Super bi hediye cnm anlami yeter ya bnde atki yapmayi dusnyrm sari lacivert nasl olr sence:)güzellerr, sevdiceğim ucunda baş harflerimizin olduğu tesbih yaptırmak istiyodu, instagramda dolanırken karsıma cıktı sürpriz yapmak istedim yarime :) boncukları dogal tas mavi renk, ucunda da baş harflerimiz olacak sipariş verdim sizce nasıl bir hediye, inşallah beğenir
Cnm bde nasl spars verdn bndemi yaptrsm oyle acba gzl fkir.dgüzellerr, sevdiceğim ucunda baş harflerimizin olduğu tesbih yaptırmak istiyodu, instagramda dolanırken karsıma cıktı sürpriz yapmak istedim yarime :) boncukları dogal tas mavi renk, ucunda da baş harflerimiz olacak sipariş verdim sizce nasıl bir hediye, inşallah beğenir
Super bi hediye cnm anlami yeter ya bnde atki yapmayi dusnyrm sari lacivert nasl olr sence:)
Cnm bde nasl spars verdn bndemi yaptrsm oyle acba gzl fkir.d
Cnm cok gzl fikr ama ben yazamamki islerkn icne zor olmaz mi ykaa super fukir:) kuzum yok instgramim ya bn sandm internettn sprs verdn tatlm kart hesabylada kargyla gelio ya oyle sandm:)fenerbahceli misiniz, sevdiceğimin eksi takımıçok güzel olur bebeğim el emeği güzel olmaz mı, ama eğer daha sade renkler tercih etseydin tavsiyem atkı uçlarına baş harflerinizi işlemen olurdu :) tabi eğer fikri seversen bu renklerin üstüne de yapabilirsin :)
instagram hesabın varsa hesap adı tasarımtesbih, ordan bir model begenip siparis edebilirsin, numarasını da vereyim tatlım 0553 418 12 16
Evet kuzum fenerbahclyz bn fenerli yaptm onuda besktslydi.d.dfenerbahceli misiniz, sevdiceğimin eksi takımıçok güzel olur bebeğim el emeği güzel olmaz mı, ama eğer daha sade renkler tercih etseydin tavsiyem atkı uçlarına baş harflerinizi işlemen olurdu :) tabi eğer fikri seversen bu renklerin üstüne de yapabilirsin :)
instagram hesabın varsa hesap adı tasarımtesbih, ordan bir model begenip siparis edebilirsin, numarasını da vereyim tatlım 0553 418 12 16
Evet kuzum fenerbahclyz bn fenerli yaptm onuda besktslydi.d.dfenerbahceli misiniz, sevdiceğimin eksi takımıçok güzel olur bebeğim el emeği güzel olmaz mı, ama eğer daha sade renkler tercih etseydin tavsiyem atkı uçlarına baş harflerinizi işlemen olurdu :) tabi eğer fikri seversen bu renklerin üstüne de yapabilirsin :)
Cnm cok gzl fikr ama ben yazamamki islerkn icne zor olmaz mi ykaa super fukir:) kuzum yok instgramim ya bn sandm internettn sprs verdn tatlm kart hesabylada kargyla gelio ya oyle sandm:)
Evet kuzum fenerbahclyz bn fenerli yaptm onuda besktslydi.d.d
Hos gwlsin cnm iyiym cok sukur sen:)kuzular merhaba , nasılsınız
çok iyiym kuzum bende resmin sevdiğimin kapak fotosu bana göndermişti ne güzel diye dygulandım kızHos gwlsin cnm iyiym cok sukur sen:)
Estafurllah cnm .d bak oda mantkli bde internttnde arstrm bakm vardr ins kargyla gettrrm :) cnm bn fanatk fenerlym oda fanatk dgldi braz zor oldu bnm tuttgm takma almak ama smdi oda tiriyaksi oldu her fener macni kacrmaz oldu :)yok tatlım bu instagram üzerinden ama istersen int üzerinden de araştır belki vardır, benim karşıma tesadüfen çıktı çünkü :)
evet tatlım atkıya işleyebilmen zor olur haklısın beceriksiz kızın verdiği fikir böyle olur :) ama sana bir fikir daha verebilirim bunu kendim de yapıcam mendile işlemek istiyorum yine baş harflerimizi, bi de kokumu sıkıcam ohh :)
biz de galatasaraylıyız doğru yolu buldu sevdiceğim, benden fanatik oldu sonra :)
Bnde sevdgm gtmedn whatsp kapk fotsu yapmstm oda cok begnmsti dha gtmden katmssn fln doe sakalstk hatta cok gzl gerckten kuzum ALLAHin iznyle geldklernde bzde byle olrz tatlm skma canini.dçok iyiym kuzum bende resmin sevdiğimin kapak fotosu bana göndermişti ne güzel diye dygulandım kız
aynen kuzumm kavuşcaz sağsalimm . Sen nasılsın neler yapıyorsun canım şafak kaçBnde sevdgm gtmedn whatsp kapk fotsu yapmstm oda cok begnmsti dha gtmden katmssn fln doe sakalstk hatta cok gzl gerckten kuzum ALLAHin iznyle geldklernde bzde byle olrz tatlm skma canini.d
Arar kkuzum musait olmuyordr demek
Napim kuzum dua edyrm 28inde yemn toreni 2gnluk izni var yasak eve gelmesi ama bz getrmk istyrz kacamak yapip oda gelmk istyr evine 2gunde olaa iste o esnada atki orim diyrm geldgnde verrm yada dgsk bi hedyde olblr dusnyrm:) safak en son 253tu 250 yada 251dir cok oldgndan aaymyrm gecmyr cnku.d sen neler yapysn cnm safk kac:)aynen kuzumm kavuşcaz sağsalimm . Sen nasılsın neler yapıyorsun canım şafak kaç
Estafurllah cnm .d bak oda mantkli bde internttnde arstrm bakm vardr ins kargyla gettrrm :) cnm bn fanatk fenerlym oda fanatk dgldi braz zor oldu bnm tuttgm takma almak ama smdi oda tiriyaksi oldu her fener macni kacrmaz oldu :)
Cnm Bnm arar moral verirsn bak bnm askrmzde 2gundr armdi beklyrm ayni sklde musait olmuyorlrdr kuzumBenim içim rahat değil arayınca rahatlayacakmışım gibime geliyor. Dünden beri gözüm telefonda.
güzellerr, sevdiceğim ucunda baş harflerimizin olduğu tesbih yaptırmak istiyodu, instagramda dolanırken karsıma cıktı sürpriz yapmak istedim yarime :) boncukları dogal tas mavi renk, ucunda da baş harflerimiz olacak sipariş verdim sizce nasıl bir hediye, inşallah beğenir
Cnm Bnm arar moral verirsn bak bnm askrmzde 2gundr armdi beklyrm ayni sklde musait olmuyorlrdr kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?