2014 Yarenleri! :)

Hayrli olsun cnm bnmde sozm oldu o zmn calsmyrdm snra bakmaya basladm hayrlsyla sende bulrsn insallah cnm:) alanya cok gzl bi yerms ya gtmedm ama duymlarmdan bilyrm:)

Hayrli olsun cnm bnmde sozm oldu o zmn calsmyrdm snra bakmaya basladm hayrlsyla sende bulrsn insallah cnm:) alanya cok gzl bi yerms ya gtmedm ama duymlarmdan bilyrm:)
Bende bulurum inşallah canım seninde hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin sözlerimzi.. Güzel yerdir kuzum gezmeye gelirsiniz bigün inşallah .

Insallah kuzum gelsnde ALLAHn iznyle amin cnm hayrli ugurlu olur insallah sozlermz :)
Amin kuzum inşlahh Cumartesi günü yemege gelcekler ailesi İş ciddiye binince insan tamamen başka bir kapıdan giriyor içeri hersey çok farklılaşıyor

Amin kuzum inşlahh Cumartesi günü yemege gelcekler ailesi İş ciddiye binince insan tamamen başka bir kapıdan giriyor içeri hersey çok farklılaşıyor

evet bebeğim, kesinlikle katılıyorum gidiş gelişler çok stresli ve heyecanlı oluyor ama sevdicekler yanımızda yokken herşeyle uğraşmak zorunda kalıyoruz

Şimdi sevdicegim aradı konuştuk. Bana sınırlı sebebi cumartesi cam açtım işyerinde milletle konuştum diye ona bozulmuş trip atıyor bağırdı hatta sana demedim mi milletle samimi konuşma gülme diye millete guluyorsun dedi. Niye bu kadar abarttı anlamadım. Fotoğraf yollucam dedim şimdi yollama komutanlar yok vs dedi ben de üzüldüm haliyle kimseye mektup gelmiyor mu dedim vb gelmiyor dedi. diğer konuyu konusamadim yemekten sonra arayabilirse konuscam inşallah.

evet bebeğim, kesinlikle katılıyorum gidiş gelişler çok stresli ve heyecanlı oluyor ama sevdicekler yanımızda yokken herşeyle uğraşmak zorunda kalıyoruz

aynen kuzum ya hem çok heycanlı hem çok stresli yeni gelin edasıyla stresli stresli süzülüyoruz etrafta Ama bugünlere erişmek yaşamak çok güzel Allahım utandırmasın hiçbirimizi

Kizlarrr napiosunuz? Bugun askimla 3defa konustum:) hastaneye gitmis.. Alerjik astimi var bnm sevgilimin her ay asi olmasi gerekiyo.. Izmire sevk etmisler yarin izmirdeki hastaneye gidicekmis icim icimi yiyo asi olmadan once cok kotuydu ozellikle bahar aylari iskenceydi onun icin 3senedir asi oluyo cok sukur 3 senedir biraz rahatti ya askerde asi olamazsa kizlar buraya getir yapariz asini demisler ama soguk zincir oldgu icin buzdolabinda muhafaza edilmesi gerekiyo.. ozmn onun sorumlulugunu alamayiz demisler canim sikildi yaa

Kıskanmış seni seviyor aksama arayacam dedimi ?

Çok çok çok seviyor demek ama

Ayy canım benim mutlu oldum şimdi. :) Bak iste böyle bir şeye sinir oluyor ondan sonrada bağırıyor bana bir şey sorunca ozlemedim diyo yok fotoğraf istemiyorum falan ahaha sinirden ama ben gene de üzülüyorum bananeee

askerim le konustuk bugun anneleri tanistircam is basa dustu kizlar:) halam çok anlayışıdır o söyleyecek anneme ayarladim ..baski yapicam tanissin die bakalım ins kabul eder

Ish arada konuşursunuz ozaman kuzum

canım benim sevdiğimin de alerjik astımı vardı komutandan izin alıp gidiyodu izmirdeki hastaneye sıkıntı olmuyodu ki. ki izmirdeki hastanede çok ilgileniyolar zaten rahat ol senn :)

canım benim sevdiğimin de alerjik astımı vardı komutandan izin alıp gidiyodu izmirdeki hastaneye sıkıntı olmuyodu ki. ki izmirdeki hastanede çok ilgileniyolar zaten rahat ol senn :)
Nerde askerlik yapiyodu sevdicegin tatlim? simdi acemilikte tatlim usta birliginde merkezden uzak bi yere dusersede aylik izin verirler mi verseler bile orda tedavisine devam edebilir mi ki bnm endisem o aslinda.. seninkide asi oluyo mu kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…