Hayrli olsun cnm bnmde sozm oldu o zmn calsmyrdm snra bakmaya basladm hayrlsyla sende bulrsn insallah cnm:) alanya cok gzl bi yerms ya gtmedm ama duymlarmdan bilyrm:)bende işten ayrıldım evdeyim şimdilik canım askerden önce sözümz oldu onun koşturması vardı bakamadım hiç, iş bakmaya başlıcam sıkıldım artık.
Hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur hersey
Bende Alanya da yaşıyorum canımm .
Bende bulurum inşallah canım seninde hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin sözlerimzi.. Güzel yerdir kuzum gezmeye gelirsiniz bigün inşallah .Hayrli olsun cnm bnmde sozm oldu o zmn calsmyrdm snra bakmaya basladm hayrlsyla sende bulrsn insallah cnm:) alanya cok gzl bi yerms ya gtmedm ama duymlarmdan bilyrm:)
Insallah kuzum gelsnde ALLAHn iznyle amin cnm hayrli ugurlu olur insallah sozlermz :)Bende bulurum inşallah canım seninde hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin sözlerimzi.. Güzel yerdir kuzum gezmeye gelirsiniz bigün inşallah .
Amin kuzum inşlahhInsallah kuzum gelsnde ALLAHn iznyle amin cnm hayrli ugurlu olur insallah sozlermz :)
Amin kuzum inşlahhCumartesi günü yemege gelcekler ailesi İş ciddiye binince insan tamamen başka bir kapıdan giriyor içeri hersey çok farklılaşıyor
evet bebeğim, kesinlikle katılıyorum gidiş gelişler çok stresli ve heyecanlı oluyor ama sevdicekler yanımızda yokken herşeyle uğraşmak zorunda kalıyoruz
Aşk olsun ben Sabahdan beri Mörel vermeye çalışıyorum
Kıskanmış seni seviyorŞimdi sevdicegim aradı konuştuk. Bana sınırlı sebebi cumartesi cam açtım işyerinde milletle konuştum diye ona bozulmuş trip atıyor bağırdı hatta sana demedim mi milletle samimi konuşma gülme diye millete guluyorsun dedi. Niye bu kadar abarttı anlamadım.Fotoğraf yollucam dedim şimdi yollama komutanlar yok vs dedi ben de üzüldüm haliyle kimseye mektup gelmiyor mu dedim vb gelmiyor dedi. diğer konuyu konusamadim yemekten sonra arayabilirse konuscam inşallah.
Kıskanmış seni seviyoraksama arayacam dedimi ?
Çok çok çok seviyor demek amaCanim kartı bitti kart bulursam müsait olursam çağrı atarım dedi bakalım. :) ya çok tepki gösterdi ama.
Çok çok çok seviyor demek ama
aynen kuzum ya hem çok heycanlı hem çok stresli yeni gelin edasıyla stresli stresli süzülüyoruz etraftaAma bugünlere erişmek yaşamak çok güzel Allahım utandırmasın hiçbirimizi
askerim le konustuk bugun anneleri tanistircam is basa dustu kizlar:) halam çok anlayışıdır o söyleyecek anneme ayarladim ..baski yapicam tanissin die bakalım ins kabul ederinşallah bebegim, ankesörlüye cıkmaya da vakti yok, konuşmak çok zor olur bizim için
anneler biraz daha katı bu konuda canım, çok şükür babam destek oldu, annem de onayladı tabi sonuçta babam onaylamış yani :) ama sevdiceğim de çok çaba gösterdi, sağolsunlar onun ailesi de beni dışlamadı, ailelerin karşısında el ele durup herşeyi açıkça anlatırsanız elbet yoluna giriyor herşey, ben buna inanıyorum bebeğim :)
ben de öyle deyip teselli ettiğim sevdiceğimi, alıcak olsa telefonu vermezdi geri dedim ama haber bekliyorum aklım kaldı
Ish arada konuşursunuz ozaman kuzumAyy canım benim mutlu oldum şimdi. :) Bak iste böyle bir şeye sinir oluyor ondan sonrada bağırıyor bana bir şey sorunca ozlemedim diyo yok fotoğraf istemiyorum falan ahaha sinirden ama ben gene de üzülüyorum bananeee
askerim le konustuk bugun anneleri tanistircam is basa dustu kizlar:) halam çok anlayışıdır o söyleyecek anneme ayarladim ..baski yapicam tanissin die bakalım ins kabul eder
canım benim sevdiğimin de alerjik astımı vardı komutandan izin alıp gidiyodu izmirdeki hastaneye sıkıntı olmuyodu ki. ki izmirdeki hastanede çok ilgileniyolar zaten rahat ol senn :)Kizlarrr napiosunuz? Bugun askimla 3defa konustum:) hastaneye gitmis.. Alerjik astimi var bnm sevgilimin her ay asi olmasi gerekiyo.. Izmire sevk etmisler yarin izmirdeki hastaneye gidicekmisicim icimi yiyo asi olmadan once cok kotuydu ozellikle bahar aylari iskenceydi onun icin 3senedir asi oluyo cok sukur 3 senedir biraz rahatti ya askerde asi olamazsa kizlar buraya getir yapariz asini demisler ama soguk zincir oldgu icin buzdolabinda muhafaza edilmesi gerekiyo.. ozmn onun sorumlulugunu alamayiz demisler canim sikildi yaa
Nerde askerlik yapiyodu sevdicegin tatlim? simdi acemilikte tatlim usta birliginde merkezden uzak bi yere dusersede aylik izin verirler micanım benim sevdiğimin de alerjik astımı vardı komutandan izin alıp gidiyodu izmirdeki hastaneye sıkıntı olmuyodu ki. ki izmirdeki hastanede çok ilgileniyolar zaten rahat ol senn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?