izmir bornovadaydı canım acemiliği verirler şu anda da nevşehirde ve tedavi için kayseriye gidiyo sürekli evet aşı oluyo tatlımNerde askerlik yapiyodu sevdicegin tatlim? simdi acemilikte tatlim usta birliginde merkezden uzak bi yere dusersede aylik izin verirler miverseler bile orda tedavisine devam edebilir mi ki bnm endisem o aslinda.. seninkide asi oluyo mu kuzu?
Ayy icime su serptin sagol kuzum yaa:) rabbim sifalarini versin.. asidan once bnmki cok kotuyduizmir bornovadaydı canım acemiliği verirler şu anda da nevşehirde ve tedavi için kayseriye gidiyo sürekli evet aşı oluyo tatlım
benim ki hala kötü malesefAyy icime su serptin sagol kuzum yaa:) rabbim sifalarini versin.. asidan once bnmki cok kotuyduogunleri dusunmek bile istemiyorum
Ayy sagol cnm bnm:) Manisa alasehirde tatlim:) ya tetikleyici faktorler varya onlara cok dikkat ediyo nisanlim.. dikkat etmezse eyvah eyvahbenim ki hala kötü malesefne demek canım benim ya biz burda neden varız :) inşallah gittiği yerde çok rahat olur seninkide mi izmirde :)
sorma ya annen bi kabul etsin bnm icin askerlik bitmistr ya o mutlulukla zevkle yaparım dio:)Hadi bakalım inşallah kabul eder bebeğim, sevdiceğinin aklı burda olcak hep :)
sorma ya annen bi kabul etsin bnm icin askerlik bitmistr ya o mutlulukla zevkle yaparım dio:)
kızlar bu askerler yemeklerini kaç gibi yiyor genelde
birde arama saatleri sizleri genelde değişiyor mu
anladm bebeğim öncelikle cevabın için cok teşekkür ederim canm benmSevdiceğimden bildiğim aksam 6da tatlım
Arama saatleri hemen hemen aynı 9da içtimadan sonra bebeğim :)
bebeğim sen çok şüphe ediyosun yaa yapma bunu kendine benim sevdiğim sabah 7 de arıyo bazen bazen hiç aramıyo bazen öğlen bazen 9dan sonra arıyo duruma sıraya göre deişiyo elinde olan bişey değil hele de ankesörlü saysı azsa dahada az araranladm bebeğim öncelikle cevabın için cok teşekkür ederim canm benm
benim askerin arama saatleri hep değişik msela bir gün 12 de arıyorsa diğer gün
5 de sonra 6 da 7 de 11 de hergün farklı farklı aramış nden böyle ki
içime bi kurt düştü snki
anladm bebeğim öncelikle cevabın için cok teşekkür ederim canm benm
benim askerin arama saatleri hep değişik msela bir gün 12 de arıyorsa diğer gün
5 de sonra 6 da 7 de 11 de hergün farklı farklı aramış nden böyle ki
içime bi kurt düştü snki
ah canm ya niye bu haldeyim aslındabebeğim sen çok şüphe ediyosun yaa yapma bunu kendine benim sevdiğim sabah 7 de arıyo bazen bazen hiç aramıyo bazen öğlen bazen 9dan sonra arıyo duruma sıraya göre deişiyo elinde olan bişey değil hele de ankesörlü saysı azsa dahada az arar
bebeğim sen çok şüphe ediyosun yaa yapma bunu kendine benim sevdiğim sabah 7 de arıyo bazen bazen hiç aramıyo bazen öğlen bazen 9dan sonra arıyo duruma sıraya göre deişiyo elinde olan bişey değil hele de ankesörlü saysı azsa dahada az arar
canm ne güzel ya askerde 40 dakika felan konuşmak cok iyi vallahi.Ankesörlüden arıyosa ne zaman bos bulursa o zaman arar canım benim :) herkes telefonu bos bulsun diye cabalıyo :) benim sevdicek sıraya hic girmezdi hep gece 12 falan arardı 40 dk 1 saat konusurduk, devriyelere bi kac kere yakalanmışlığımız var
haklısınız kızlarSeSiLya_ arkadasın dedigi gibi kıyaslama bebegim heryerde işler farklı yürüyor, erkek arkadaşın zamanla bir düzen oturtur bakmışsın her gün aynı saatte arıyor :)
canm ne güzel ya askerde 40 dakika felan konuşmak cok iyi vallahi.
usta birliğinde mi bu şekildedi peki
acemi birliğindede mi böyleydi çünkü yat komutu geldiğinde
uyanık olmamaman dolaşmaman lazımmış sanrm
alışsın zaten düzene biner zamanlaaaa :)ah canm ya niye bu haldeyim aslında
zamanında güvensizlik le ilgili cok sıkıntılarımız oldu
ne biliyim işte aklıma geliyor gidiyor
saçmalyrm bilyrm orası askerlik sonuçta nySe
haklısınız kızlar
ama geçmişten kaynaklanıyor bu sorunum galiba kusura bkmayınn
aslında bnmkide öyle istiyodu ama bn korkuyodum hayr derler diye. .ama artik ne olucaksa olsun.:)Gercekten kafaları rahatlıyor bebegim, ceyhun da askere gitmeden önce kafası rahat olsun diye tanıştırmak istedi çok şükür nasip oldu :) darısı başınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?