2014 Yarenleri! :)

düğünü basmak daha mantıklı geldi

Öyle bir şey olsa düğüne giderim herhalde yaa ahaha şu an varya sinirden gülüyorum. Şimdiden düşünmek belki saçma ama severken bunca şey yaşayıp paylaşmışken kavuşamayacak olmak berbat bir şey.

Kuzummmm Butun kızlar toplanırs asker gibi gireriz o salona ama ish o günleri değil seni gelin masasında görürüz

O konuda benim umudum yok canımcımm maalesef. O yüzden düğünü basmaktan başka çare kalmadı bize.

O konuda benim umudum yok canımcımm maalesef. O yüzden düğünü basmaktan başka çare kalmadı bize.
Canım benim bana Kocaman'a bi sebep ver neden olmayacakmış.... Böle yaparsan olmas savaşacaksın karşındaki seni seviyo sevmese suan ayrılırsınız demi... Ömür boyu sensiz yasıyabilirmiymis savaş umutsuzluğa kapılma

şafak attırıldımı bilmiyorum o yüzden yine beeeennn

- 2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ -
17 KASIM 2014
*TESKERE ALAN YARENLERİMİZ
MUTELLA

*PLAKA SAYAN YARENLERiMİZ

HUZURAERDİM / 72
PLASLAN / 76

*PLAKALARA MERHABA DEMEK İÇİN SABIRSIZLANAN YARENLERİMİZ

BAKALIM KİMLER PLAKALARA YAKLAŞMAYA BAŞLAYACAK?

*2 RAKAMLI SAYILARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

MYNM / 107
OZGEEMRE /107

NİDAGKHN / 118

*YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ

EVMAKİNESİ / 152
PERİ__KİZİ / 153
TUCE_TUCE / 153
EFULİ__ / 154

POFUDUK16 / 168
EVREM2724 / 189

*100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

ZAMANSİZ93 / 267
YESMCEYHN / 267

*200LERE MERHABA DEMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ
Haydi bakalım 200lere düşmek isteyen yarenlerimiz neredeymiiş

*YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ

DENİZLİLİLİLİ / 352
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Evet canım 2 sene olacak çoktan biterdi yoksa ama bilmiyorum en kötüye hazırlamak istiyorum kendimi.

herkes sorunluymus ya..bizde de mezhep ayriligi var annmler karsi çıkabilir cok tedirginim bnde

bizdede maddi durum sorunu var .. bende geleceğimden onunla olacagıma emin değilim..
bende hayırlısı dıyorum artık

Hayır hazırlama Cnm iyi Günlerini düşünki iyi olsun bu da bi emir sana Yüzün Gülsün

Canım çevremdekiler şimdi de şey diyor askerliği geçirmek için seninle ondan sonra ayrılacak seninle falan üff ben ne düşüneceğimi şaşırdım.

Canım çevremdekiler şimdi de şey diyor askerliği geçirmek için seninle ondan sonra ayrılacak seninle falan üff ben ne düşüneceğimi şaşırdım.
Canım benim o adam neden ole yapsın ki sana... Bunları hiç onunla konuştun mu

Canım benim o adam neden ole yapsın ki sana... Bunları hiç onunla konuştun mu

Ne bileyim canım ya doğru düzgün düşenemiyorum ki artık zaten. İlk askere gittiği günlerde demiştim askerden döndükten sonra değişeceksin ayrılacaksın di mi demiştim. Neden öyle bir şey yapayım değişecek bir insan mıyım beni öyle mi tanıdın demişti. :) Bence öyle bir şey olsa askerden önce ayrılırdı genelde erkekler öyle yaparlar ya hani.

Kesinlikle ole kuzum... Bak kendide Demiş neden degisiyim diye demi... Sana tavsiyem çevredekilere bakma ve ona güven orda oturumda kendini parçalayarak elline birsey geçmeyecek.... Bak benide umutsuzluğa kapacaksın.... Iyi Düşünelim iyi olsun anlasdık yanlız değilsin unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…