benim ki hastanede canım 35 gündür yanımda 10 dakika uzağımda yatıyo birliğine geçse en azndan rahat ederiz burda da şafak atıyo ama ordabi farklı gibi :)Ooooo cekicekleri var askerlerimizin bizdeeeen:) bi donsunleeer eyvah eyvaaah:) seninki gitti mi gitmedi mi izne mi geldi tam anlayamadim kuzum:)
Çok şanslıyız gerçekten canım biz burda tanıştık onlar orda çok samimi oldular kısmet işte inşallah ilerde çift olarakta görüşmeye devam ederiz :) Çarşı izinlerinde bir olup bizi kudurtuyolar ama olsun
askerden sonra neden evlen diye israr edeceklerini dusunuyosun ki canim? hem evlen dediklerinde senle degil baskasiyla mi evlendirmek istiyolar ki?Herkese günaydınlar. :)
Şu an berbat bir haldeyim kimseye bir şey anlatamıyorum. Canım yanıyor halimiz ne olacak bilmiyorum. Bu ilişkiye başladığımızda ikimiz de sonumuzun olmayacağını biliyorduk. Askerden geldikten sonra ona baskı uygulayacaklarını biliyordum evlen diye... Yavaş yavaş söylüyorlar ona askerden geldikten sonra her şey hazır olacak evleneceksin diye. Aile yapıları böyle maalesef ailesine karşı gelemez olmuyor işte ben de karşı gelemem. Uyuşmuyoruz mezhep farklılıklarından dolayı. Şu an için olan biten bir şey yok ama o gün gelecek ve onu kaybetcem biliyorum. Cumartesi telefonda ağladım ağlama üzme kendini olan biten bir şey yok dedi. Mesajıma cevap vermediğinde içmeye gitmiş aradığımda oda bir garipti. Ben şu an kendimde değilim galiba boş boş bakıyorum öyle, canım yanıyor neden böyle olmak zorunda ki.
askerden sonra neden evlen diye israr edeceklerini dusunuyosun ki canim? hem evlen dediklerinde senle degil baskasiyla mi evlendirmek istiyolar ki?
Burda tanıştık canım İkimiz.... Bizimkilerin acemilikleri aynı yerdeymiş..... Dua Ede Ede ustalıklarıda aynı yere çıktınasil yaa kizlar bu gercek miii? :) nasil basardiniz bunu cok merak ettim :)
Cnm benim karşındaki seni çok seviyorsa bırakmaz seni..... Ailesinin dediyle Evlenip ne olacak 5 sene sonra pısman olacak ailesi büyük bi yanlış yapmış olur... Sıf kapalı değilsin diye mi bu ?Canım öyleler işte. Hatta askerden önce bile söylediler. Tamam abileri yengeleri vs beni tanıyorlar biliyorlar ama kapanmam gerekiyor bunun dışında bir problemimiz yok. Yani eğer kapanırsam tabii ki başkasıyla evlendirmek için uğraşmayacaklar. Ama açık birini istemiyorlar.
Herkese günaydınlar. :)
Şu an berbat bir haldeyim kimseye bir şey anlatamıyorum. Canım yanıyor halimiz ne olacak bilmiyorum. Bu ilişkiye başladığımızda ikimiz de sonumuzun olmayacağını biliyorduk. Askerden geldikten sonra ona baskı uygulayacaklarını biliyordum evlen diye... Yavaş yavaş söylüyorlar ona askerden geldikten sonra her şey hazır olacak evleneceksin diye. Aile yapıları böyle maalesef ailesine karşı gelemez olmuyor işte ben de karşı gelemem. Uyuşmuyoruz mezhep farklılıklarından dolayı. Şu an için olan biten bir şey yok ama o gün gelecek ve onu kaybetcem biliyorum. Cumartesi telefonda ağladım ağlama üzme kendini olan biten bir şey yok dedi. Mesajıma cevap vermediğinde içmeye gitmiş aradığımda oda bir garipti. Ben şu an kendimde değilim galiba boş boş bakıyorum öyle, canım yanıyor neden böyle olmak zorunda ki.
