2014 Yarenleri! :)

aynen tatlım ya her maçtan haberi var , sorunca cevap veremezsem kızıyo bi de her maçı takip edecekmişim
benim sevdicek öyle süpriz falan bilmez yapmaz, iş başa düşüyor ben yapıyorum sürprizleri
Aynen cnm Sorma bendn cok takp edyrdu maclari oda:) cnm bnmkde suprz blmez yapamz dogm gnum icn hedye baksa bile tek alamaz secmz yengsyle cikar:) bn bi okdr suprz yapmayi sevrm degsk seyler fln sasirir baya hatta:)

Benim içim rahat değil arayınca rahatlayacakmışım gibime geliyor. Dünden beri gözüm telefonda.

arayacaktır bebegim umutsuz olma bekle sabırla, ikiniz de rahatlarsınız inşallah

Ne kadar canım bu tesbih daha önce duymuştum 25 civarıydı.

45 lira bebegim ücretsiz kargo, fiyat arastırmadım hic begenince tatlım, aslında tesbihi gümüş istiyoruz ceyhunla ama askeriye de çalınır bişey olur diye abartmak istemedim

bizimde ayın 28 inde yemin törenimiz var canım :) Şu an amasyada 30 unda kıbrısa geçiçek usta birliğine .2gün görüşme şansımız olcak bizimde çok şükür.
Bencede kuzum atkı çok güzel olur sıcacık tutar hep seni yanında hisseder. Bizim şafak 153 canım
Bende bi hediye vermek istiyorum usta birliğine gidrken götürsün ama aklımda hiçbişey yok ya

Aynen cnm Sorma bendn cok takp edyrdu maclari oda:) cnm bnmkde suprz blmez yapamz dogm gnum icn hedye baksa bile tek alamaz secmz yengsyle cikar:) bn bi okdr suprz yapmayi sevrm degsk seyler fln sasirir baya hatta:)

bebegim ne iyi yengesiyle falan gidiyomus, benimki direkt beni götürür hediye bakalım sana diye :) he sürpriz yapmaya kalkar evet arada , herkesi tembihler caktırmayın diye ama ilk söyleyen kendisi olur ilişkiye heyecan katmak bize kaldı yani

Kuzum senin asker kisa donemmi yapio. Valla bnmde teo temennim yemn torennden snra alp getrmk ins olur oyle atki dusnyrm bn bde islcm ya el emegi fenerli oda bnm gbi sari lacvert dusnyrm sende hangi takmlysa yapblysan yap bde arkdsta saglsn fkr veri tesbh ismden kargyla nettn arstrcm bakcm nettn dgsk bsey bulrsm hber verrm snada:)

Haha bnmkde oyle bzm evde dgm gnu abmle hazrlyrlrdi arkdslrmida cagrmslr bn unideym bunlr iknci katta abmgl iknci katta otryr nyse eve geldm kendini gordm npyn ddm hbr vermdn gelcgndn fln grmye geldm seni dedi nyse yemk hazrlyrdm hadi cabk hazrla ne yavassn halbki hzli hazrlrm ne acln var ddm yk aclm ddi yemk yerkn hzli ye shbti brak askm ddi hoppala ne is cvryn sn ddm ya abmgl nerde ddm yukarsa ddi caktm bseler blerk yavs yemeye basldm bna ddiki uf askm doy artk yukarda paatn hazr hadi yuh dedm artk super sprz yapyn ddm cok yaptryn ya dmsti hatta.d.d

evet kuzum kısa dönem bizim çok şükür. Nisanda kavuşcam Allahın izniyle Tmm kuzum güzel fikirler bulursan banada haber ver

ahahah süpermis :) bizimkilerden sürpriz beklemek çölde su aramak olur, beklentiyi az tutuyorum o yüzden

Darisi tum askerlermze olan cnm snada hayrli tezkerelr bmm uzun donem artk sayamyrm nevrim donyor.ddd
oda biter kuzum . Sayılı gün çabuk biter demişler günler bi şekilde geçiyor sağlıklı olsunlar yeter . sağsalim kavusalım yeter ..

Bu arada askere verilecek en güzel hediyelerden biri aşk dolu ve senin parfümün kokan bir mektup bence. bir adette resminizi sıkıştırdıkmı ona verebilceğimiz ne güzel şey aşkımız bu dönemde. Çünkü bildiğim kadaryla kilitli dolaplar olmyormul ve özel şeyleri saklamak çok zormuş hırsızlık olaylarıda çok oluyormuş

Dogri cnm kesnlkle ama bnmki gtmeden bana ddi mektp gnderme kotu olrm die gndermcm o yzdn yoksa bnde dusnmstm onu:) hayrlsyla gelrler dogru cnm saglkli olsnlarda insallah

Dogri cnm kesnlkle ama bnmki gtmeden bana ddi mektp gnderme kotu olrm die gndermcm o yzdn yoksa bnde dusnmstm onu:) hayrlsyla gelrler dogru cnm saglkli olsnlarda insallah
anladım kuzumm aminn inşallah . sen neler yapıyorsun nerde yaşıyorsun

Walla cnm is gormem vardi gttm bugn yenj basladm kafa dagtyrm zmn gecyr enaznzn adana da yasiyorm bn sen neler yapiyorsn nerde yasiyorsn
bende işten ayrıldım evdeyim şimdilik canım askerden önce sözümz oldu onun koşturması vardı bakamadım hiç, iş bakmaya başlıcam sıkıldım artık.
Hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur hersey
Bende Alanya da yaşıyorum canımm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…