2014 Yarenleri! :)

Iyi yaptn kuzum bnde iim sukur baknm ddm cnm sklyr szle konsnca kwyfm yerne gelyor takma su vizelerden banada gina gelmsti ama btti cok sukur darisi sana olsun:)
ay inşallah canm ya valla cok sagol bir bitseydi rahatlıcktm bende ama ondan sonra finaller başlıyor
bitmez anam bitmez bu dertler
sevdiceğin aradımı bugün konuştunuz mu
aynen bende buraya gelince kendime geliorum
ama annem kaldırıyor
kalk kız dersinin başına diye

pes etmicem ..ondan da vazgecmicem canm bitirmek asla aklimda yok.

canımmm yaaa dur bakalım ne kadar çok örneği var etrafımızda tüm zorluklara rağmen birlikte olan o yüzden daha vakti gelmeden yıpratma kendini kuzumm yaaa :/

Hahaha bu anneler varya zatn basmzn tatli yok kuzum armdi en son c.tesi ardi iste dhada armdi.s

pes etmicem ..ondan da vazgecmicem canm bitirmek asla aklimda yok.
eğer öyle diyorsan
inşallah halledebilirsiniz tatlım o zaman
çünkü bu gerçekten cok cok önemli bir konu senin geleceğin açısından
tabikide karar senin
kalbimiz mutlu olmadan yana inşallah öylede olursunuz
ikinzde pes etmessiniz kazanan taraf siz olursunuz :)

Hahaha bu anneler varya zatn basmzn tatli yok kuzum armdi en son c.tesi ardi iste dhada armdi.s
aynen sorma ya öldürüyorlar insanı

hadi ya arayamaştır o zaman vakti bulamamıştır
bende dün söylendim biraz neden günde iki kez aramıyon diye darıldı herhalde bana aramadı daha bugün
senn askernde acemi birlikteydi demi

Ben anneme söylemedim bile istemez çünkü biliyorum. Mezhebin benim için bir önemi yok ama onlar aşırı yaşıyorlar her şeyi kapanmak kısıtlamak vs.
canm senin durummda gerçekten cok karışık okudum hep yazdıklarını
ama onun aileside öyle kişilikte insanlarmış
sevdiğin için kapanmayı düşünmezmisin peki ?
onunla olmak mutlu olmak için

canımmm yaaa dur bakalım ne kadar çok örneği var etrafımızda tüm zorluklara rağmen birlikte olan o yüzden daha vakti gelmeden yıpratma kendini kuzumm yaaa :/

Ben şimdiden kendimi mahvetmeye başladım açıkcası. Olmayacak çünkü biliyorum. Ama onu kaybetmek istemiyorum ayrılamam yapamam bunu.

Aynen cnm cocugda yuklenme kiz musait oldukca ariyorlr bnmki ankarda bde cok sıkı orasi asiri kalablk anca aira bultor garbm:)

Ben şimdiden kendimi mahvetmeye başladım açıkcası. Olmayacak çünkü biliyorum. Ama onu kaybetmek istemiyorum ayrılamam yapamam bunu.
canm benm eger kesin olmayacak diyorsan kendi gözünde kesin olarak bu görüyorsan
sürdürmen devam ettirmen yalnış değil mi ?
ilerde daha cok acı cekeceksin ama

Aynen cnm cocugda yuklenme kiz musait oldukca ariyorlr bnmki ankarda bde cok sıkı orasi asiri kalablk anca aira bultor garbm:)
ankara gerçekten öyleymiş canm ya. hep yknanları dydum burda.
benmkide kütahyada günde 1 sefer arayabiliyor işte
bda ypmam zaten pişman oldumm :)

ankara gerçekten öyleymiş canm ya. hep yknanları dydum burda.
benmkide kütahyada günde 1 sefer arayabiliyor işte
bda ypmam zaten pişman oldumm :)
Yani cnm cok sukur ariyablyrlar bunada sukur.d ankara tum sehrlern en buyuk tumeni oldugu icn asiri kalablk olyor malsf cnm ya senin askerndemi acemide kuzum

canm senin durummda gerçekten cok karışık okudum hep yazdıklarını
ama onun aileside öyle kişilikte insanlarmış
sevdiğin için kapanmayı düşünmezmisin peki ?
onunla olmak mutlu olmak için

canm benm eger kesin olmayacak diyorsan kendi gözünde kesin olarak bu görüyorsan
sürdürmen devam ettirmen yalnış değil mi ?
ilerde daha cok acı cekeceksin ama

Ben düşünsem ailem böyle bir şey yapmama izin vermez zaten. Mesela onun alevi olmaması değil onun ailesinin kısıtlayıcı bir yapıya sahip olması. İlla kapalı olacak onların dedikleri olacak vs hep böyle yani.

Zaten yanlış farkındayım o da bunun farkında ama ikimizde bitiremiyoruz.

Cnm sıkma canini bu mezhep olayi herkste var ama pes etme sen asla

Ben elimden gelen mücadeleyi yapcam canım olmuyorsa da kısmet değilmiş ne yapalım. En acısı onun sözlendiğini vs görmek zaten. Bunca yaşanandan geçirilen zamandan sonra bir başkasıyla görmek berbat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…