bende senin yerinde olsam düğünü basarım Cnmdüğünü basmak daha mantıklı geldi
düğünü basmak daha mantıklı geldi
S
bende senin yerinde olsam düğünü basarım Cnm
Kuzummmm Butun kızlar toplanırs asker gibi gireriz o salona ama ish o günleri değil seni gelin masasında görürüzAma tek göndermeyin beni ya benimle gelin destek olun süslenip gitmemiz gerek ahaha
Kuzummmm Butun kızlar toplanırs asker gibi gireriz o salona ama ish o günleri değil seni gelin masasında görürüz
Canım benim bana Kocaman'a bi sebep ver neden olmayacakmış.... Böle yaparsan olmas savaşacaksın karşındaki seni seviyo sevmese suan ayrılırsınız demi... Ömür boyu sensiz yasıyabilirmiymis savaş umutsuzluğa kapılmaO konuda benim umudum yok canımcımm maalesef.O yüzden düğünü basmaktan başka çare kalmadı bize.
Canım benim bana Kocaman'a bi sebep ver neden olmayacakmış.... Böle yaparsan olmas savaşacaksın karşındaki seni seviyo sevmese suan ayrılırsınız demi... Ömür boyu sensiz yasıyabilirmiymis savaş umutsuzluğa kapılma
Hayır hazırlama Cnm iyi Günlerini düşünki iyi olsun bu da bi emir sanaEvet canım 2 sene olacak çoktan biterdi yoksa ama bilmiyorum en kötüye hazırlamak istiyorum kendimi.
herkes sorunluymus ya..bizde de mezhep ayriligi var annmler karsi çıkabilir cok tedirginim bndeCanım nedense haftasonu seninle konuşmaya ihtiyacım vardı çünkü gerçekten destek oluyorsun insana bir dost gibi. :) İkimiz tabii ki çok istiyoruz evlenmeyi ama ailesi beni böyle istemez benim ailemde onun beni istediği şekilde beni istemez. Karşılıklı bunun için çok ağladık zamanında. Ama kısmet nasip ne diyeyim. Olmuyor işte canım olmuyor. Üzme kendini dedi ben telefonda resmen mahvoldum yaa. En çok üzülecek olan benim. Düşünsene nisanda ben geleceği günü beklerken onun sözlendiğini?
Canım sizin durum neden ole ?herkes sorunluymus ya..bizde de mezhep ayriligi var annmler karsi çıkabilir cok tedirginim bnde
herkes sorunluymus ya..bizde de mezhep ayriligi var annmler karsi çıkabilir cok tedirginim bnde
Hayır hazırlama Cnm iyi Günlerini düşünki iyi olsun bu da bi emir sanaYüzün Gülsün
Canım benim o adam neden ole yapsın ki sana... Bunları hiç onunla konuştun muCanım çevremdekiler şimdi de şey diyor askerliği geçirmek için seninle ondan sonra ayrılacak seninle falan üff ben ne düşüneceğimi şaşırdım.
Canım benim o adam neden ole yapsın ki sana... Bunları hiç onunla konuştun mu
Kesinlikle ole kuzum... Bak kendide Demiş neden degisiyim diye demi... Sana tavsiyem çevredekilere bakma ve ona güven orda oturumda kendini parçalayarak elline birsey geçmeyecek.... Bak benide umutsuzluğa kapacaksın.... Iyi Düşünelim iyi olsun anlasdıkNe bileyim canım ya doğru düzgün düşenemiyorum ki artık zaten.İlk askere gittiği günlerde değmiştim askerden döndükten sonra değişeceksin ayrılacaksın di mi demiştim. Neden öyle bir şey yapayım değişecek bir insan mıyım beni öyle mi tanıdın demişti. :) Bence öyle bir şey olsa askerden önce ayrılırdı genelde erkekler öyle yaparlar ya hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?