2014 Yarenleri! :)

Nerde askerlik yapiyodu sevdicegin tatlim? simdi acemilikte tatlim usta birliginde merkezden uzak bi yere dusersede aylik izin verirler mi verseler bile orda tedavisine devam edebilir mi ki bnm endisem o aslinda.. seninkide asi oluyo mu kuzu?
izmir bornovadaydı canım acemiliği verirler şu anda da nevşehirde ve tedavi için kayseriye gidiyo sürekli evet aşı oluyo tatlım

benim ki hala kötü malesef ne demek canım benim ya biz burda neden varız :) inşallah gittiği yerde çok rahat olur seninkide mi izmirde :)
Ayy sagol cnm bnm:) Manisa alasehirde tatlim:) ya tetikleyici faktorler varya onlara cok dikkat ediyo nisanlim.. dikkat etmezse eyvah eyvah symbicort fln kullaniyo insallah seninkide toparlar bebegim.. Ne kadar zamandir asi oluyo ?

benim sadece astımdan değil canım bizim akciğerde sıkıntı var çocukluktan beride oluyo aşıyı ama zaten tetikleyici çok etmen var bizde malesef

kızlar bu askerler yemeklerini kaç gibi yiyor genelde
birde arama saatleri sizleri genelde değişiyor mu

Sevdiceğimden bildiğim aksam 6da tatlım
Arama saatleri hemen hemen aynı 9da içtimadan sonra bebeğim :)
anladm bebeğim öncelikle cevabın için cok teşekkür ederim canm benm
benim askerin arama saatleri hep değişik msela bir gün 12 de arıyorsa diğer gün
5 de sonra 6 da 7 de 11 de hergün farklı farklı aramış nden böyle ki
içime bi kurt düştü snki

bebeğim sen çok şüphe ediyosun yaa yapma bunu kendine benim sevdiğim sabah 7 de arıyo bazen bazen hiç aramıyo bazen öğlen bazen 9dan sonra arıyo duruma sıraya göre deişiyo elinde olan bişey değil hele de ankesörlü saysı azsa dahada az arar

Ankesörlüden arıyosa ne zaman bos bulursa o zaman arar canım benim :) herkes telefonu bos bulsun diye cabalıyo :) benim sevdicek sıraya hic girmezdi hep gece 12 falan arardı 40 dk 1 saat konusurduk, devriyelere bi kac kere yakalanmışlığımız var

ah canm ya niye bu haldeyim aslında
zamanında güvensizlik le ilgili cok sıkıntılarımız oldu
ne biliyim işte aklıma geliyor gidiyor
saçmalyrm bilyrm orası askerlik sonuçta nySe

SeSiLya_ arkadasın dedigi gibi kıyaslama bebegim heryerde işler farklı yürüyor, erkek arkadaşın zamanla bir düzen oturtur bakmışsın her gün aynı saatte arıyor :)

canm ne güzel ya askerde 40 dakika felan konuşmak cok iyi vallahi.
usta birliğinde mi bu şekildedi peki
acemi birliğindede mi böyleydi çünkü yat komutu geldiğinde
uyanık olmamaman dolaşmaman lazımmış sanrm

Evet tatlım acemide yat dedikten sonra çıkmaman lazım ama dedim ya benim sevdicek kuralsız, başının derde gireceğini bilsin yine aklına koyduğunu yapar :) evet bebegim acemilikteyken gece herkes uyuduktan sonra arardı, dedim ya devriyelere yakalandık kaç kere ama çok şükür birşey olmadı :)

haklısınız kızlar
ama geçmişten kaynaklanıyor bu sorunum galiba kusura bkmayınn

Yok bebegim biz bilemeyiz ki gecmiste bi güvensizliğin olduysa ama kuruntu yapmak sadece seni üzer, o tatlı canını sıkma :) bak arıyor seni konuşuyor buna şükür paranoya olmaya gerek yok :)

Gercekten kafaları rahatlıyor bebegim, ceyhun da askere gitmeden önce kafası rahat olsun diye tanıştırmak istedi çok şükür nasip oldu :) darısı başınıza :)
aslında bnmkide öyle istiyodu ama bn korkuyodum hayr derler diye. .ama artik ne olucaksa olsun.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…