2014 Yarenleri! :)

İki gündür telefonda çalmıyor yaa. Konuşurken laf arasında kafam çok karışık kafam çok karışık diyip duruyor zaten anlamadım ben. Sonunu bile bile bu yola çıktım ben kendimi mahvedeceğimi bile bile duygularımla hareket ettim. Parmağına o yüzüğü taktığında artık kalbindeki kişide o olacak.

Ben
benimkide çalmıyor Kafası niye karışmış ki sor Cnm Arasında.... O Yüzük nasıl takıldına bakar beraber savasmalısınıs Cnm kuzum kendi diyo niye degisiyim diye.... O kendisi hiç dedimi askerden sonra seni bırakacam diye?

Canım cevabını yeni gördüm yaa. Evet arada kalıyor. Dedim ki nasıl bu kadar normalmiş gibi karşılıyorsun ne demek sözlenmek bu kadar kolay mı dedim. İstemiyorum dicem neden dicekler biri mi var? Var dicem getir diyecekler götürcem seni karşılarına yapabilecek misin dicekler yapabilecek misin dedi bana çünkü yapamayacağımı biliyor. Ailesini karşısına alamaz ben de almasını istemem zaten. İmkansız bizim durumumuz maalesef...

Canım bana bir keresinde şey demişti. Ben seni nasıl bırakıcam yapamam bunu evlensem dahi olmaz bırakamam seni demişti. Tabii bu konuşma geçtiğinde ikimiz ailesinin isteği üzerine evlenceğini düşünüp ağlıyorduk karşılıklı.

Ya olay sıf sen acıkmısın diye bu Butun olanlar

kızlarr, telefonu yakalatmışız uzman almış sonra geri vermiş ama akşam tekrar alıcam senden demiş, dua edin almasın ya.. ay çok moralim bozuldu, sevdiceğimin de sesi kötü geliyodu

kızlarr, telefonu yakalatmışız uzman almış sonra geri vermiş ama akşam tekrar alıcam senden demiş, dua edin almasın ya.. ay çok moralim bozuldu, sevdiceğimin de sesi kötü geliyodu

Bozma moralini canım. İnşallah geri almaz. :)

Bu sayfada hep birlikte yaslanırız artık
amaaan allah korusun canim yaa
ayy kotu olmus canimm insallah almaz uzulmeee geri verdiyse aksam niye bidaha alsin ki
bebekler üzülmeyin, şuan sevdicekler yanımızda değil diye daha da karamsarlığa kapılıyoruz, üzmeyin kendinizi Rabbim birşey nasip etmiştir
evet canim aynen oyle dusundukce illa bisey buluyoruz yapmamamiz lazim

Nerde tanıasınız nasıl oldu iyi Günlerden konuşalım ki morelin yerine gelsin

Eski iş yerimde tanıştık canım. İş dolayısıyla telefonumu vermiştim normal mesajlaşmayla başladı işte sonra zaten o hoşlanmaya başlamış benden baya peşimde koştu sonra bir baktık sevgiliyiz. Sen nerde oturuyorsun? Siz nasıl tanıştınız?

bnde aleviyim onun ailesindn yana sıkıntı yok ama bn annme söyledim olmaz dedi

bnde aleviyim onun ailesindn yana sıkıntı yok ama bn annme söyledim olmaz dedi
canm evlilik bir kişi ile değil bütün aile ile yapılıyor
eğer böyle sorunlar varsa enisi bitirmek gibi.
çünkü bir çok arkadaşım bu hatayı yaptı ve gerçekten evlennce anladılar
aslında aile ilede evlenildiğini
eğer ailenin kararı kesin ve net ise. iyi düşün derim ben.
karar senn yinede
Allah yardımcımız olsun hrkezin derdi farklı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…