Bu sayfada hep birlikte yaslanırız artıkicim karardiherkesin ayri derdi var
biz nasil evlencez kizlar yaaaaaaa
Kesinlikle ole kuzum... Bak kendide Demiş neden degisiyim diye demi... Sana tavsiyem çevredekilere bakma ve ona güven orda oturumda kendini parçalayarak elline birsey geçmeyecek.... Bak benide umutsuzluğa kapacaksın.... Iyi Düşünelim iyi olsun anlasdıkyanlız değilsin unutma
benimkide çalmıyor Kafası niye karışmış ki sor Cnm Arasında.... O Yüzük nasıl takıldına bakar beraber savasmalısınıs Cnm kuzum kendi diyo niye degisiyim diye.... O kendisi hiç dedimi askerden sonra seni bırakacam diye?İki gündür telefonda çalmıyor yaa.Konuşurken laf arasında kafam çok karışık kafam çok karışık diyip duruyor zaten anlamadım ben. Sonunu bile bile bu yola çıktım ben kendimi mahvedeceğimi bile bile duygularımla hareket ettim. Parmağına o yüzüğü taktığında artık kalbindeki kişide o olacak.
canim ilerde dedigim bende bilmiyorum hani yapabilirmiyim ama ne bileyim karsi da degilim hani.. baktin durumlar senin dedigin gibi oluyo git kvyle konus ne kaybedersin ki? beni neden boyle kabul edemiyosunuz desevgilin de arada kaliyor onada kizamiyosun demi
Ben
benimkide çalmıyor Kafası niye karışmış ki sor Cnm Arasında.... O Yüzük nasıl takıldına bakar beraber savasmalısınıs Cnm kuzum kendi diyo niye degisiyim diye.... O kendisi hiç dedimi askerden sonra seni bırakacam diye?
Ya olay sıf sen acıkmısın diye bu Butun olanlarCanım bana bir keresinde şey demişti. Ben seni nasıl bırakıcam yapamam bunu evlensem dahi olmaz bırakamam seni demişti. Tabii bu konuşma geçtiğinde ikimiz ailesinin isteği üzerine evlenceğini düşünüp ağlıyorduk karşılıklı.
Ya olay sıf sen acıkmısın diye bu Butun olanlar
icim karardiherkesin ayri derdi var
biz nasil evlencez kizlar yaaaaaaa
sen nerde yaşıyon Cnm aynı şehirler de mi yaşıyorsunuz ?Evet canım kapanmam gerekiyor ona göre giyinip 5 vakit namazında vs olmam gerekiyor olay bu. :)
Sen ne
sen nerde yaşıyon Cnm aynı şehirler de mi yaşıyorsunuz ?
kızlarr, telefonu yakalatmışızuzman almış sonra geri vermiş ama akşam tekrar alıcam senden demiş, dua edin almasın ya.. ay çok moralim bozuldu, sevdiceğimin de sesi kötü geliyodu
Nerde tanıasınız nasıl oldu iyi Günlerden konuşalım ki morelin yerine gelsinİkimizde İstanbul'dayız canım.
amaaan allah korusun canim yaaBu sayfada hep birlikte yaslanırız artık
ayy kotu olmus canimm insallah almaz uzulmeee geri verdiyse aksam niye bidaha alsin kikızlarr, telefonu yakalatmışızuzman almış sonra geri vermiş ama akşam tekrar alıcam senden demiş, dua edin almasın ya.. ay çok moralim bozuldu, sevdiceğimin de sesi kötü geliyodu
evet canim aynen oyle dusundukce illa bisey buluyoruz yapmamamiz lazimbebekler üzülmeyin, şuan sevdicekler yanımızda değil diye daha da karamsarlığa kapılıyoruz, üzmeyin kendinizi Rabbim birşey nasip etmiştir
Nerde tanıasınız nasıl oldu iyi Günlerden konuşalım ki morelin yerine gelsin
bnde aleviyim onun ailesindn yana sıkıntı yok ama bn annme söyledim olmaz dedicanım benim, seni tanımıyorum belki ama ne hissettiğini anlamaya çalışıp sana yardımcı olmaya çalışıyorum, beni kendine yakın görebildiğin için çok mutlu oldum :)
ah şu aileler, sanki kendi hayatları demek istiyorum.. ben herşeyin açık açık konuşulmasından yanayım yoksa araya laflar giriyor iş karmakarışık oluyor, mesela sana ailem senin kapanmanı istiyor yoksa seni kabul etmezler demek yerine, senin onun ailesiyle zaman gecirmene fırsat vermesi gerekir, aynı şekilde senin ailenle de onun yüzyüze gelmesi gerekir, he yine ortak nokta bulunamıyorsa ne sen ne de o mutlu olamıcağınız bi yola çıkmayın derim çünkü aile faktörü çok önemli canım senin de bildiğin gibi.. emek verdiğin sevginin boşa gitmesini istemezsin eminim o da istemiyor ama ailesi kararlarında bu kadar etkili olduğu sürece tek çareniz ailelerin ikna edilmesi, inan bana zor gözükebilir ama bazen biz gözümüzde büyütüyoruz..
çok uzattım biliyorum ama sana bir olay anlatıcam.. ceyhunun alevi olduğunu onunla 1 yılı devirdikten sonra öğrendim, tabi ben bilmiyorum alevi ne demek, o söyleyene kadar duymamışım, o bana biraz anlattı, tepkimden korkmuş ve ben onu tanımadan söylemek istememiş.. neyse anneme söyledim ceyhunu ama dedim aileviymiş annem kesinlikle olmaz babana söyleme bile çok kızar kabul etmez böyle birşeyi dedi, ben de şaşırdım ağlaya ağlaya babama söyledim, hem tepkisinden deli gibi korkuyorum hem de saklamak istemiyorum.. babamın tepkisi anneme kızmak ve bana kızım onlar da müslüman ki dinimizden olmasa bile sana karşı gelecek değilim gelsin tanışalım oldu.. yani diyeceğim o ki ailelerle yüzyüze açık açık konuşmak en iyi çözüm olur bebegim.. :)
su vizelerden kına geldi artıkSekerler nasilsnz bakm:)
bnde oyleyim canim yaCanım benim durumum berbat zaten kafayı yemek üzereyim az kaldı.
canm evlilik bir kişi ile değil bütün aile ile yapılıyorbnde aleviyim onun ailesindn yana sıkıntı yok ama bn annme söyledim olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?