anliyorum canim belki de seni en iyi ben anlarim.. ayni durumdayiz.. ben acigim yani sadece basim acik oyle asiri bi acikligim yok mini giymem dekoltem asla olmaz boyum uzun oldugu icin kalcamda gomlekler bluzler tercih eden biriyim.. cok nadir dugunlerde sadece sifir kollu giyerim ondan acigi olmaz. ama gel gor ki acik olarak gorunuyorsun iste..Canım öyleler işte. Hatta askerden önce bile söylediler. Tamam abileri yengeleri vs beni tanıyorlar biliyorlar ama kapanmam gerekiyor bunun dışında bir problemimiz yok. Yani eğer kapanırsam tabii ki başkasıyla evlendirmek için uğraşmayacaklar. Ama açık birini istemiyorlar.
oo canim cok iyiymis yaaa.. peki onlari siz mi tanistirdiniz yani nasil oldu sen senin askerine dedin git su askeri bul oyle mi? :)Burda tanıştık canım İkimiz.... Bizimkilerin acemilikleri aynı yerdeymiş..... Dua Ede Ede ustalıklarıda aynı yere çıktıhalen bana da saka gibi geliyor
günaydın canımm merak ettim seni dedim salvo ne yaptı ne etti meğerse yine canın sıkkınmış
sana, askerden sonra evlendirmek istiyorlar beni derken bu evliliği seninle istediğini, ailene artık söylemen gerektiğini de söyledi mi canım.. izne kadar sabret, geldiğinde herşeyi açık açık konuşman lazım en çok kırılacak olan sensin bu konuda ve biz kızlar çok hassasız, ilk başta bunu ona hissettirmen ve dişini göstermen gerekiyor, ortada bi evlilik olacaksa bu seninle olmalı.. hiçbirşey nasipten öteye geçmiyor bunu unutma ama nasip olması için de uğraş verip sonra Allah'a bırakmak gerekiyor, aslında birşeyi doğru söylemiş şimdiden bunları düşünüp üzme kendini
anliyorum canim belki de seni en iyi ben anlarim.. ayni durumdayiz.. ben acigim yani sadece basim acik oyle asiri bi acikligim yok mini giymem dekoltem asla olmaz boyum uzun oldugu icin kalcamda gomlekler bluzler tercih eden biriyim.. cok nadir dugunlerde sadece sifir kollu giyerim ondan acigi olmaz. ama gel gor ki acik olarak gorunuyorsun iste..
erdimin ailesi de cok kapalidir.. bu endiseler bende de vardi erdiyle de cok konustuk bunu. bana sadece bi soru sordu oda kapanmaya karsimisin yoksa ilerde dusunurmusun dedi. bende cevap verdim neden karsi olayim dedim hazir oldugumda ilerde neden olmasin dedim. bu konusma ikimizi de rahatlatti tabi ama iste benim evlendikten sonra suphelerim yok degil, kv acaba baski yapar mi cevresinde hic acik yok beni nasil karsilicaklar hic bilmiyorum canim.. cunku bi keresinde annesi resimlerimizi gormus bi komsusu gostermis facebookta.. annesi hee guzel kizmis falan demis nereli falan filan derken en son demis ki kapanacak demi?
bu olaydan sonra bende cok korkuyorum canim, benim ailem asla kabul etmez zorla kapanmayi.
:)
canim ilerde dedigim bende bilmiyorum hani yapabilirmiyim ama ne bileyim karsi da degilim hani.. baktin durumlar senin dedigin gibi oluyo git kvyle konus ne kaybedersin ki? beni neden boyle kabul edemiyosunuz deCanım açıkcası ben kapanmayı düşünmüyorum ailemde buna müsade etmez. Evet etek giymem mesela sıfır kol giymem açık giyinen biri değilim. Makyaj yapmıyorum istemıyor diye oje sürmüyorum yani ben anlayamıyorum gerçekten çok kötüyüm.
