2014 Yarenleri! :)

Cnm bnm oyle deme ya kuban oldgm ALLAH hersyn hayrlsini versn de ama pesetmyn illaki kazanan tarf siz olrsnz aci cektgnzi gormeye dayanmz aileler illaki anlarlar blymrm ya ALLAha buyuk konsmaymda ben olsydm pes etmzdm ackcasi .s

anladım canm ne diyim.. hakkında en hayırlısı olsn inşallah bu kadar skma canını takma kafanı
olacagı vrsa zaten olur kısmetinde zaten seni bulur
sen o halde şimdki zamana odaklan yine savaş mücadeleni ver kendine cok yüklenme ama olur mu
bak bir daha gelmeyeceğizbu hayata.
hakkında en güzeli olur inşalah

Yani cnm cok sukur ariyablyrlar bunada sukur.d ankara tum sehrlern en buyuk tumeni oldugu icn asiri kalablk olyor malsf cnm ya senin askerndemi acemide kuzum
evet tatlım acemi birliğinde daha 8 kasmda teslim olmuştu
11 gün sonra burda dagıtım iznine gelecek usta birliğine gececek

evet tatlım acemi birliğinde daha 8 kasmda teslim olmuştu
11 gün sonra burda dagıtım iznine gelecek usta birliğine gececek
Cnm hayrlsi olsn ins usta brlgi gzl yerlere suser tum askerlermzn ve raht olrlar ins bnm askermde 4kasmda gitti 28inde yemn toreni iki gun izni var normlde evne gelmesi yask ama babasglle getrcz ins gelmk iatiyor ins olur da 2gun gorrum :)

Cnm hayrlsi olsn ins usta brlgi gzl yerlere suser tum askerlermzn ve raht olrlar ins bnm askermde 4kasmda gitti 28inde yemn toreni iki gun izni var normlde evne gelmesi yask ama babasglle getrcz ins gelmk iatiyor ins olur da 2gun gorrum :)
canm neden iki gün izni var ki
normalde dağıtım izni 7 gün ama

Cnm bnm oyle deme ya kuban oldgm ALLAH hersyn hayrlsini versn de ama pesetmyn illaki kazanan tarf siz olrsnz aci cektgnzi gormeye dayanmz aileler illaki anlarlar blymrm ya ALLAha buyuk konsmaymda ben olsydm pes etmzdm ackcasi .s

Her şeyin hayırlısı canım. :) Benim canım çok yanıyor onu bilemem benim kadar kötü değildir belki de. Çünkü içinde yaşamayı seviyor içine atıyor belli etmeyi sevmiyor.

Bozma moralini canım. İnşallah geri almaz. :)

inşallah bebegim, ankesörlüye cıkmaya da vakti yok, konuşmak çok zor olur bizim için

bnde aleviyim onun ailesindn yana sıkıntı yok ama bn annme söyledim olmaz dedi

anneler biraz daha katı bu konuda canım, çok şükür babam destek oldu, annem de onayladı tabi sonuçta babam onaylamış yani :) ama sevdiceğim de çok çaba gösterdi, sağolsunlar onun ailesi de beni dışlamadı, ailelerin karşısında el ele durup herşeyi açıkça anlatırsanız elbet yoluna giriyor herşey, ben buna inanıyorum bebeğim :)

amaaan allah korusun canim yaa

ayy kotu olmus canimm insallah almaz uzulmeee geri verdiyse aksam niye bidaha alsin ki

evet canim aynen oyle dusundukce illa bisey buluyoruz yapmamamiz lazim

ben de öyle deyip teselli ettiğim sevdiceğimi, alıcak olsa telefonu vermezdi geri dedim ama haber bekliyorum aklım kaldı

Sağ ol canım Amin İnşallah. Ben elimden geleni yapcam kısmetten öteye geçilmiyor...

Her şeyin hayırlısı canım. :) Benim canım çok yanıyor onu bilemem benim kadar kötü değildir belki de. Çünkü içinde yaşamayı seviyor içine atıyor belli etmeyi sevmiyor.
Cnm herseyn hayrlsi belki sana belli etmk istemyr daha cok sklmayasn die. Ayrica dedgm gbi sen elnden geldkce savas pes etme tabi kismetnde ne varsa o olur illaki ama takma fazla dunyaya bi kere gelyrz dolu dolu yasamak lazm. Uyumadn dua edyrm her zmn askerlermz icn senin icnde dua ederm tatlm insallah diledgn istdgn gbi olir herseyy

Aynen bana da bellli etmek istemiyor açıkça. Ama bu haldeyken telefonla falan olmuyor ya yüz yüze görüp konuşmam gerek oda imkansız şu an için off Allah'ım yardım et. Sağ ol canım benim inşallah. :)

Sağ ol canım Amin İnşallah. Ben elimden geleni yapcam kısmetten öteye geçilmiyor...

sevmek dilde değil bırak içine atsın önemli olan davranışlarıyla sevgisini belli etmesi, bazı şeyleri erkeklere bırakmak gerekiyor bekle bakalım o ne yapacak, çaba gösterecek mi, eğer çabasını görürsen sen ondan daha çok çabala ama eğer çabası olmazsa bu konuda sen ondan da umursuz ol bebegim, ama tabi karısmak gibi de olmasın önemli olan senin kararların :)

Ben şimdiden kendimi mahvetmeye başladım açıkcası. Olmayacak çünkü biliyorum. Ama onu kaybetmek istemiyorum ayrılamam yapamam bunu.
aynı durumları yaşıyoruz hemen hemen ama pes etme benim sevdiğimin babasıda beni isemi kürt olduğum için ama bende o da pes etmedik edemedik denedik ayrı kaldık ama olmadı sen zamana bırak şimdiden aklını karıştırma

Aynen bana da bellli etmek istemiyor açıkça. Ama bu haldeyken telefonla falan olmuyor ya yüz yüze görüp konuşmam gerek oda imkansız şu an için off Allah'ım yardım et. Sağ ol canım benim inşallah. :)
Aynen cnm bekleniznini ackca yuz yuze konusrsnz smdiden skma canini oda askerde fazla caninin skknlgni belli etme moral ver kuzum kurbn oldgm ALLAH yardm eder yeterki dua et pes etme

Ben umursamaz davranamıyorum ne yazıkki yaa. Ondaki düşünce ne yaparsa yapsın ailesinin değişmeyeceği bence o yüzden mücadele etmiyor.

Aynen onsuz olmuyor işte maalesef.

Aynen cnm bekleniznini ackca yuz yuze konusrsnz smdiden skma canini oda askerde fazla caninin skknlgni belli etme moral ver kuzum kurbn oldgm ALLAH yardm eder yeterki dua et pes etme

Bir arasa çok iyi olacakta aramıyor iki gündür bakalım konuşmam lazım.

Arar kkuzum musait olmuyordr demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…