2014 Yarenleri! :)

Âmin kuzum .... Evet kesin ole olacak... Nohuta benim en sevdim yemekti arttık onu listeden çıkardık tık
Yaa oyle oldugu zamanda cok sinir bozucu oluyo kuzum:) mesela ben kabagi cok severim nisanlim sevmez.. nezaman pazara ciksak yada markete gitsek elime alir alir birakirim:)

Aynen kuzum Emrede bugün aynı şeyi söyledi ama dün İkisinin birlikte başbaşa çarşıda yediği yemekler yeter onlara yesinler nohutlarııı cezaaa oh olsun
Kizlar masallah size yaa nazar degmesin:) sevdicekleriniz ayni yerde birbirlerine destek, siz burda birbirinize destek:) ne kadar sanslisiniz:)

Kizlar masallah size yaa nazar degmesin:) sevdicekleriniz ayni yerde birbirlerine destek, siz burda birbirinize destek:) ne kadar sanslisiniz:)

Çok şanslıyız gerçekten canım biz burda tanıştık onlar orda çok samimi oldular kısmet işte inşallah ilerde çift olarakta görüşmeye devam ederiz :) Çarşı izinlerinde bir olup bizi kudurtuyolar ama olsun

Çok şanslıyız gerçekten canım biz burda tanıştık onlar orda çok samimi oldular kısmet işte inşallah ilerde çift olarakta görüşmeye devam ederiz :) Çarşı izinlerinde bir olup bizi
Heaaaa isleri Güçleri yok bizle uğraşsınlar ip ucu

Kizlaaar ben yatayim artk cok cok opuyorum sizi yarin gorusmek uzereee.. Ruyamizda sevdicekleri goruruz insaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…