Canım nedense haftasonu seninle konuşmaya ihtiyacım vardı çünkü gerçekten destek oluyorsun insana bir dost gibi. :) İkimiz tabii ki çok istiyoruz evlenmeyi ama ailesi beni böyle istemez benim ailemde onun beni istediği şekilde beni istemez. Karşılıklı bunun için çok ağladık zamanında. Ama kısmet nasip ne diyeyim. Olmuyor işte canım olmuyor. Üzme kendini dedi ben telefonda resmen mahvoldum yaa. En çok üzülecek olan benim. Düşünsene nisanda ben geleceği günü beklerken onun sözlendiğini?
nasil yaa kizlar ustaliklatiii? :) nasil basardiniz bunu cok merak ettim :)
canım benim, seni tanımıyorum belki ama ne hissettiğini anlamaya çalışıp sana yardımcı olmaya çalışıyorum, beni kendine yakın görebildiğin için çok mutlu oldum :)
ah şu aileler, sanki kendi hayatları demek istiyorum.. ben herşeyin açık açık konuşulmasından yanayım yoksa araya laflar giriyor iş karmakarışık oluyor, mesela sana ailem senin kapanmanı istiyor yoksa seni kabul etmezler demek yerine, senin onun ailesiyle zaman gecirmene fırsat vermesi gerekir, aynı şekilde senin ailenle de onun yüzyüze gelmesi gerekir, he yine ortak nokta bulunamıyorsa ne sen ne de o mutlu olamıcağınız bi yola çıkmayın derim çünkü aile faktörü çok önemli canım senin de bildiğin gibi.. emek verdiğin sevginin boşa gitmesini istemezsin eminim o da istemiyor ama ailesi kararlarında bu kadar etkili olduğu sürece tek çareniz ailelerin ikna edilmesi, inan bana zor gözükebilir ama bazen biz gözümüzde büyütüyoruz..
çok uzattım biliyorum ama sana bir olay anlatıcam.. ceyhunun alevi olduğunu onunla 1 yılı devirdikten sonra öğrendim, tabi ben bilmiyorum alevi ne demek, o söyleyene kadar duymamışım, o bana biraz anlattı, tepkimden korkmuş ve ben onu tanımadan söylemek istememiş.. neyse anneme söyledim ceyhunu ama dedim aileviymiş annem kesinlikle olmaz babana söyleme bile çok kızar kabul etmez böyle birşeyi dedi, ben de şaşırdım ağlaya ağlaya babama söyledim, hem tepkisinden deli gibi korkuyorum hem de saklamak istemiyorum.. babamın tepkisi anneme kızmak ve bana kızım onlar da müslüman ki dinimizden olmasa bile sana karşı gelecek değilim gelsin tanışalım oldu.. yani diyeceğim o ki ailelerle yüzyüze açık açık konuşmak en iyi çözüm olur bebegim.. :)
Canım ben de aleviyim. Onun ailesi aşırı yaşıyor her şeyi bana kalırsa. İstedikleri kişi kapalı olacak. Diğer yengesi açıktı mesela kapandı. Beni bütün aile tanıyor eski çalıştığım işten kaynaklı. Babası şüpheleniyordu durumumuzdan da açık açık dile getirmemiştik sadece. Ya çok zor bunca yaşanmışlık varken vazgeçmek ama olmuyor.
seni anlayabiliyorum canım benim, ceyhunlar da dışardan pek kız almazlar köylüleriyle evlenir gençler dönüp dolaşıp..
vazgeçmek kolay değil canım ama senden önce erkek arkadaşına iş düşüyor, inşallah seninle ailesi arasındaki bağlantıyı kurabilir, o yüzden izne gelene kadar sabret derim tamam ailesi istiyorsa başka birini de silah zoruyla sözleyecek değiller dimi, kötü düşünme
Baskı yapacaklar canım onlara göre geç kalmış evlenmek için. O yüzden askerden gelince hemen evlendirmeyi düşünüyorlar. Ben artık düğünü mü basarım kendimi mi keserim bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?