunlar ay ben seçmem yemek konusunu mesala ama yapacak birsey yok kuzum
benim sevdiğim 6 ayda 16 kilo verdi offfdondüklerinde baya zayılıcaklar sanıırm askere her gidençevremde zayıflayıp geldi zatenn
Kizlar masallah size yaa nazar degmesin:) sevdicekleriniz ayni yerde birbirlerine destek, siz burda birbirinize destek:) ne kadar sanslisiniz:)Aynen kuzum Emrede bugün aynı şeyi söyledi ama dün İkisinin birlikte başbaşa çarşıda yediği yemekler yeter onlara yesinler nohutlarııı cezaaa oh olsun
:) sen onu besler buyutursun donunce tatlim :) bi 20kilo aldirirsin :)benim sevdiğim 6 ayda 16 kilo verdi offf
bi gelsinnnn ben onu beslicem ama önce bi askere gitsinde sonrasında bitirsin neler yapcamm aşkımaa :):) sen onu besler buyutursun donunce tatlim :) bi 20kilo aldirirsin :)
Hemde çok sanslıyıs Cnm Özgem olmasaydı kafayı yemiştimKizlar masallah size yaa nazar degmesin:) sevdicekleriniz ayni yerde birbirlerine destek, siz burda birbirinize destek:) ne kadar sanslisiniz:)
dahada vermediyse yani :/ benim bildiğim bu bilmediğim yoktur inşallahhadı yaa
Kizlar masallah size yaa nazar degmesin:) sevdicekleriniz ayni yerde birbirlerine destek, siz burda birbirinize destek:) ne kadar sanslisiniz:)
Ooooo cekicekleri var askerlerimizin bizdeeeen:) bi donsunleeer eyvah eyvaaah:) seninki gitti mi gitmedi mi izne mi geldi tam anlayamadim kuzum:)bi gelsinnnn ben onu beslicem ama önce bi askere gitsinde sonrasında bitirsin neler yapcamm aşkımaa :)
Heaaaa isleri Güçleri yok bizle uğraşsınlarÇok şanslıyız gerçekten canım biz burda tanıştık onlar orda çok samimi oldular kısmet işte inşallah ilerde çift olarakta görüşmeye devam ederiz :) Çarşı izinlerinde bir olup bizi
Heaaaa isleri Güçleri yok bizle uğraşsınlarip ucu
Kizlaaar ben yatayim artk cok cok opuyorum sizi yarin gorusmek uzereee.. Ruyamizda sevdicekleri goruruz insaAllah :)
Ahahaha sus sus gece gece komaya sokma yine beni[/QUO
Gelecek hafta sonu onlar korksun.... Intikam zamanı olacak onlar içinAhahaha sus sus gece gece komaya sokma yine beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?